![]() |
Cytuj:
no a ile wiadomo ze 4 a nie 8 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmmm oczywiscie ze soft bootsy lepsze... mozesz je odnawiac ile chcesz.. a potem jak nie bedziesz juz uzywal to sprzedac za duuuuzaaa kase...a life ringi sie skoncza i dupa nie ma life ringow :P
|
Cytuj:
@offtop :"gufno cie ophodzi moja ortokrawia -.-" wazne, ze idzie sie doczytac : Nie rob offtopow -.- |
Sprawdź sobie na Erigu, Softy daja 28800 many.
Czyli 3,6 bp UH. Gdzie tu wielka matma? Widzisz tu jakiś błąd? Ja go nie widze i wiem dlaczego, bo go NIE MA -.- Popatrz jeszcze raz na moje obliczenia [pisane też z konta: Gesior] i znajdź błąd, to "a ja tak wiem" jakoś mnie nie przekonało. Ja dałem ci proste obliczenia oparte na najlepszej tibijskiej encyklopedii i podstawach matematyki, ty dałeś tylko "a mi wychodza 4 bp". Postaraj się bardziej. |
do tego co dają bootsy nie zapomniałeś doliczyć many która rośnie od zwykłego jedzenia?
|
Cytuj:
reklamacja yes |
soft boots??
Wedlug mnie lepiej kupic life ringaB) ale rob jak chcesz;)
|
Z sooftami się OPŁACA najbardziej i jak sięrobi uhy to sięzwaraca również zawsze. A jak z sd itd itd to już niewiem ;p
|
Do tych co maja softy:
Zeby je odnowic cza miec wykonanego poi ?? B) |
@up
Nie, bo po co 40 lvl by kupowały worn soft bootsy ;) |
Cytuj:
Postaraj sie bardziej. |
WRONG zeby odnowic soft bootki trzeba miec wykonanego POI quest (byly akcje ze ludzie sie bulwersowali ze nie moga odnowic, a h lvle co sprzedaja mowia ze oni odnowia jak sie od nich kupi )
te obliczenia wszystkie sa dobre i wogole i soft bootki sie oplaca w polaczeniu z jedzeniem (bez jedzenia troche mniej) i jest to glownie mlvl pump a nie jakis cudowny zysk (chociaz sie zwraca zwykle ;p ) tak wiec jesli juz sie kupuje te bootki to trzeba miec zaufanego h lvla z wykonanym poi questem albo zagwarantowac zeby sprzedawca je odnawial za freeko ;p @down dziwne rzeczywiscie ^^ jestes moim idolem taki offtop |
Cytuj:
Dziwne bo je mam epxie z nimi nie zrobilem poi i moge odnowic ;O? i am pro? |
Soft buciki za zajefajne. lepiej do minuty i za 10 k odnowic
B) |
gadacie ze po 900k ..? moj rl kupil na aldorze softy za 260k.. a to jest "jako taka" roznica chyba.. :s
|
Soft Bootsy może odnawiac każdy.
Średnia ich cena wynosi 250-900k zależy od servera. Bardziej sie opłaca buty niż ringi czy co tam chcecie. Ja swoje mam z POI i bardzo sie z nich ciesze :) , korzystam z nich prawie cały czas. Bless |
No spoko :D daje rade ;]
|
Tak czytam i myślę, myślę i czytam i nie mogę doczytać, czy jak założę roh'a i soofty to mana i hp będą sie odnawiały z prędkością jakbym miał tylko roha?:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:13. |