![]() |
Dla mnie rok to:
zejscie w podziemia,wyrzycenie eq i zbieranie zdechlych szcorow a potem ich sprzedawanie az uzbieram ok 100 gp. kupienie mace i plate shield, zrobienie na ratach 2 lvl questy... no spolling potem se ide juz z legion helmet,chain armor,mace,plate shield,leather legs [z troli] i wilki na polnocno-wschodnim koncy mapy stoi sie na gorze i zlazi co 3-5 min... kazde zejscie to ok 150 expa.. i tak do 8 lvl potem wio sprzedac eq i do orcacle |
ja preferuje mino oraz wilki i orci przed mino hell....
spox jeszcze jest jaskinia orcow... wlasnie tu teraz siedze eheh ;D |
Aktualnie chodzę zdobywać Exp'o na: Snake, Bug, Spider, Poison Spider, Wolf, Troll. Rzadziej na: Skeleton i Orc.
Pozdrawiam. |
Na zachód do jaskini pająków mało gp ale ex sie w szkółce liczy:P:Dale jest pewne ryzyko jak wyhodzisz na czerwonym to nie daleko grasuje speraman i możesz zobaczyć spear lecące w ciebie i "you are dead" ale ex w szkółce prawie nie tracisz:D:D:D:D:D:D:D 8)
|
eeeeeee minoty są za silne 20sekund jak weszłem do pomieszczenia gdzie był minot straciłem 3/4 życia (byłem sam i miałem full życia) a osobiście teraz trenuję na miśkach za jednego miśka dostaje się cholernie dużo expa (za 1miśka i pare ratów lub bagów lub wilczków dostaje się 1level) i mają zawsze trochę meatów i jednego hama! No i mam wyjątkowe szczęście bo prawie zawsze jestem tam sam :) !
|
mojim ulubionym miejscem na rooku jest jaskinia pajaków:berserk:
|
Moje ulubione miejsce na wyprawy to okolice "Minohell" jest tam duzo wolf-ów po drodze to mozna zdobyc duzo exp.
|
A ja zawsze chodze jedynie na raty i bugi i to dla mnie najlepszy exp, nie kjakies tam orci... Podjde sobie na orca, 1 na pol godziny, rzuci sie na niego 10 osob, zabiora mi loot i tyle mojego grania, wole sobie na raty chodzic, najbardziej oplacalne..
|
Ja najbardziej lubie chodzic na misie orki i minosy.
|
Ja na stronie dla paccuw 4 razy obkrazam caly plac i mam 8 lvl w 25 minut zzrobilem 8 lvl lecz zeczy mialem juz na sobie ;) tam sa snake wolfy trolle sszkielety gobliny orki itp.! nawet ghul i smok
|
JA najbardziej lubie na roty, troche expa jest i fajny loot :D
|
Zaczynam od miasta po czym idę na Wasp Tower zostaje mi 130 hp ide na 2 Orci Spearmany po czym wybiearm się po 2 lf uzupełniam życie 1 lf idę do miasta sprzedać loot.
Ide na MH ( Mino Hell ) spotykam 1 Rat'a i 2 Trolle 2 Orci i 7 Wolfami dalej Mino Hell i spotykam Orci, Wolfy i Minosy jak skończę, wracam się i idę na 2 spidery 1 Trolla paręSkeletów i Poison Spidery |
minohell jedyne godne miejsce ;) i do tego czasem minoleather wyleci ;) i dystans cwicze ;) :cup:
|
ja chodze praktycznie wszędzie ale takie moje ulubione miejsce na hunty i trapy to MH-mino hell :D
|
<<mino Hell>>
Ja mam rookstayera (nie powiem lvl ale w miarę wysoki). W większości wypadków ide na mino hell chyba, żę zajęte przez noobów. Wtedy ide na waspy albo roc sperman. Z moim najlepszym kolegom (18lvl) chodzimy na rot hell)
|
jesli chodzi o expienie? Hmm wszystkim tym ktorzy mowia ze na roty chodza lub miny... odradzam ;] Wiele osob pyta na czym Rookstayerzy expia... Spidery, bugi Poison Spidery i moje ukochane WASPKI ;) wolfy miski i trolle takze polecam ;)
|
@up:
Tak... bo nam potrzeba newbów na expowiskach. Ona kłamie! My expimy tylko na rotach i minosach. PS'y, waspy i te inne to pic na wodę! My tak mówimy, żebyście zostawili nasze minoski w spokoju! |
Cytuj:
|
Moja opcja...
Ja najbardziej toleruje gre w nocy, zaczynając o godzinie 0.00 kończąc o godzinie załóżmy 8.00-9.00 przy łudzie szczęścia można zrobić około 10 leveli. Najlepiej chodzić o tych samych godzinach. Jak to robie ja :
23:00 - 02:00 => Jest jeszcze odrobine noobsko bo jacyś lekomani nie śpią. 02:30 - 04:00 => Boski exp na Wolfach i Bugach. 4:30 - 6:00 => Najbardziej tolerowane są Skieletony. 6:00 - 8:00 => Wszelkie robactwo, dające sporo expa. Godziny np. (2:30,4:30) - dlaczego 30, gdyż w pół godziny można sie lepiej wyspać niż w 2 lub 3 godzinki. Lub napic sie kawy, jak kto lubi... |
Cytuj:
TOTALNY NO LIFE! 8o Ja tam wole o tych godzinach spać, a w dzień gram w grę "Real Life" wciąga jak diabli. :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28. |