Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Furora 197 Ek Down (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121087)

Viexorinio 18-03-2007 19:58

Draverik ile dałeś za chara ? Chyba sporo bo na accu masz też 130 rp. Kupiłeś tego acca za kase z komunii czy jak ? :(

Rosi 18-03-2007 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qrakk (Post 1321642)
Ehm.. Co ty wiesz ty 50siąty lvliku ?
Tak zazdrościmy duskom że zrobili POI ;(
Poprostu Eternal Oblivion napisał do nas że boi się że Spaaw go wyprzedzi i musielisy go zabic bo lizemy dupe EO ;]

Od kiedy ludzi ocenia się poprzez lvl?
Zastanów się co piszesz, bo uśmiać się z Ciebie tylko można.

Susan-Dark 19-03-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family (Post 1321233)
Kolejny przykład nO.oB'skiego zachowania Vision...

Spaaw - najbardziej spox kina na servie został strapowany bez powodu... Vision najwidoczniej zazdrości duskom że zrobili PoI i że Spaaw im blokał... Żal.Vis

Fikasz? Bo ja mam czas i jak byś podał nick na Furorze to bym zrobił "małe" Combo SD =]

Texterus 20-03-2007 02:12

Byl juz leczacy sie utani hurem, a teraz jest leczacy sie exetą res:D:D

ale swoja droga czemu padl ??
zawsze byl neutralny

anyway... gz Vision
Czipsu, Spaaw

Veltaxio 20-03-2007 10:20

Neutralny do konca.

Hail Spaaw _/

Meresstrae 20-03-2007 16:59

Hum najbardziej mnie dobija koment "mial bota mial bota","haha co za noob leczy sie exeta"... dzisus macie dzieci srake jak widzicie czyis blad i tyle a sami dostali byscie ataku padaczki z niekontrolowanym wydzielaniem kalu .... szkoda mi was ale coz zycie nie jest sprawiedliwe :( anyway nie znam szczegolow wojny Vis~ vs Dusk~ wiec nie wypowiadam sie na temat tego why Vis~ zabili Spaaw'a ale coz powiem ze Vis~ za bardzo dobrze zgrani o czym swiadcza ich wszystkie snake ataki itd druzyna Dusk~ jest malo rozgarnieta przez co nie moga sobie poradzic z przeciwnikiem ale mozliwosci maja ogromne tylko niepotrafia ich wykorzystac...

Gl Vis~ and Dusk~

btw.
nie uzywam polskich znakow wiec nie komentowac :P

Upierz 20-03-2007 17:27

Cudowny offtop w całym temacie.
Film - b. ładna akcja. Pokazana wytrzymałość 200ek.

Xerizzezo 20-03-2007 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1317885)

Jakbym wygladal tak jak ty w rl to tez bym uderzyl o glebe zjebany cipolu. Skad sie biora takie pojeby jak ty to nie wiem, az zal sie robi Ciebie i twoich kolegow.
Schowaj sie bo zygac mi sie chce jak na ciebie patrze

Texterus 20-03-2007 18:30

@Mere~
Jesli nie wiesz o co chodzi z utani hurem to sie nie odzywaj.

@Upierz
Dobre zgranie, "troche" ludzi i 200ek nie jest trudno zabic.

@Xeri~
Taifun fan ??

-edion- 21-03-2007 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xerizzezo (Post 1325391)
Jakbym wygladal tak jak ty w rl to tez bym uderzyl o glebe zjebany cipolu. Skad sie biora takie pojeby jak ty to nie wiem, az zal sie robi Ciebie i twoich kolegow.
Schowaj sie bo zygac mi sie chce jak na ciebie patrze

Zamknij dupsko cioto

Kainek 21-03-2007 20:24

wojna

Hmmm,Spaaw wacha kwiatki od dolu,VISION GRATZ TAKTYKI!Taifun...szkoda ze nie wbil pierwszy 300;/.
Ogladajac filmy vision vs. Duskiness zal mi bylo Dusków którzy nie mieli taktyk...
majac w druzynie Czipsa oraz Taifuna to Vision powinno dostawac baty..
ale Taif stosuje boskie taktyki :)
@film:
nie mial szans;/

Nunarah 21-03-2007 20:31

a moje pytanie brzmi nastepujaco spaaw ty sie rokujesz?;d a drugie to czemu miales skulla?:>a imagram nie kozacz:D:P

Tiases'Master 21-03-2007 20:32

Owned

@2UP: Nie ważne, że nie miał szans, ważne, że padł.

@Topic: Według mnie Spaaw zasłużył na to bo ostatnio nieźle się chwalił a potem jednak zobaczyłem tak na prawdę jego PvP...o ile to można nazwać PvP gdy jest się atakowanym i się myli graczy z potworami i się wciska Exete Res ; ) No i oczywiście gratuluje fraga ; ]

Texterus 21-03-2007 20:51

@Nunarah
Spaaw i Czpisu już zaczęli się rokować, Taifun też ma to w planach.

@Tiases'Master
widziales filmik z poh dragon lair, spaaw prawie urabal Niraeta
tylko nie wiem czy mozna tu mowic o dobrym pvp Spaawa, bo Go w akcji nigdy nie widzialem, czy o tragicznym Niraeta, zaraz pewnie bedzie sie tlumaczyl, ze mial lagi, od czego jest utamo

ale co sie dziwic, ze Spaaw ma slabe pvp (opinia ogolu, u mnie jeszcze nie potwierdzona) skoro zawsze byl neutralny i nie bral udzialu w wojnach

Kainek 21-03-2007 22:19

Wojna

@Tiases:
wiesz jak go trapneli to innej opcji niz uwalenie go chyba nie ma (wykluczam nie ktore taktyki duskow xD)
co do jego pvp...nigdy go w akcji nie widzialem no i trudno powiedziec,zobaczymy co zrobi na next battle :)
@exeta, zapewne miss hotkeya :P co do bota na bank mial bota...to dlatego walnol exete...wykluczone!

paior 21-03-2007 22:26

Ladny Ovned ale nie mial zbytnio szans ...

klimek1990 23-03-2007 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qrakk (Post 1318076)
Spawq Taifun ci nie mowil nie exp podczas wojny O,o ? ;]
Czy może jesteś taki hmmm.... niezależny :D ?

Btw. Wydygałeś/Spanikowałeś/Obsrałeś się dlatego ci się hotkeye pojebały :]
HIhihihihihh

Ahhh Draverik noobie (20920228920008 Ownerze) nie pieprz glupot chociaz :) ty srasz na kazdej akcji =]]

Slimamoneko 25-03-2007 00:24

:> Spawqowi sie lekko rece zatrzesly i nietrafil w Fx tylko w Fy ale i tak na jedno wyszło:D

@up
Hi Klimek:D

LaRrYxX 25-03-2007 10:42

PvP Spaawa Nie jest aż Takie Tragiczne Tylko na Tle Vision Słabo wypada i to tyle ; )

@Klimek

Jak Tam Ban ? ; ]
Chciało ci się zabijać 15 lvle ? <rotfl>

klimek1990 28-03-2007 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1333105)
PvP Spaawa Nie jest aż Takie Tragiczne Tylko na Tle Vision Słabo wypada i to tyle ; )

@Klimek

Jak Tam Ban ? ; ]
Chciało ci się zabijać 15 lvle ? <rotfl>

h@h@ next noob nie znajacy legendy zdarzenia :).. nie ja tylko hacker noobQ :) za 2 razem ja wbilem bana byle szybko czyli walnelem ue pod dp wole wbic ban niz miec hara na 1 lvl i czekam sobie spokojnie teraz na nowy rk :) [Chyba sie z chu*em na rozum pozamieniales] jak bys myslal glowa bys wiedzial dlaczego to zorbilem ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13.