![]() |
niepierdol że pal jest najgorszą pro w tibi bo tak nie jest PORZĄDNY PALADYN na 94 lvl ma okolo 60-70 sheldingu i nosi ze soba shelda wystarczy C shield i juz EO wymieka pozatym pal ma tansze leczenie niz ten knight Eo by go zjechał a on vita co jest raczej bardziej oplacalne niż uh...
za to w sorca by ladne hity wlazily no moze by i mial tego demon shielda ale tez za duzo by to niedalo jezeli twierdzisz ze Pal to slaba pprofesja to ci powiem ze te "smieszne" hity Eo z explo to pal ma takie na 100 lvl z sd w ludzi i wlazi caly czas prawie 200 a nie 20 30 230... a te exori Eo duzo da musi najpierw z niego trafic po drugie niewalnie 2 razy pod rzad bo mu cala mane zrzera wiec sobie teraz porownaj ... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Obejżałeś jeden filmik i myślisz, że zjadłeś wszystkie rozumy... Że już nie wspomne o tym że zabiłbys 91 EK na 1/2 SD.... |
Miło było popatrzeć na stare outfity ; )
A co do wypowiedzi autora tematu jak możesz porównywać 21 palka do eo -.- , skończ swoje pro evul wypowiedzi , bo nie da się tego czytać . W sumie nie zmienia to faktu , że EO dał dupy na tym filmiku ; ) , bo mógł uderzać z exori w innych momentach ; ] |
Niech jakiś modek zamknie ten temat bo to co tu jest to jest żałosne...
@autor tematu : śmieszny jesteś, tak głupi że aż śmieszny :) |
Cytuj:
Ty 1 SD knight 2 lub prawie 2 UHy w tym czasie. Nie slyszales, ze w kolejnym updacie maja wzmocnic knighta? Knight nie sluzy do ataku. On ma stac i blokowac potwory, a nie walic po 34847637846 w ludzi. Jak wybierasz knighta to musisz sie z tym liczyc. Zawsze tak bylo i mam nadzieje, ze zawsze tak bedzie. EO moze stanac i nikt w calej Tibii solo go nie pokona w normalnej walce. Taifun/MDW wali SD, SD, a on 1 UH. MDW musialby wywalic 2x wiecej SD niz EO UHow.. ktos tu ma zdecydowanie wiecej capa :) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Majac sorca o lvlu takim jak EO zabilbym 91 EK za pomoca 2-3 SD czyli w 4-6 sekund a nie 10 minut tak jak EO zabijał. Naprawde nie widzisz roznicy? (na dodatek oczywiscie zrobilbym to taniej bo 3 SD kosztuja dużo mniej niz 3 bp explo -.-) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Odp.
No przecież wiadomo, że w Tibii jest tak, że jedna postać jest silniejsza a jedna nie. Co do PvP to przyznaje, że EK to kompletna lipa. Ale w końcu co my byśmy chcieli, żeby taki EK bił 2 razy szybciej? Można dużo wymyślać ale bez przesad, po ostatnim Updacie, że można na Battle bić to dużo lepiej dla MS no ale to wcale i tak dużo nie zmienia bo "Mądrzy" gracze biją przecież na Hotkeyach ; ) Postacie nie są Zmobilizowane no ale mam nadzieję, że to jakoś się zmieni.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ludzie...
Po pierwsze to nie porównuj knighta i paladyna pod względem hitów. Knight musi przebić się przez tarcze i zbroje. Tymczasem obrażenia paladyna musza przebić się tylko przez zbroje.
Po drugie nie porównuj hitów na ludziach i na potworach. 91 ek na Amerze ma napewno mpa,d-helmet,g-legsy,steel bootsy,mastermind shielda, aola i bsa albo f-axe tudzież ss albo może miec już item klasy SCA/SOV ponieważ to stary serwer. Po trzecie wyjdź nie pisz nic więcej na forum bo data dołączenia,twoje komentarze oraz poziom inteligencji jaki tutaj prezentujesz potwierdzają to iz jesteś noobem. Po czwarte EO ma "trochę" więcej niż 1300 hp. A to że MDW zadaje obrażenia +/- 1300 z SD w potwory nie znaczy iż tyle walnie w człowieka. Z prostej przyczny.Gra na non-pvp to raz. A na teście jest serwer PvP,a na PVP moi mili obrażenia zadawane ludzią są o połowe mniejsze. P.S Jesteś śmieszny chodząc swoim paladynem na kopalnie z łukiem twoimi skilami i lvlem. I w dodatku na gurady. Rotfl... |
Odp.
Cytuj:
Cytuj:
P.S: Duchu Niespokojny, zauważyłem, że twoj Awatar pochodzi z Icewind Dale II tak? ; ] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Odp.
Nie no ludzie koniec tego offtopu tylko komentować filmik, a to mnie rozwaliło:
Cytuj:
|
Aff
Na co ci twoja śmieszna średnia arytmetyczna skoro CipSoft nie podał wzoru na oliczanie obrażeń rycerzem z meele oraz paladynem z łuku/kuszy? W dodatku jaki musiał by byc to skomplikowany wzór uwzględniając statystyki przedmiotów oraz skille i lvl.
Tak z Ice Wind Dale II. Wiem bo sama grałam i mi się podobał. :) |
Prosze o usuniecie tego posta, odpowiedz zawarlem w poprzednim zeby nie zasmiecać forum.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Deselino, nie próbuj byc jakis odważny luz coś ponieważ nawet nie wiesz z kim rozmawiasz na tym forum i na pvp nawet bys nie ruszył palcem i juz byś gryzł ziemie. I masz moje błogosławieństwo do koszenia guardow na 7 hitow tak jak
to nawinąłeś kilka postów wstecz, więc chyba nie opłacało sie przerabiać wszystkich "podręczników" o tibii zanim zacząłeś grać :). I wspomniałeś też coś o tym że byś miał kasy jak lodu jakbyś miał 90 palka i byś bił z infernal boltów, jak nawet nie wiesz gdzie je dostać i ile kosztują. @Może jakiś Mod zamknąć temat bo nie ma o czym rozmawiać. Deselino, straciłeś tylko czas i porysales troche linie papilarne pisząc te rozprawki a nic nie udowodniłeś. |
Cytuj:
taki maly przyklad: znam dwoch braci obydwaj grali na aurerze byli po stronie fagu (dla niewtajemniczonych jest tam wojna fag vs. alliance) jeden z nich mial 85 ek drugi 70 ms obydwaj znaja dobrze 150 ek z fagu z rl ( tak samo jak ja ;p ) alliance wygrywa i nie ma co sie spierac ;/ sek w tym ze ten 85 ek nie mial hunta bo alliance stwierdzil ze i tak on im nic nie moze na jakiejs wojnie zrobic 70 ms jak tylko wyszedl przed domek/dp ktos szedl w jego strone... taka jest roznica miedzy sorciem i knightem i mysle ze knight mimo wszystko jest najgorsza postacia w tibii mimo ze wielu osoba wydaje sie ze jest nia palek pozdro dla sorcow i drutow ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |