![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
A Eragon nagrodą za 3 miejsce? Nie czytałem, to nie wiem ale mam wrażenie, że hicior to to nie jest X[ |
Byłem na Eragonie w kinie, i niestety czytalem ksiazke... Byl to czas wyrzucony w bloto. No ale lepsze cos niz nic :P. Skomentuje ktos moja prace ?? Albo w sumie chyba lepiej nie :D.
|
Ta moja też skomentujcie, bo siędzę i się zastanawiam czy na głupka nie wyjdę:P
|
2 post na forum w przeciagu prawie 3 lat ; )
Napiszcie proszę coś o mojej pracy. Co do opowiadania Oxy~ kilka razy zabrakło ogonków ^^. (Ja już tak mam jak czytam czyjąś pracę) |
@Arka~
Dość słabe, ale nie tragiczne. To opowiadanie czy sprawozdanie? Opis dnia? Mam wrażenie, że opisałeś swój dzień, a w dodatku na siłę. Sama budowa zdań nie jest taka tragiczna, ale... No właśnie - słabość tego tekstu leży w tym, że opisujesz konkurs etc. = dla mnie wygląda jak pisane pod przymusem :P Chciałeś opinie, a ja wolę być szczery. |
Cytuj:
To mnie obraziło, no, ale cóż, nie zawsze od każdego można usłyszeć komplement w życiu. Skąd wiesz, że 10 - iolatki pisać nie umieja, każdy mówi jak zobaczy, że ktoś źle pisze "Jesteś z III klasy podstawówki chyba" to chyba nigdy nie widzieli jak ktoś pisze... Ja nie uważam, że moja praca jest "boska" czy coś w tym stylu, tylko osądzacie go bez powodu... |
Matrik byq ty no no , to żeś zabłysnął. ps. wiedzmina czytać skończyłem dziś, jak chcesz to ci załatwie za darmo xD. No i powodzenia , odezwij się kiedyś :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Może troszkę OT zrobiłem, ale chciałem się wybronić :p |
Oxygane... napisz ciąg dalszy, np. co się stało z Anią? :D
|
Cytuj:
|
ja tylko przeczytałem tekst Oxygane'a, i nawet bardzo Mi się spodobał:P.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W sensie, ze się ośmieszyłem czy poprawiłem Ci humor? :p
|
Cytuj:
Cytuj:
"10 - iolatki" - żal Nikt nie powiedział, że WSZYSTKIE dzieci z III klasy podstawówki piszą dennie, ale akurat twoje opowiadanie jest dość słabe (ale nie bardzo). Pierwsza linijka jest genialna w maksymalnie ironicznym tego słowa znaczeniu. @Zigrin Prosisz się o kolejnego bana xD |
Cytuj:
|
A co z moją? Wiem zakończenie jest denne... Ale nie mialem pomyslu... Powinienem byl poczekac na wene
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |