![]() |
Hmm. 3 to taki odpowiednik zestowego 6(66) :>
|
Chyba za glupi jestem, bo ni cholery nie skojarzylem '3' z D, i wogole zadna wskazowka nic mi nie pomogla. Moze mam za plaskie spojrzenie na swiat :p No coz...
|
To może podpowiem inaczej.
'3' to D. [4] to R. <2> to X. Spójrz na klawiaturę i skojarz. Stuck on 10. HALP! |
Hmm. A ja na 4. Czy mogę wsadzić wszystkie literki
Ukryty tekst:
|
Możesz. Ale radzę złożyć sobie chociaż pierwsze słowo. Będzie Ci prosciej.
Edit: Chociaż nie, nie możesz. Bo dwie litery wypadną. |
Cytuj:
Stuck in 5 :P Edit: Trudne. Po przeczytaniu tekstu pod obrazkiem, mam wrazenie, ze mam znalezc na obrazku cos czego w sumie nie chcialbym zobaczyc. Ale nie wiem co to moglo by byc. |
no.4
Up: Z innej strony, tzn. od tylu ?:P
|
Lol, przecież 4 jest banalne ;p
down: W pierwszej części potraktuj coś dosłownie, drugiej jeszcze nie zrobiłem ;p |
Cytuj:
Mozna jakoms pomoc do 5 ? ;< Edit: Co rozumiesz przez pierwsza czesc ? ;> |
Polaczylem w no.4 i mi wyszło:
UWAGA UWAGA Ukryty tekst:
Co mam z tym zrobic? |
Cytuj:
Masz troszke bledna odpowiedz [ale nie bardzo] tyle Ci powiem ;) Jak poprawisz to po prostu wpisz odpowiedz ;) |
Edit: Niech wam będzie. Gówno wyszło.
|
@up
Nie spoiluj, powinno wyjsc troszke inaczej. Naprawde to jest banalne, just good connect ;) Try :p Ponawiam prosbe o wskazowke do 5 ;p |
Najlepiej na początek wytnij z posta [to do obu], bo to straszny spoil i ukrycie go nic nie da [każdy se może kliknąć, żeby zobaczyć].
A potem... zweryfikuj. [to jeżeli idzie o No. 4] |
Ok, zrobione. Jestem głupi i ślepy,to było naprawdę banalne : <
Edit: A co do pięć:to coś już mam Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
|
To dotarł ktoś do 10?
|
Hmmm... myśle nad pierwszym i niestety nic. Prosiłbym o wskazówke. Uzyłem programu graficznego i widze nastepujące słowa:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
|
Pierwszym? A co widzisz przed sobą? Pomyśl,że coś zaczynasz. Jakie są skojarzenia? Jesteś na starcie,i co teraz?
|
Cytuj:
|
Może ktoś coś poradzić co do 6 zagadki? Nie bardzo wiem za co się zabrać..
@Hansu Sprawdzaj kody źródłowe na stronach i spróbuj to powiązać :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19. |