![]() |
Cytuj:
|
Trza by zrobić jakiś system który przed wysłaniem posta sprawdza linki. Co myślicie?
|
Cytuj:
Cytuj:
Ja róznicy nie widzę, jesli jakas jest, to tylko w godzinach szczytu, spowodowana tym, ze na torgu jest wiecej userow, tutaj tylko wchodza jako goscie i wychodza. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@bosal - pare postów niżej Dobra, może przesadziłem z tą połową, ale nie włożysz zdjęcia z foteka.pl do taga IMG na tym forum tak, żeby nie było tego idiotycznego linku. @tibia_org_pl Dla mnie to jest noobowskie forum i trzymam się z niego z daleka (np. forum OTS to 3/4 tematy z problemami który poradził by sobie każdy z IQ powyżej 90). |
http://members.chello.pl/l.lewczyk/i...rs/Chicken.gif
Ciekawe czy members.cheelo.pl działa. @Edit Nie działają wasze własne linki ^^ |
Ponawiam...
Składam petycję! :)
Każdy widzi mój podpis. Przy każdym linku widać dopisek. Jest to nieestetyczne. Chciałbym, aby wyglądało to tak: [Tibia.pl nie ponosi odpowiedzialności za szkody wynikające z klikania w poniższe linki] Rookgaard Library • Rook Balanced • Trening na Rookgaardzie • Fallen Sword • Insomnia • The best site of Rookgaard albo: [Klikasz na własną odpowiedzialność!] Rookgaard Library • Rook Balanced • Trening na Rookgaardzie • Fallen Sword • Insomnia • The best site of Rookgaard Przecież widzicie, że teraz jest brzydko. :( W końcu musimy dążyć do tego, by pracowało się nam tu jak najlepiej. Wiem, wiem. Boicie się, że to chwyt, że sam to zmienię? Zróbcie tak jak teraz, nie mogę nic zmienić. :P Z góry dzięki. ;) Vial |
Hm... a co o dodaniu stron z działu linki na stronie jako 'bezpiecznych'? Albo zmiana na ten znaczek stop, bo teraz to jest syfne jak cholera.
|
@2x up
To samo zauważyłem, przydałoby się zmienić w sygnaturkach to zabezpieczenie i wykorzystać jeden z jego pomysłów :) Ogólnie to był bardzo dobry pomysł :] |
@slimaczek
wszystkie serwisy pobieraja i wypluwaja obrazek przez php, ale zauwaz ze zawsze masz pelno linkow podanych i umieszczasz taki jaki podalem wtedy pokazuje Ci obrazek. Nie wglebiajac sie w szczegoly, umieszczasz po prostu nie ten link co trzeba :) @ co do Tibii.org no comment, my dbamy o reputacje :) oni, coz moge powiedziec trafiaja tam przewaznie ludzie, ktorzy chca cheatowac, lub ktorzy u nas dostali banana. |
Cytuj:
|
A nie dałoby się połączyć rozwiązania tego i tego z tibia.org.pl? (idiotyczne napisy + od 100 postów napisów nie ma) Bo na całkowite usunięcie napisów się nie zgodzicie na 100%. ;P
|
Nareszcie CoŚ Nowego :):)
|
Cytuj:
Tymczasem wprowadzilem zmiany, zamiast napisow jest po prostu maly wykrzyknik :) dodalem tez pare stron do zatwierdzonych m.in. tinypic.com chodz nie jestem na 100% przekonany do zabezpieczen jakie tam maja |
Nooo, nareszcie ktoś rozsądny. ;>
Vial |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Vial |
Cytuj:
Czemu nie odrozniacie tibia.org.pl od tibia.org ? :baby: @topic Pomysl taki sobie, ci co uzywaja IE maja po prostu problem i tyle .... |
@up
ja używam tibia.org w skrócie i tak wszyscy wiedzą o co biega, a przynajmniej większość. @topic napewno poprawi się bezpieczeństwo na forum, mi to troche w podpisie szkodzi, ale co tam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41. |