![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Japa śmieciu milczenie jest złotem :> |
Cytuj:
|
Na rapidze mam limit przekroczony a z tego 1 sie sciagac nie chce... Wysle mi ktos na e-maila, albo wystawi gdzie indziej? [email protected]
|
Mi bardziej sie podoba podpis Draverika :D
|
Gratz dla Dusków których osobiscie nienawidze.
Co do filmu to h****y jak barszcz. Myśle że więcej takie nooby nie bedą nagrywać filmów.X( Yours, Nobelman. |
Cytuj:
|
omg part 1 mozna pominac bo nic sie niedzieje xD
Zajebiscie dlugi ten filmik d; No ale gz :D |
13:26 Magrami [148]: kazdy kto nie zaplacil a proboje isc to padnie
13:28 Fenix'Gru [163]: Ejj ja niemam KSIONRZKI 13:33 Ymy [153]: wy*******aj 13:33 Magrami [148]: nie idziesz 13:33 Magrami [148]: wez swoje 100k 13:36 Ymy [153]: pokaz mu kurwa 13:36 Ymy [153]: gdzie ksiazka 13:36 Ymy [153]: albo cie zapierdole Zajebisty team az n/c, |
Cytuj:
|
Czemu ta furora tyle kłotni wywoluje? 0.o
A co do "poszlem": nie dzwonce czasem do Miodka.. Jemu pasi "poszlem" i juz he. Krocej przynajmniej :D |
Cytuj:
|
Ymy widze ze prawda czujesz się coraz pewniej...Juz niedługo:)
@Topic "wiecej jest tych szmat z vision" k najlepiej jest jak leje hmm ile osob 15? ma 106ek poczekajcie chwilke. |
hahaha ile to trwa :D chyba po szkole obejrze :P
Cytuj:
|
Cytuj:
Widze, że jesteś bardzo dowcipny. Sądząc o tym widze twoim "opisie postaci". Imię: "nie powiem ;p" , Gildia: "brak ale chetnie do jakies dolacze" n/c. Słowo "Szmata" (tak jak to nazwałeś Vision) nie wiem skąd znasz takie wulgarne słownictwo ... może w domq tata tak do mamy mówi ale nie wnikam w twoje patalogiczne sprawy, bo przecież nie od tego tu jesteśmy. : ) Bee ! Nie można tak mówić ! Bee ! |
Juz sie temat wojny zazcal.... Ja sie nie wtracam bo chuja wiem
|
ZAL.PL ten film .....
Ile to osob robi? 200? Zamieszanie jak nie wiem co. Polowa ludzi nie wie co robic. 0 organizacji. To jak sie wam skaly zamknely na poczatku to naprawde zal. Tak zepsutego questu jeszcze nie robili na zadnym serwerze chyba. Powiem szczerze ze nie ogladalem calego filmu, ale ile osob padlo? Z 20? haha |
Cytuj:
To nie wina Taifuna ze nooby nie potrafia wlaczyć i przeczytac spoilera, wchodza sami w teleporty, kazdy za swoj char odpowiada |
Cytuj:
padło pełłłłnnnoooo :) A najbardziej zal mi Czipsa (188 ms) teraz to 186 :D nie dość, że nie wziął fantów bo nie wykonał czegoś to padł do tego O,o H@H@H@H@ xDD GoGoGo =*~ |
Cytuj:
Rozumiem, ze Taifun ( lub tez Duskiness) to organizowalo. A odpowiedzialnosc za organizacje questu spoczywa na organizatorze jak sama nazwa wskazuje. My robimy POI jutro :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42. |