![]() |
niech sobie dednal, wam to sie nigdy nie zdarza ??!! no i proponuje konczyc temat bo tyle sie troli moze zebrac ze ubija EO jeszce raz ^-^
|
Cytuj:
i eo to legenda Najlepszy Najt B) I co ??? najwiekszy lvl (byly) i co ??? to ty chyba malo grasz 8o zal.... |
ETERNAL MA MNIE W VIPIE(a prznajmniej mial)!!!
PWNED plx?! |
teraz na powaznie
a) mial bol brzucha b)jadl bulke ze smalcem c)chuj mnie to boli d)tez chcialbym miec plecy w ruskiej mafii |
Cytuj:
|
lol?
1.Eo był retired
2. mógłm mieć laga 3. mateusz i tak sie nie liczy bo to non pvp więcej jest ^%&%*^!8o |
Cytuj:
|
I co teraz będzie? ;(
|
padl ;(
__________ KORONA !! |
Cytuj:
|
Cytuj:
MY VOTE: Zamknąć ten ... temat. |
A kogo to obchodzi??!!X( Najważniejsze że Mateusz Dragon Wieli jest najlepszy!!!!!!!!:)
|
Cytuj:
|
Wasz Eternal znowu padł Mar 24 2007, 19:41:26 CET Died at Level 290 by a dark torturer
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czemu się tak podniecać że EO padł? Przecież każdy od czasu do czasu może zaliczyć deda. Może załapał laga, freeza, ale to nie nasza sprawa tylko jego...
|
spójrzcie na moją listę dead'ów (link pod avkiem)
padam średnio raz dziennie (wczoraj 5 razy:P) i mam to w dupie, a miałbym się podniecać, że deadł gość którego nawet nie znam?;) |
Cytuj:
|
lol
Mysle ze jak dowiedzial sie o tym ze prowadzi mateusz smok big to siedzac na demonach posral sie i jak wycieral dupsko to go jakis demon ubil o.0
Aty srasz jak zabijesz rata?X( 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:37. |