![]() |
Nawet nie wiedziałem, że są one liczone... bezsensowne tak samo, jak jego wypowiedzi. Filmik zaraz obejrzę...
|
Poe ja jestem wdzieczny ze dajesz linki do filmow i jak bys mogl to dalej to rob ;)
|
Witam witam i o zdrowko pytam!
Jakoś tak postanowiłem wrócić do T.pl, no to pomyślałem że coś poskrobie o swoim serwerze. No to powiem tak: GO GO BEY! Nienawidze SaT, troszke mi uprzykrzyli zycie <np. dead by Jidafo>, chcieli walczyć, pokazywali otwartą nienawiść do nas itp. No, ale to tylko moje zdanie. |
@up:
Pytanie: Jaka jest różnica między graczami z Bey i SaT? Oczywiście jestem trochę bardziej przychylny Bey (chociażby ze względu na INNą nazwę), niemniej gracze z obu gildii kiepsko mi się kojarzą... |
Cytuj:
Dla mnie to niech oni sie pozabijaja i zrokuja :P |
Cytuj:
|
/\ nie karm go ;p
Z nowinek ze świata : znudzeni Szwedzi atakuja prawie codziennie w godzinach 22 wszystko co ma 50 + lvl swoimi noobcharami w Kazordoon. Druga bardziej zorganizowana grupa grasuje w Venore na czele z Cusram'em terroryzuje okolice łodzi w Venore http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/36131 |
1.Na antica czesciej mozna zobaczyc jak inni pomagaja np.daja jedzenie,potionuja ranych ludzi,pomagaja zabic pk,daja itemki potrzebujacym!Jest coraz wiecej takich ludzi pomagajmy sobie sczegolnie my polacy.I swe,gr,br im tez pomagajmy bo to daje dobry obraz o nas ^^
2. Antica jest raczej dla doswiaczonych graczy 3.Jak gostek zobaczy ze gracz expi to to jest jego resp i odchodzi ;);););) |
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Raczej tak. Lecz sporo low-lvl'i się pojawia coraz częściej. 3. Nie zawsze. Czasem jak sie wpadnie, to sami pójdą, "za darmo". |
No tak, warto zauważyć że Antica to piekielnie pokojowy świat...
Nie licząc paru poje... Złych ludzi którym się nudzi, nie ma to jak bratobójcza walka... pare up@ No z tym respem to przesada, są ludzie którzy wbijają, Power Abuse'ują, i wara im z oczu. |
mam pytanie jest jakas polska gildia na antice poniewaz zaczolem tu grac :D:D mam juz 10 lvl skille 45/45 pacc szukam jakies gildi dobrej poniewaz jestem tu zupelnie sam a w tych czasach w tibii trudno o dobrych kumpli bo kazdy patrzy na lvl/kase ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
sprzedalem chara i lece na mazurski ots :P pozdro ...moze kiedys wroceB)B) Pozdro Szpidel i Shukishi |
Wiem ze aktualnie odbywa sie wojna na Arcani ale zapytam czy oplaca sie grac na tym servie? chcialbym sie dowiedziec czy da rade normalnie grac czy sa przekrekty (paymenty za byle gowno, PA or etc.);)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Toż to Antica. Tak czy inaczej wojna jest. Grać sie opłaca po tłuką sie tylko Szwedzi którzy przez większość czasu siedzą w pz, dzięki czemu jest gdzie expić. |
Bey przejmuje Antice i widac juz tego efekty dzis expiac na dragach wlazl mi na resp czlonek Bey i zaczol wybijac Dl'e musialem znalesc inne expowisko...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
A tak o :
speedyshar_e.com/494295684.html |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |