![]() |
@up Ty wiesz co piszesz? znaczy to ,ze ktos w 3 sekundy musial powiedzieć ,,nick ziomka",reszta wyszukać go na battle(było dużo noobów więc przypuszczam ,że było ciężko) i uderzyć sd.
:baby: Impossible is nothing -.-:baby: |
Cytuj:
ROTFL LOL i wiele więcej... Jakie battle ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Zaznaczyli go na normalnym ekranie a potem Hotkey i koleś leży omfg... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak z Sdka recznie nie potrafisz strzelac to twoj problem-.- Tylko z Hot trzeba na*****ac?pffF? |
hahaha noobki poprostu nie graja tyle w tibie zeby pamietac czasy bez cipbota i nie wiedza o tym ze mozna walic sd bez hotkeya i battle
|
@LaRrYxX
masz ale nie całkiem ;] wiem że można powiedzieć i w tym samym czasie cała gildia uderzy w jednego z sd, tak na przykład było na prawdziwym open battle na Isarze Swe vs Pl gdzie Bapupa podawał nick kolesia odliczał i na 1 każdy w niego strzelał tylko że tam było cały czas widać osobę w którą akurat atakują i każdy miał czas na użycie runki a tutaj Ymy wychodził na ekran na dosłownie 2-3 sec gdzie jest niemożliwe że nagle jeden powie że atak na Ymy i cała gildia w przeciągu 1 sec w praktycznie tym samym czasie użyje sd |
Dobra walka tyle powiem. :p
Btw: Jest jakiś powód tej wojny? Bo ja nie w temacie a ciekawy jestem. |
@ Milten
2 - 3 sekundy to dużo , a przynajmniej wystarczająco żeby powiedzieć sam nick a po sekundzie dojdzie do innych i leci sd w ciągu ułamka sekundy Uwierzcie mi Nie Było żadnego bota ;> Serio ! pokazał się magiq w prawym górnym rogu , nic nie dostał ale już każdy miał nacelowane przeszedł 1 kratke do nas po skosie i wtedy wiedzieliśmy że nam nie ucieknie i poleciało w niego 10 sd btw. Bravo milten że się opanowałeś bo 99% n00bków odpowiedziało by postem typu "Nie masz Racji Kurwo Mieli Bota i huj !!!!11" i za to cię szanuje ;> Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale bota wcale nie muszą mieć. Na wojnie typki czekaja z use sd tylko na jakiegoś dusska bez utamki!! Pchniętego przez kolegów z rl lub z serwera, którzy jeszcze w wojnie nie mogąć brać udziału!! Chyba nie widzieliście jakiegoś 100+ jak gra na rl gdy ma pvp typy maja takie zdolności manualne że jak zejdą do roomu z 4 demonami jebna ue i nie padna bo mogą być szybsi od 3 demonów A wychodzicie do roomu z 4 cycami i macie screen: You are dead. Tak serio to dział filmy jest chyba najbardziej burzliwym działem na forum xDD |
@ up
Right !!! |
Cytuj:
|
Vision jak zwykle lamersko gra i potem kozaczy... NC noob'z X( Moje marzenie - delete dla all vision i na wspolnej =D 8o
|
Pokazałeś Swoją Inteligencje Pachołku Taifuna...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13. |