![]() |
Cytuj:
gdyby niechciał by to był kawał to by dał tą informacje w inny dzień niż 1 kwietnia bo chyba by się spodziewał że ludzie mogą coś takeigo powiedzieć |
Współczuje dziecku, że jego ojciec chwali się takimi sprawami na forum o tej durnowatej grze zwanej Tibia.
|
Jak będziecie ojcami to zobaczycie co za radość mieć dziecko ... Połowa nie rozumie tego, gdyż co to obchodzi dzieci ~14 lat ?
|
Cytuj:
|
A kurwa ja zostane babicą za 2 tygodnie . Koleś mozre nawet nie wie do czego służy ten przyżąd albo to prawda a jeśli to prawda , to żal mi sie w takim wieku mieć dziecko poprostuj przejebane .
|
To byl wkret roku = (
1 kwjetnia nuuby gópie... |
Cytuj:
@down Tak, ty trójkącie. |
Cytuj:
Faktycznie, nabraliśmy się. Dzięki głupim żartom Oxy'ego na nic nas nie złapiecie... No, chyba, że będzie o tym "Jak drom zaszedł w ciąże pozamaciczną" w to uwierze ;> |
Yhyyyy Yhyyyy jak ja nie lubie, jak mnie ktoś okłamujeeee... Wpadam wtedy w ogromne kompleksy ;( Nie lubie Was! Nikomu nie ufam, nie nie nie! ;(
A ty pójdziesz do piekła, ot co!:baby: XD |
Cytuj:
Topic Ten żart był nędzny... Już bardziej bym się śmiał gdybyś napisał, że będziesz matką... PS Jestem ciekaw, czy mod team da jakiś dobry żart... Jak na razie wszystkie dzisiejsze były kiepskie. (A Oxy nawet nie spróbował...) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |