Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   trapy na non-pvp - piekny loot (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=120400)

P0nury 09-03-2007 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez afarko (Post 1308401)
Z kad ty mozesz wiedziec ze jest glupi.

Widać po zachowaniu.

Stolar 09-03-2007 18:58

Moim Zdaniem To Jest Zal ....

Zeby Na Mino Magu Wzucac Mana Shielda ? ;] Ps .. nie mogl zabic snake bo to byl trap tylko na jedna kratke , postac jest napewno kupiona na alegro bo jaki normalny koles lata za nobem z lotem ? rozumiem zeby lecial jakis 150 z lotem to jest co krasc ale 30+ ?
zal ;d

afarko 09-03-2007 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P0nury (Post 1308406)
Widać po zachowaniu.

Jezeli serjo jestes na tyle dobry zeby ocenic czlowieka po zachowaniu w grze (czy sie uh'a, bije z sd czy tez nie) to gratuluje szczerze.

maszter321 09-03-2007 19:01

jak obejrzalem ten filmik to jedyne co mi sie nasuwalo na mysl to O KUR*A...gz loota

P0nury 09-03-2007 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez afarko (Post 1308416)
Jezeli serjo jestes na tyle dobry zeby ocenic czlowieka po zachowaniu w grze (czy sie uh'a, bije z sd czy tez nie) to gratuluje szczerze.

Nie rozumiemy się. Przyjrzyj się lepiej, jak "dorośle" ten polaczek zachowuje się już pod depo ;] Nie powiesz mi chyba, że tak się zachowuje człowiek inteligentny?

afarko 09-03-2007 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P0nury (Post 1308422)
Nie rozumiemy się. Przyjrzyj się lepiej, jak "dorośle" ten polaczek zachowuje się już pod depo ;] Nie powiesz mi chyba, że tak się zachowuje człowiek inteligentny?

A co ty bys pisal po stracie takiego eq ' Dawaj eq C***u ' ??
Ze tak powiem chcial sprobowac szczescia piszac plx eq. Ale w angielskim to szczerze nie jest dobry. W takich chwilach czlowiek nie wie nawet co pisze, wiem to z doswiadczenia.;)

$uki 09-03-2007 19:12

Poprostu gosc zrobil z siebie kretyna piszac plx daj mi eq itp.

P0nury 09-03-2007 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez afarko (Post 1308423)
A co ty bys pisal po stracie takiego eq ' Dawaj eq C***u ' ??
Ze tak powiem chcial sprobowac szczescia piszac plx eq. Ale w angielskim to szczerze nie jest dobry. W takich chwilach czlowiek nie wie nawet co pisze, wiem to z doswiadczenia.;)

Czyli po prostu zrobił z siebie błazna. A teraz weź pod uwagę, że są na świecie jeszcze ludzie, którzy dla paru pikselów nie wyzbędą się swego hmmmm... honoru i nie zrobią z siebie debila, błagając kogoś o zwrot w tak szczeniacki sposób, jak uczynił to gość z filmu.

No chyba, że dla Ciebie to jest norma. Ale w takim wypadku, to ja Ci tylko współczuje ;]

Upierz 09-03-2007 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez afarko (Post 1308416)

1. Chęć kradzieży bp.
2. "14:39 Granakru Iron [51]: my friend is u ban"

nie wystarczy?

afarko 09-03-2007 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P0nury (Post 1308443)
Czyli po prostu zrobił z siebie błazna. A teraz weź pod uwagę, że są na świecie jeszcze ludzie, którzy dla paru pikselów nie wyzbędą się swego hmmmm... honoru i nie zrobią z siebie debila, błagając kogoś o zwrot w tak szczeniacki sposób, jak uczynił to gość z filmu.

No chyba, że dla Ciebie to jest norma. Ale w takim wypadku, to ja Ci tylko współczuje ;]

Po 1 nie masz mi czego wspolczoc, jak zauwazyles lub jeszcze nie to Ci mowie,ze nie gram juz w tibie bo to tylko strata czasu. Przychodze tylko na te forum zeby sie posmiac z ludzi pokroju twojego, ktorzy oceniaja ludzi w tak szybki sposob. Jedynie co sie z toba zgadzam to tylko to ze sie zblaznil.

P0nury 09-03-2007 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez afarko (Post 1308451)
posmiac z ludzi pokroju twojego, ktorzy oceniaja ludzi w tak szybki sposob.

Wysiadam. Ok, przepraszam, zapewne ofiara jest bardzo inteligentna, tylko po prostu "puściły jej nerwy". Kajam się o przebaczenie.

afarko 09-03-2007 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P0nury (Post 1308462)
Wysiadam. Ok, przepraszam, zapewne ofiara jest bardzo inteligentna, tylko po prostu "puściły jej nerwy". Kajam się o przebaczenie.

Przebaczam ;]. Mowie tylko to co mysle i nie bronie jego w zaden sposob.

Duch Niespokojny 09-03-2007 19:32

Życzyłbym sobie więcej takich "evul pkerów" - od razu zrobiłoby się w Tibii mniej złodziei (i przy okazji "dzieci allegro" - jak widać).

krzint 09-03-2007 19:57

Ladna dyskusja sie wdala, ale afarko musisz przyznac ze ten typek byl na niskim poziomie intelektualnym (debil i idiota). Pozatym nie chodzi tu tylko o to czy umie mowic po angielsku, albo to ze zwyczajnie nie umial poradzic sobie w dosc malo niebezpiecznej sytuacji. Okreslamy go za debila tez za to ze chodzil bez aol'a i do tego trzymajac caly eq w bp.

P.S. Czy jak spotkasz kolesia na ulicy z walizka pieniedzy w jednej rece, a w drugiej z reka w puszce zebraka probjac cos zabrac i do tego w niebezpieczej okolicy, to czy nie uznasz kogos takiego za idiote jak po chwili przyjdzie sie skarzyc, ze ktos go pobil lub okradl?

afarko 09-03-2007 20:04

@up

Ogladajac ten filmik pomyslalem sobie 'co za noob trzyma takie eq w bp i do tego niemoze zabic snake lub minosa' Przyznaje, ze w grze jest idiota, ale to nieoznacza ze w normalym zyciu tez tak jest.

SoniaPz 09-03-2007 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piterro91 (Post 1308309)
O BORZE HRYSTE JEZU JAHVE ale noob ...

nvm = nevermind , co znaczy : Nieważne ... a nie : Niewiem ...

Omg ale pro gamer sie znalazł ... bb

a Ty jestes popierdolonym Hackerem :) Bys sie nauczyl grac a nie hakowac :)

Mroku 09-03-2007 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SoniaPz (Post 1308539)
a Ty jestes popierdolonym Hackerem :) Bys sie nauczyl grac a nie hakowac :)

By sie ludzie nauczyli zabezpieczac ,a nie grac..

Lupil 09-03-2007 20:27

OMFG ale loot ;d
Dzieciak na allegro kupił pewnie kasy i szpanuje :)
Ale najlepsza to była jego rozmowa z kumplem ^^

Vatone 09-03-2007 20:39

o.O kurna ale loot O.o
Cytuj:

19:34 Granakru Iron [51]: my friend is u ban
hmm...taa

Milu Arhangel 09-03-2007 20:41

O_o Loot boski, autor filmiku miał niezły pomysł na trapa :D Tamten 51 lvl to debil, jak można nosić swoje eq w plecaku?!?! Ogólnie gratz pomysłu i lootu dla niego ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40.