![]() |
Jestem pewien ,że Zambo nie dałby się haknąć jakimmś gówniarzom. I jeśli to prawdziwy hack to raczej zrobił to ktoś kto się zna na rzeczy.
|
Co Wy z tymi kurwami? burdel zakladacie?
|
Cytuj:
topic@ :O! |
Cytuj:
|
Cytuj:
film@ ale sie nachapali, zal mi tego knighta. |
Pierwsze wrażenie moje: OMFG... Ludzie pracują na to całe tibijskie życie a tu j.ep i nimasz nic :OOO
@topic Moim zdaniem dziwny hack. jak ktoś tam mówił już zrobiła to osoba nie doświadczona lub zrobił takiego niby haka. Moim zdaniem zrobił "niby takiego haka" Bo czemu nie wypłacił kasy z banku, i czemu nie wysłał t ego bpka z runkami uhy hmmy itd. Bo wysłał tylko 1 parcela. Mi się wydaje to dziwne. Sądze że 95% to udawał że hak :D @edit Chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje taki "shield of honour albo honor" |
@UP mozliwe ale jakos watpie
@Topic Jak widze takie filmiki to mi sie grac odechciewa...:baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
Po cholerę w to grać, marnowac kilkaset godzin na tworzenie jakiegos wirtualnego ludzika, skoro prędzej czy później: -ktoś Cię haknie/okradnie/zrookuje, -gra Ci się znudzi. Potem zrozumiesz, że nie warto tracić tyle czasu na Tibię. |
Rehost, jeśli ktoś chce:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20780 btw, filmik piękny i ta tarcza w chacie... |
O w morde. :P
|
@up
Jak ty sie wyrazasz !!! xD @topic Hehe przypomnial mi sie hack mojego kolegi, jak hacknal kolesia przez allegro z falszywym r keyem ale wtedy ubaw byl Eq nie podam bo ktos pomysli, ze go hacknal xDD |
ja pierdole ten kto go shakował na 200% nienabrał go na free pacc ani na jakiegoś linka to musiała być raczej fachowa już robota.. mimo że nie lubie hakerów i ich nieszanuje to naprawde jest już wyczyn shakować kogoś takiego.. oczywiście negatywny współczuje temu typowi ;/
|
Ja pier***e
|
Cytuj:
|
omfg ja tez che takie zeczy podziel sie:D:P
|
O kurwa :O
Szkoda kolesia :X |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gz dla tego pana za fachową robotę. |
Cytuj:
gosc szuka domku zamiast po kolei wchodzi niby do przypadkowego i o.O hahaha mam invite. nie zabiera wszystkiego, nie sprawdza wszystkich domkow, depotów , banku. |
Cytuj:
A skąd wiesz, czy przed kręceniem filmu nie ocenił na stronce jaki jest jego domek?? Też mi tu coś nie trybi... nie poszedł do innych miast, nie sprawdził innych domków i tak dalej..... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:58. |