![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A Taif to niby piękny? ;p |
Cytuj:
|
:)
Piekna akcja w wykonaniu Vision. nie ma co sie klocic Vision ma lepsze pvp i to jest ich atut dzieki ktoremu daja sobie rade :P po zazdroscic wam pvp:P
pzdr |
Cytuj:
teraz gdy go juz nie ma robi to Spaaw. |
@Xerizzezo
Taki kozak, to ujawnij sie na Furorze =] Cytuj:
edit: @Marloss auhUAHUAUAHuAH Magrami sam sie nie zrookowal tylko zostal hakniety =] pozdro dla Magrami, Caltus, Bafee, Pavodi, Xavine < [omg, co za typ..] Co do PvP Vision jestem zaskoczony =] Takie trapki robia, ze huhu =] Szybko kogos otaczaja i go w tube :S Co wam to przypomina..? http://img117.imageshack.us/img117/2884/77471235ob4.jpg Tamtego dnia Vision niezle sie popisalo trapami :D |
@*Vjefroon*
Teraz juz rozumie;) Do pvp vision co nadzwyczajnego? jak zobacze filmik w roli uciekającego np. zwidka którego bije 10 dusków to ocenie jakie ta osoba ma pvp:p |
czemu ,,Magrami'' sie zrookowal ?
ps.fajny filmik pozdro Vision |
Zhakowali go i zrooczyli : d
|
Cytuj:
Duskiness są po prostu żałośni, naprawdę mi ich szkoda i zazdroszczę zgrania ekipie Katrili chociaż sam nie wiem dlaczego tak jest że Duskiness zgranie jest prawie "zerowe" a Vision tak dobrze idzie |
Cytuj:
|
Trochę nudny filmik, 20 min się przygotowywali, późnij z 15 minut akcji i kolejne 20 min latania po MOL(T)S. Ale Vision zgranie mają dobre to trzeba przyznać.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41. |