![]() |
Do dupy... Po prostu kolejne dno.
1/10 |
@up:
Wiesz co? Mam ciebie dość. Robisz taki fajny fake, a mimo to nie widzę next parta od paru miesięcy. Żal. Po prostu to twoj fake bedzie dnem, jezeli go nie dokonczysz. |
Szymorferooor reputacja spada -10.
Krytyki się przyjąć nie umie co? |
Pierwsza część nawet fajna, ale druga jest beznadziejna.
|
Up@
No ta częśc nie jest mojego pomysłu Następna będzie dużo lepsza gwarantuje!B) |
1st - niezłe.
2nd - słabe. Postaraj się, to będzie z tego niezły fake. Choć fabuła z deczka oklepana, to niektóre pomysły są niezłe. (np. mapa w części 1) Rób dalej, to pomyślę nad oceną. |
@Virus maxi, pred alien:
Aff... Dzisiaj nic mi sie nie udaje ^^ Tak naprawde wiem dlaczego to jest dno, każdy ma inny gust. Ale naprawdę virusie twoj fake zamieni się w dno, jeżeli go nie będziesz dalej robił! |
Muszę powiedzieć że fake całkiem śmieszny teraz wychodzi ;)
A co do tego tekstu co dał bodajże albertus to nie było śmieszne :/ Jakoś mnie nie ciekawił ten serial włatcy móch(czy jaki to ma tam tytuł), zawsze wolałem South Park ;) |
Fake fajny pod względem humorystycznym. Graficznie też nie taki zły. 7/10
|
Cytuj:
bo to trzeba zobaczyc |
@Albertus
Jak ktoś się wciągnie w prawdziwe komediowe kreskówki to nawet palcem nie tknie Włatców Móch(?). |
@Szymorfeeror
A co, nie jest dnem? :P Niemam poprostu ochoty go robić.. kiedyś może zacznę. |
Cytuj:
|
Chcesz byc smieszny i ci nie wychodzi a do tego plagiatujesz teksty
|
Cloy@
No wiesz liczba pojedyncza jeden TEKST.:p No ale następna jest wymyślona przeze mnie więc będzie już wszystko idealnie. Oczywiście te 2 części też nie są dnem w piekle pod wielką kałużą !! Down@ Odezwał sie ten co zrobił 3 fake i 1 był dnem. Moze on zrobi 4 fake i 2 dem! :p |
Ech... Szymor... Myślałem, ze po kiepskim "Time War" zmądrzejesz i zrobisz coś mądrego i sensownego.
Myliłem się! Może i zmądrzałeś, ale nie robiłeś nic mądrego i sensownego! To jest debilne jak "Idzie wieś przez wieś" :D Dla mnie to powinieneś zakończyć to coś co ty nazwyasz "fake story" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Fake: Jak dla mnie rób dalej i pracuj nad każdym detalem z osobna ;) |
Cytuj:
ale nie wiesz ze jak cos jest mocno glupie to az smieszne ?? a 2 posty up to prawda kiedys kiepscy byli lepsi ale teraz sa tez super a co do tego smiehu to przyznam ze wkuriwa |
@DracoR
Może byś napisał dlaczego mialbym to zakonczyc? Lolx... Wiem, podales ze glupie, ale dajcie SZCZEGOLOWE komenty. @topic: Nie spamowac, klocic sie na pw. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19. |