![]() |
Draverik ile dałeś za chara ? Chyba sporo bo na accu masz też 130 rp. Kupiłeś tego acca za kase z komunii czy jak ? :(
|
Cytuj:
Zastanów się co piszesz, bo uśmiać się z Ciebie tylko można. |
Cytuj:
|
Byl juz leczacy sie utani hurem, a teraz jest leczacy sie exetą res:D:D
ale swoja droga czemu padl ?? zawsze byl neutralny anyway... gz Vision Czipsu, Spaaw |
Neutralny do konca.
Hail Spaaw _/ |
Hum najbardziej mnie dobija koment "mial bota mial bota","haha co za noob leczy sie exeta"... dzisus macie dzieci srake jak widzicie czyis blad i tyle a sami dostali byscie ataku padaczki z niekontrolowanym wydzielaniem kalu .... szkoda mi was ale coz zycie nie jest sprawiedliwe :( anyway nie znam szczegolow wojny Vis~ vs Dusk~ wiec nie wypowiadam sie na temat tego why Vis~ zabili Spaaw'a ale coz powiem ze Vis~ za bardzo dobrze zgrani o czym swiadcza ich wszystkie snake ataki itd druzyna Dusk~ jest malo rozgarnieta przez co nie moga sobie poradzic z przeciwnikiem ale mozliwosci maja ogromne tylko niepotrafia ich wykorzystac...
Gl Vis~ and Dusk~ btw. nie uzywam polskich znakow wiec nie komentowac :P |
Cudowny offtop w całym temacie.
Film - b. ładna akcja. Pokazana wytrzymałość 200ek. |
Cytuj:
Schowaj sie bo zygac mi sie chce jak na ciebie patrze |
@Mere~
Jesli nie wiesz o co chodzi z utani hurem to sie nie odzywaj. @Upierz Dobre zgranie, "troche" ludzi i 200ek nie jest trudno zabic. @Xeri~ Taifun fan ?? |
Cytuj:
|
wojna
Hmmm,Spaaw wacha kwiatki od dolu,VISION GRATZ TAKTYKI!Taifun...szkoda ze nie wbil pierwszy 300;/.
Ogladajac filmy vision vs. Duskiness zal mi bylo Dusków którzy nie mieli taktyk... majac w druzynie Czipsa oraz Taifuna to Vision powinno dostawac baty.. ale Taif stosuje boskie taktyki :) @film: nie mial szans;/ |
a moje pytanie brzmi nastepujaco spaaw ty sie rokujesz?;d a drugie to czemu miales skulla?:>a imagram nie kozacz:D:P
|
Owned
@2UP: Nie ważne, że nie miał szans, ważne, że padł.
@Topic: Według mnie Spaaw zasłużył na to bo ostatnio nieźle się chwalił a potem jednak zobaczyłem tak na prawdę jego PvP...o ile to można nazwać PvP gdy jest się atakowanym i się myli graczy z potworami i się wciska Exete Res ; ) No i oczywiście gratuluje fraga ; ] |
@Nunarah
Spaaw i Czpisu już zaczęli się rokować, Taifun też ma to w planach. @Tiases'Master widziales filmik z poh dragon lair, spaaw prawie urabal Niraeta tylko nie wiem czy mozna tu mowic o dobrym pvp Spaawa, bo Go w akcji nigdy nie widzialem, czy o tragicznym Niraeta, zaraz pewnie bedzie sie tlumaczyl, ze mial lagi, od czego jest utamo ale co sie dziwic, ze Spaaw ma slabe pvp (opinia ogolu, u mnie jeszcze nie potwierdzona) skoro zawsze byl neutralny i nie bral udzialu w wojnach |
Wojna
@Tiases:
wiesz jak go trapneli to innej opcji niz uwalenie go chyba nie ma (wykluczam nie ktore taktyki duskow xD) co do jego pvp...nigdy go w akcji nie widzialem no i trudno powiedziec,zobaczymy co zrobi na next battle :) @exeta, zapewne miss hotkeya :P co do bota na bank mial bota...to dlatego walnol exete...wykluczone! |
Ladny Ovned ale nie mial zbytnio szans ...
|
Cytuj:
|
:> Spawqowi sie lekko rece zatrzesly i nietrafil w Fx tylko w Fy ale i tak na jedno wyszło:D
@up Hi Klimek:D |
PvP Spaawa Nie jest aż Takie Tragiczne Tylko na Tle Vision Słabo wypada i to tyle ; )
@Klimek Jak Tam Ban ? ; ] Chciało ci się zabijać 15 lvle ? <rotfl> |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |