![]() |
Cytuj:
|
Moim Zdaniem To Jest Zal ....
Zeby Na Mino Magu Wzucac Mana Shielda ? ;] Ps .. nie mogl zabic snake bo to byl trap tylko na jedna kratke , postac jest napewno kupiona na alegro bo jaki normalny koles lata za nobem z lotem ? rozumiem zeby lecial jakis 150 z lotem to jest co krasc ale 30+ ? zal ;d |
Cytuj:
|
jak obejrzalem ten filmik to jedyne co mi sie nasuwalo na mysl to O KUR*A...gz loota
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ze tak powiem chcial sprobowac szczescia piszac plx eq. Ale w angielskim to szczerze nie jest dobry. W takich chwilach czlowiek nie wie nawet co pisze, wiem to z doswiadczenia.;) |
Poprostu gosc zrobil z siebie kretyna piszac plx daj mi eq itp.
|
Cytuj:
No chyba, że dla Ciebie to jest norma. Ale w takim wypadku, to ja Ci tylko współczuje ;] |
Cytuj:
2. "14:39 Granakru Iron [51]: my friend is u ban" nie wystarczy? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Życzyłbym sobie więcej takich "evul pkerów" - od razu zrobiłoby się w Tibii mniej złodziei (i przy okazji "dzieci allegro" - jak widać).
|
Ladna dyskusja sie wdala, ale afarko musisz przyznac ze ten typek byl na niskim poziomie intelektualnym (debil i idiota). Pozatym nie chodzi tu tylko o to czy umie mowic po angielsku, albo to ze zwyczajnie nie umial poradzic sobie w dosc malo niebezpiecznej sytuacji. Okreslamy go za debila tez za to ze chodzil bez aol'a i do tego trzymajac caly eq w bp.
P.S. Czy jak spotkasz kolesia na ulicy z walizka pieniedzy w jednej rece, a w drugiej z reka w puszce zebraka probjac cos zabrac i do tego w niebezpieczej okolicy, to czy nie uznasz kogos takiego za idiote jak po chwili przyjdzie sie skarzyc, ze ktos go pobil lub okradl? |
@up
Ogladajac ten filmik pomyslalem sobie 'co za noob trzyma takie eq w bp i do tego niemoze zabic snake lub minosa' Przyznaje, ze w grze jest idiota, ale to nieoznacza ze w normalym zyciu tez tak jest. |
Cytuj:
a Ty jestes popierdolonym Hackerem :) Bys sie nauczyl grac a nie hakowac :) |
Cytuj:
|
OMFG ale loot ;d
Dzieciak na allegro kupił pewnie kasy i szpanuje :) Ale najlepsza to była jego rozmowa z kumplem ^^ |
o.O kurna ale loot O.o
Cytuj:
|
O_o Loot boski, autor filmiku miał niezły pomysł na trapa :D Tamten 51 lvl to debil, jak można nosić swoje eq w plecaku?!?! Ogólnie gratz pomysłu i lootu dla niego ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40. |