![]() |
Cytuj:
|
Barca IMO obroni tytuł. Mimo konfliktów w zespole uda im się wygrać jeszcze w tym sezonie. W następnym pierwsze skrzypce mogą grać już Real Madryt, kiedy ustabilizuje skład oraz Sevilla, kiedy nabierze doświadczenia i wzmocni wiekowy nieco skład.
|
temat ogólnie rzeka i bez sensu ale z racji tego,że footbal experts nie jest osiagalne dla niektorych ludzi czemu by nie popisać tutaj?
Cóż uwielbiam piłkę nożną od najmłodszych lat jedna drużyna-Królewscy, którzy gdyby w każdym spotkaniu byli zmotywowani tak jak z Barceloną do końca sezonu mają szansę na wygranie Ligi. Liga mistrzów? niezbyt ciekawa już jak dla mnie ale niech ją wygra każdy oprócz Abramówki |
>PiXiK
Szok. Nie widziałem jeszcze kibica Realu, który mówi "byle nie Chelsea". Zwykle widuję ze strony wszystkich: "byle nie Barca". Chylę czoła. |
Ja zauważyłem niedawno że kibice Man Utd są za Barcą a kibole Chelsea za Realem...I na odwrót. Dziwne ale może to tylko moje spostrzeżenie.
A co sądzicie o tym wydarzeniu po meczu Tottenham - Chelsea, wbiegł na boisko kibic i chciał uderzyć Franka Lamparda...Myślę że to nie dopuszczalne, ochrona zdecydowanie zaspała. Nie pisz dwóch postów, pod rząd. by Parys |
Cytuj:
Cytuj:
Anyway, na klasyk Ligii Angielskiej (Czerwone Diabły - The Blues) który prawdopodobnie przesądzi o rezulatacie na koniec sezonu musimy jednak jeszcze poczekać, ponieważ ze wzgledu na mecze w FA Cup, mecz dwóch kandydatów do zwycięstwa w tabeli ligowej zostanie przełożony z 14tego kwietnia na 9tego maja :/- A szkoda (W tym meczu stawiam na remis 1:1) @down: ^^' |
Hehe B) Remis to będzie dla was bardzo dobry wynik...Ja mam nadzieje że Chelsea zwycięży B) No ale zobaczymy za półtora miesiąca ;)
|
Cytuj:
|
Jak informuje dziennik "As" Real chcę załatwić sobie Kryśkę Ronaldo za 80 mln o_O Co o tym sądzicie ? Moim zdaniem, nawet jeśli owa oferta nie byłaby medialnym kitem to Ronaldo nie przejdzie do Realu, który ma tendencje do "psucia" dobrych zawodników (Przynajmniej moim zdaniem). Z drugiej strony 80 mln to kupa kasy - więc kto wie ?
|
Ce. Ronaldo... Taki Beckham troche. Ani jednego, ani drugiego nie lubie. A umiejętnościami jakoś nie świecą, albo ja tego nie zauważam.
|
>skunks
Wyjdź, bo śmierdzi ; ] >Calen~ Tak właśnie Real robi od pradawnych czasów..wydaje miliony na transfery i gówno z tego ma. Od kiedy zaczęła się taka polityka transferowa, nie potrafią nic zrobić w LM. Najpierw Figo, potem Zidane i cała reszta. |
Cytuj:
Co do mojego każdy byleby nie Czelsiiiiiii-Barcelony nie ma w lm, gdyby była obu zespołom nie życzyłbym wygranej-ew. zależało by to od formy którą prezentują zespoły. |
Cytuj:
|
och bastah... "kibicu" alez Ty masz swietnie poczucie humoru...
no panowie weekend sie zbliza, kolejna kolejka... jak obstawiacie ? Korona Kielce - Wisla Kraków 1:2 |
Cytuj:
>skunks Czyżby Twojego wcześniejszego posta skasowano? Szkoda, bo tam pokazałeś jakiś zabawny. To jest forum o wydarzeniach sportowych...Od zakładów masz oddzielny. |
Adam WON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No chyba kula dla Adama B) |
Cytuj:
Brawo Adaś, Brawo Simi ! |
Sprawa Otylii Jędrzejczak. Może nie nius ale sprawa trwa. Jakie są wasze odczucia co do tego?
Ja mam mieszany stosunek. Niby dużo więcej zdziała zdobywając medale ( o ile takowe będą) i jakoś wspomagać przekazując je/pieniądze z aukcji na cele x. Mimo wszystko, prawo to prawo, i czemu ktoś ma być "równiejszy"? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09. |