![]() |
4,17, 3 gim, na koniec staram się bardziej podciągnąć.
|
Myślę, że dobre liceum jest lepsze od technikum.
|
Cytuj:
|
Rowno 3.5, obecnie I klasa jednego z lepszych liceow w miescie.
|
średnia 2.7:(
klasa 1 technikum ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
3.0 1 tech inf. Nie ma źle : ) mogło być lepiej.
Nie porównujcie technikum do liceum. Liceum jest dobre dla ludzi którzy chcą mieć prace na myślenie oczywiście po LO trzeba iść na studia. Technikum jest bardziej dla prac technicznych (mechatronik, technikum samochodowe itp). |
ja 4.0 :<
ale moj kumpel z ławki 5,4 na półrocze ^^ |
Cytuj:
|
3.7 1 gim ;/ (nie bic)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo odebrałem go tak, jak był napisany. Pracodawca woli osoby z wykształceniem i doświadczeniem (w formie praktyki w zawodzie). Więc skoro tak jest, to jak wytłumaczysz istny natłok ogłoszeń, w których nie wymaga się ani wykształcenia zawodowego, a ogólnokształcące, ani doświadczenia? Mówię oczywiście o zawodach, które mogą być wyuczone w technikach/zawodówkach/etc. |
1 lic prof zarządzania informacją ... Średnia 3.53 xD heeh Nie jest źle, ale mogłoby być lepiej :D ... pzdr :p
|
Cytuj:
@Topic 4.0 |
Cytuj:
|
mnie denerwuje w tym temacie taka rzecz jak dzieciaczki tutaj niektore wypowiadaja sie ze pod koniec 6 klasy mieli ponad 5 srednia co mnie tam obchodzi podstawowka teraz licza sie licea technika oraz studia , powinny byc tez jakies kryteria od jakiej klasy te srednie zbieramy.
|
Cytuj:
Czy ja gdzieś wspominałem o pracy fizycznej? =< |
3,41 w pierwszej klasie liceum. Szok po gimnazjum. ; ) Myślę, że dlatego tak słabo chociaż spodziewałem się gorszych wyników bo z gimnazjum wyszedłem z 4,0 a podobno jak się idzie do licka to ma się o 1,0 słabszą średnią. ; )
|
Oj widać kiepsko u ciebie z matmą od tibii...
>5.0 i "większe od 5.0" to to samo..., troszkę znaczki ci się pomieszały ;) 3.0 - ale i tak semestralnych nie liczę. Najniższa semestralna ever: 2,75, najniższa końcowa ever 3,1 |
5.2 i jestem z tej ocenki bardzo zadowolony ;]
Na tle klasy jestem całkiem niezuy ^.^ BTW Razi mnie il. osób, która ma średnią ~3,5 Dla mnie to by była totalna porażka :/ ~Ghand EDIT: Zapomniałem powiedzieć, że jestem w I klasie gimnazjum -.^ Jednak poziom w tej placówce <nazwy nie podam, bo po co :P> jest naprawdę wysoki i ciężko wyciągnąć more niż 5,0 |
To zależy też od poziomu jaki reprezentuje szkoła.
Ja np. mam ledwo 3 z polaka ( 3 gim) a miałem 41 punktow z testu probnego z J.p 3,38 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |