![]() |
Buehehe wstyd i jeszcze raz wstyd dla taifa :D:D
edit: Cytuj:
|
@2up
Zanim byś walnął jednego mort hura to w Ciebie już by uderzyły z 4 SD więc wątpię, że byś kogoś ubił ;] W sumie dobrze Taifun zrobił, że oddał(?) komuś eq/runki bo będzie je miał na walkę w której by miał jakieś szanse no i Vision nie ma fraga( :( ). Go Go Vision niech wiaterek se z Oracle pogada ;] |
Nie wiedziałem, że taifun to kamikadze...:D
|
4 SD by dostal zanim wave walnie? Myslisz, ze taifun nie ma stone skinow? :>
4 sd to nic. On ma prawie 10k manashielda.Moglby walnac pare wave lub utani gran hur i wiac po prostej walac wave jak ktos mu stanie na drodze. Zawsze mialby jakas szanse. Vision nie ma satysfakcji? Ja tam widze, ze sa tak potezni, ze nawet 280 MS z nimi nie walczy tylko woli sie sam zabic. Mogli by czesciej po niego biegac :) Sam by sie zrookowal :D Nowa technika walki w tibii. Robisz massloga, a cala gildia wroga biegnie na byle co i deada, 'zebys nie mial satysfakcji' ;) 1 na 20? Sam sie tak wystawil, mogl nie isc na demony liczac, ze vision go nie dorwie :> Nie byl sam, koledzy dali logout -.- Czemu Taifun nie wejdzie do gry. Podbiegnie do byle jakiego red skulla z Vision i go z UE nie trzepnie? Widzieliscie jak wracali z demonow? 100+ MS lecial bez manashield z skullem? Podbiega i UE. Nie ma goscia.. to tyle w temacie mojego zdania o prowadzeniu walki. Czemu Duskiness nie robia tak jak Wizav skoro sa tacy boscy, a Vision to noobki? 3 sorcow idzie, wali UE i wieje.. |
Heh ;p Widze ze Vision coraz lepiej ;D gRatz ;]
|
To smutne...i piękne zarazem heh, te tematy z furory to dobre spamowisko heh
Mówi się "wrócić z tarczą lub na tarczy" a nie "zejść", zejść to można ale śmiertelnie ; ) |
Cytuj:
Szkoda, że padł i stracił 2 lvle :( Jestem za Duskami ; ) |
Cytuj:
|
tak miedzy nami to film troche do dupy widac tylko jak 1 typa ubili przy annihi a reszty NIC niewidać tylko wszyscy piszą : TAIFUN DED BY DEMON i kurde nawet niewszedł ten koleś tam gdzie tajfun byl... i czemu uciekał z 3k many od demona up jak ja miałem 800 many na 70 lvlu na utamce i mnie demec bił tam to sobie go z sd biłem dopiero potem uciekłem up taki troche śmieszny film niby wiadomo o co chodzi a tego na filmie niema xD
@Edit ale jednak mimo wszystko kazdy ma swoje racje w tej wojnie więc niech sie leja ja sie niebęde wtrącał do spraw ich serwa ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No no ladnie gzz for vision ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Do tych co myślą że by walczyli.
Nie walczylibyście gdybyście byli na jego miejscu. Nie chciał dać im frajdy z fraga - nie co dzień zabija się 280 MSa. Zresztą zaraz znowu pojawily by sie kawałki w stylu " Petro, mam dla ciebie komunikat, przykro mi lecz z 300-setki lipa." |
Cytuj:
|
dlatego grasz na n-pvp, bo sobie w trudnych sytuacjach na pvp nie mogłeś poradzić,
"jak myślisz że jak grasz na pvp to kozak" Wcale tak nie uważam. |
o
Kurwa boruta jaki ty madry jestes... Co mial zrobic Tafiun jak szli na niego z Vision ? Czekac z chlebem na was i oddac fraga? On nie jest taki glupi zeby walczyc przeciwko ilus tam od was i wolal pasc od demca niz oddac wam fraga... P.S jezeli uwazasz to sa samobojstwo to dziwie sie tobie jaki ty jestes,\
|
rehost plx, gyd wchodze na tamtego linka pojawia sie normalna storna, nie ma nic do sciagniecia
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:11. |