Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Mistrzostwa świata w skokach narciarskich (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=118848)

Szpicel 03-03-2007 19:50

Wspaniala byla rowniez reakcja pozostalych skoczkow Simona Ammanna i Thomasa Morgensterna, ktorzy podniesli naszego Adasie i umiescili na swoich ramionach okazujac tym samym wielki szacunek skoczkowi ze "starej gwardii".

~>Salmon<~ 03-03-2007 19:56

Adam Małysz znów zapewnił kibicom radochę ( mi też = P)
Ogólnie mistrzostwa uważam za udane , chociaż mogło być lepiej ;)
A co do Matei to ułożyłem nawet wierszyk o Nim. = )

Wayne Rooney 03-03-2007 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~>Salmon<~ (Post 1299028)
Adam Małysz znów zapewnił kibicom radochę ( mi też = P)
A co do Matei to ułożyłem nawet wierszyk o Nim. = )

Ty wierszyku nie układałeś bo widziałem go na Onecie, wiec nie kłam tutaj frajerze

~>Salmon<~ 03-03-2007 20:07

Cytuj:

Ty wierszyku nie układałeś bo widziałem go na Onecie, wiec nie kłam tutaj frajerze
Na onecie też się udzielam.
@Down
Myśl jak chcesz CyA

Wayne Rooney 03-03-2007 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~>Salmon<~ (Post 1299050)
Na onecie też się udzielam.

I zapewne ty ułożyłeś :) <rotfl> kogo chcesz nabrać. Widziałem ten wierszyk i wiem ze nie jest twój jak chce kłamać to do rządu tam kłamią a nie tutaj. Cya!

Andrealfus 03-03-2007 20:19

@up
dajcie se siana :p wazne kto pisal jak twierdzi niech twierdzi co chce

@co do Mateji

Noo dzisiaj pokazal klase jak nic, na treningach po 92 -94 metry a tu hop siup 86m totalnie te pseudo do niego pasuje "Kowadlo" lub" Rasiak polskich skokow"

Korektor 03-03-2007 20:22

Oj, najeżdżacie tego Mateję, bo go porównujecie z Małyszem. W rzeczywistości jego skoki dla przeciętnego człowieka nie jest nawet w sferze marzeń. Chłopak się stara i powinniśmy go wspierać, nie dowalać do gleby.

Bastash 03-03-2007 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~>Salmon<~ (Post 1299028)

Jeden medal i uważasz je za udane? :|

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor
Oj, najeżdżacie tego Mateję, bo go porównujecie z Małyszem. W rzeczywistości jego skoki dla przeciętnego człowieka nie jest nawet w sferze marzeń. Chłopak się stara i powinniśmy go wspierać, nie dowalać do gleby.

Chyba pierwszy raz zgodzę się z Korkiem. Mateja to nie żaden robot. Który z tych, co go krytykują skoczył by lepiej? Po prostu nie mamy innej alternatywy i pojechała najlepsza 4. Myślicie, że Lepistoe wziąłby go, gdyby wiedział, że ma lepszych?

Btw
Zauważyliście, że jak Małysz w tamtym sezonie słabo skakał to na Onecie były komentarze typu "pan małysz się skończył bueheuhe" a teraz nagle "WPISUJCIE MIASTA, KTóRE GRATULUJą ADASIOWI!!111" :\

Wayne Rooney 03-03-2007 22:37

@UP: Oczywiście ze nie udane :( przecież nasz skoczek zdobył 4 miejsce i potem złote miejsce, Stoch zajął 11 miejsce, hmm nie udane? widać ze chcesz najwięcej od innych ale od siebie najmniej, żałosny jesteś.

Tasior 03-03-2007 23:19

@up
No jaki złol, wymaga od zawodowych sportowców osiągnięć w ich dziedzinie!

@topic
Skoków nienawidzę.

Bastash 03-03-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wayne Rooney (Post 1299359)
@UP: Oczywiście ze nie udane :( przecież nasz skoczek zdobył 4 miejsce i potem złote miejsce, Stoch zajął 11 miejsce, hmm nie udane? widać ze chcesz najwięcej od innych ale od siebie najmniej, żałosny jesteś.

Zastanów się co napisałeś bo nie ma to sensu, gdy czytam najpierw mój post potem Twój.

Uważasz, że jeden medal to sukces? Gratuluję.

Wayne Rooney 03-03-2007 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1299503)
Zastanów się co napisałeś bo nie ma to sensu, gdy czytam najpierw mój post potem Twój.

Uważasz, że jeden medal to sukces? Gratuluję.

Ja wiem ze wy byście chcieli żeby zdobył to i to, ale lepszy rydz niż nic. Jeden medal to nie sukces dla ciebie bo sie znasz na tym jak zawiązać buty, a dla innych ktorzy znaja sie to jest sukces, rozwalają mnie tacy "sezonowi kibice" jak ty.

Bastash 04-03-2007 00:53

Rotfl człowieku naucz się czytać ze zrozumieniem! Zauważ, że Polska jest 40 mln krajem i to ma być sukces?! Spójrz na mapę świata, zobacz jakimi potężnymi krajami są Szwajcaria, Austria czy Czechy (które to są przed nami w klasyfikacji medalowej!).

Cytuj:

Jeden medal to nie sukces dla ciebie bo sie znaszna tym jak zawiązać buty, a dla innych ktorzy znaja sie to jest sukces
Zróbmy święto narodowe, bo mamy 1 medal na MŚ.

Powiedzieć Ci czym jest prawdziwy sukces? Wice-mistrzostwo świata w piłce siatkowej mężczyzn. Wice-mistrzostwo świata w piłce ręcznej mężczyzn. A wiesz dlaczego? Bo tego nikt się nie spodziewał. Porównaj euforię, jaka by była gdyby polscy koszykarze zdobyli mistrzostwo świata z euforią po zwycięstwie Małysza. Na Małyszu siedzi większa presja, bo tacy jak ty nie dopuszczają do siebie myśli, że może nie wygrać a całą resztę mają w dupie. Niech to do Ciebie dotrze, że Małysz też się kiedyś skończy. Oby jak najpóźniej ale się skończy.

Cytuj:

rozwalają mnie tacy "sezonowi kibice" jak ty
Jestem ciekaw z czego to wywnioskowałeś? Zacytuj mi zdanie, które na to wskazuje.

Exodus 04-03-2007 01:24

Cos mi sie wydaje ze masz porzadnie najebane lub mylisz MŚ w narciarstwie a MŚ w (samych) skokach narciarskich.

Uważasz , że 50% tego co mozna bylo wogole zdobyc to jest malo?
Bo medale druzynowe i innych zawodnikow z gory wykluczam xd

Andrealfus 04-03-2007 07:54

Cieszmy sie bo mamy 1 zloty medal a moglismy nie miec wogole. Kibicuje Małyszowi od 2001r. gdy pokazal ze jest skoczkiem dobrym, a same skoki interesowaly mnie jeszcze przed "Małyszomanią" i naprade dziwie sie tym jedno sezonowym kibicom wypowiadajacych sie na onet.pl

zaobserwowalem takie cos
-----------------------------------------------------------------------------
Gdy Małysz miał 4 miejsce i nie zdobyl medalu
<jakis gosc> Nie wierze ze Adam moze wygrac co kolwiek. Jest zwyklym nielotem

Gdy Małysz wczoraj zdobyl medal
<ten sam gosc> Adam jest wielki !!!! zawsze w niego wierzylem !!!11oneoneone
-----------------------------------------------------------------------------
Ten to nawet jedno sezonowym kibicem nie jest.

I wkurza mnie to, ze tylko polacy potrafia wygwizdac swojego mistrza w danej dyscyplinie bo raz mu sie nie udalo. I nie tylko ja to widze.....

Bastash 04-03-2007 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1299770)
Bo medale druzynowe i innych zawodnikow z gory wykluczam xd

No właśnie! I każdy, kto myśli racjonalnie robi tak samo. Jak na polskie warunki medal Małysza to jest sukces ale patrząc z perspektywy światowej to nie jest dużo. A myślę, że mamy prawo oczekiwać, że sukcesów będzie więcej. ; ]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07.