Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Open Battle Vision 12 : 2 Dusk~ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121024)

lycha_ziom 17-03-2007 08:28

@up Ty wiesz co piszesz? znaczy to ,ze ktos w 3 sekundy musial powiedzieć ,,nick ziomka",reszta wyszukać go na battle(było dużo noobów więc przypuszczam ,że było ciężko) i uderzyć sd.
:baby: Impossible is nothing -.-:baby:

LaRrYxX 17-03-2007 08:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lycha_ziom (Post 1319681)
@up Ty wiesz co piszesz? znaczy to ,ze ktos w 3 sekundy musial powiedzieć ,,nick ziomka",reszta wyszukać go na battle(było dużo noobów więc przypuszczam ,że było ciężko) i uderzyć sd.

CRAWL
ROTFL
LOL
i wiele więcej...
Jakie battle ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Zaznaczyli go na normalnym ekranie a potem Hotkey i koleś leży omfg...

Yiubhurden 17-03-2007 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolkaa (Post 1319632)
Nigdy nie bedziesz miec takiego :o a na pewno nie na aldorze :>
Fajnego bota uzyliscie ostatnio ;>

z Ty swoim smesznym lvlikiem zmiataj stąd ;) 4 m expa?

Yiubhurden 17-03-2007 09:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lycha_ziom (Post 1319681)

Jak z Sdka recznie nie potrafisz strzelac to twoj problem-.-
Tylko z Hot trzeba na*****ac?pffF?

Malanis 17-03-2007 09:39

hahaha noobki poprostu nie graja tyle w tibie zeby pamietac czasy bez cipbota i nie wiedza o tym ze mozna walic sd bez hotkeya i battle

Milten 17-03-2007 10:26

@LaRrYxX

masz ale nie całkiem ;] wiem że można powiedzieć i w tym samym czasie cała gildia uderzy w jednego z sd, tak na przykład było na prawdziwym open battle na Isarze Swe vs Pl gdzie Bapupa podawał nick kolesia odliczał i na 1 każdy w niego strzelał tylko że tam było cały czas widać osobę w którą akurat atakują i każdy miał czas na użycie runki a tutaj Ymy wychodził na ekran na dosłownie 2-3 sec gdzie jest niemożliwe że nagle jeden powie że atak na Ymy i cała gildia w przeciągu 1 sec w praktycznie tym samym czasie użyje sd

Erhion 17-03-2007 10:27

Dobra walka tyle powiem. :p

Btw: Jest jakiś powód tej wojny? Bo ja nie w temacie a ciekawy jestem.

LaRrYxX 17-03-2007 11:38

@ Milten

2 - 3 sekundy to dużo , a przynajmniej wystarczająco żeby powiedzieć sam nick a po sekundzie dojdzie do innych i leci sd w ciągu ułamka sekundy
Uwierzcie mi Nie Było żadnego bota ;>
Serio !
pokazał się magiq w prawym górnym rogu , nic nie dostał ale już każdy miał nacelowane przeszedł 1 kratke do nas po skosie i wtedy wiedzieliśmy że nam nie ucieknie i poleciało w niego 10 sd

btw. Bravo milten że się opanowałeś bo 99% n00bków odpowiedziało by postem typu "Nie masz Racji Kurwo Mieli Bota i huj !!!!11"
i za to cię szanuje ;>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 1319776)
Dobra walka tyle powiem. :p

Btw: Jest jakiś powód tej wojny? Bo ja nie w temacie a ciekawy jestem.

Aberattio przedupiło z Vision a ich lider Magrami poszedł poskarżyć się do Taifuna

Karolkaa 17-03-2007 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yiubhurden (Post 1319705)
z Ty swoim smesznym lvlikiem zmiataj stąd ;) 4 m expa?

haha :> i co w zwiazku z tym? przynajmniej nie jestem jakims maniakiem :o

Khazul 17-03-2007 12:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1319874)
@ Milten

2 - 3 sekundy to dużo , a przynajmniej wystarczająco żeby powiedzieć sam nick a po sekundzie dojdzie do innych i leci sd w ciągu ułamka sekundy
Uwierzcie mi Nie Było żadnego bota ;>
Serio !
pokazał się magiq w prawym górnym rogu , nic nie dostał ale już każdy miał nacelowane przeszedł 1 kratke do nas po skosie i wtedy wiedzieliśmy że nam nie ucieknie i poleciało w niego 10 sd

btw. Bravo milten że się opanowałeś bo 99% n00bków odpowiedziało by postem typu "Nie masz Racji Kurwo Mieli Bota i huj !!!!11"
i za to cię szanuje ;>

Aberattio przedupiło z Vision a ich lider Magrami poszedł poskarżyć się do Taifuna

""Nie masz Racji Kurwo Mieli Bota i huj !!!!11"

Cwenu 17-03-2007 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nift (Post 1319528)
HAHAHAHAHA ludzie ale ja mam z was polew to nie wierze :D vision cieszcie sie juz jestescie tak dobrzy jak bot :D A wy na forum jaracie sie ze siedza w noze i i sie boja wyjsc ale po co maja wychodzic :D jaki taka taktyka bardzo dobrze dziala bo duski robia ciagle te same bledy :D to jak walneli m wale i wszystie duski zeszly na dol z piramidy to bylo bardzo madre ciekawe kto to wymyslil bueaheaue takie sa wojny a jak ktos na zadnej nie byl to niech sie nie odzywa :D a open batle z vision bylo pelno :D najlepsze bylo to 1 z albertino pod venore :D
moze i visions to Pa itp wisi mi to wazne ze ladnie walcza

Sora za bledy

true true!!

Ale bota wcale nie muszą mieć.
Na wojnie typki czekaja z use sd tylko na jakiegoś dusska bez utamki!!
Pchniętego przez kolegów z rl lub z serwera, którzy jeszcze w wojnie nie mogąć brać udziału!!

Chyba nie widzieliście jakiegoś 100+ jak gra na rl gdy ma pvp typy maja takie zdolności manualne że jak zejdą do roomu z 4 demonami jebna ue i nie padna
bo mogą być szybsi od 3 demonów
A wychodzicie do roomu z 4 cycami i macie screen: You are dead.

Tak serio to dział filmy jest chyba najbardziej burzliwym działem na forum xDD

LaRrYxX 17-03-2007 13:04

@ up

Right !!!

Khazul 17-03-2007 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cwenu (Post 1319979)
true true!!

Ale bota wcale nie muszą mieć.
Na wojnie typki czekaja z use sd tylko na jakiegoś dusska bez utamki!!
Pchniętego przez kolegów z rl lub z serwera, którzy jeszcze w wojnie nie mogąć brać udziału!!

Chyba nie widzieliście jakiegoś 100+ jak gra na rl gdy ma pvp typy maja takie zdolności manualne że jak zejdą do roomu z 4 demonami jebna ue i nie padna
bo mogą być szybsi od 3 demonów
A wychodzicie do roomu z 4 cycami i macie screen: You are dead.

Tak serio to dział filmy jest chyba najbardziej burzliwym działem na forum xDD

Ekspert sie znalazl :0

Xerionis_Family 17-03-2007 23:52

Vision jak zwykle lamersko gra i potem kozaczy... NC noob'z X( Moje marzenie - delete dla all vision i na wspolnej =D 8o

LaRrYxX 18-03-2007 00:14

Pokazałeś Swoją Inteligencje Pachołku Taifuna...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13.