![]() |
Łe, ja sie ani nie dalem nabrać, ani nie nie nabrałem, miałem to gdzieś ten cały nius, bo zamknęli go, zanim zdażylem sie wypowiedzieć! :(.
|
Ja mówię od razu, że się nie nabrałem, ponieważ w 1 kwietnia w nic nie wierzę. Wszedłem na stronkę i wiedziałem, że zobaczę newsa, który okaże się żartem. Z moderatorem, to wiem, że tibia.pl daoje moderatora tylko zaufanym użytkownikom. Z akcjami to nawet myślałem, że to prawda, ale przypomnialem sobie, że to 1 kwietnia, a więc nie uwierze dopóki nie zobaczę. A 3D to już zaczynałem myśleć, że to juz nie żart tylko prawda, ale zaś sobie o tym przypomniałem :).
|
zalosny ten zart. torg mial duuuuuuuzo lepszy
|
ej jak sie zalogować na tibi bo nie wiem jak a chce se w nią pograć!!!!!!!!!!!!;) ;)
prosze odpowiedzieć ktoś!!!!!!! |
ja wiedzialem ,ze to zart jak tylko przeczytalem ,a usuniecie moich postow tylko to potwierdzilo x.x
|
kurcze no nich mi ktoś wkońcu napisze jak sie zalogować na tibi żeby grac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !1:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
|
Cytuj:
|
A to jednak Vil nie próbował sprzedać konta? No dobra, to tu mnie macie...
Ale z giełdą się nie nabrałem. |
Kto by nie chcial zostac wlascicielem udzialow cipsoftu ^^
Gratuluje zartu, ale tekst byl podejzany, po zadlugi :p. W ogole troche tam bylo rzeczy udowadniajacych ze to zart, w kazdym badz razie jest i sie go niezapomni. @Hagemmon Wiem ze sie tym nie zajmujesz, ale moglbys jakiemus medatorowi powiedziec co z dzialem i newsem na stronie "Advensy polakow" lub "Nasze dalsze osiagniecia" jak kto woli? Chcialem zwrocic temu uwage, bo dosc dawno tego juz nie bylo a milo sie na to patrzy (jak dla mnie ;] ) Pozdro |
Hehe, można się nabrać i ja się nabrałem:) ale genialnie zrobili na tibia.org.pl, nie wiedzialem co się dzieje:p
|
tym razem sie nie nabralem. Musicie sie bardziej starnąć.
Ps : czy to z vilem to prawda? |
Cytuj:
@ ten zart primaapriliowy byl moim zdaniem zalosny. nie, nie dalem sie nabrac. p.s. zarowno na tym, jak i na innym forum. |
A ja dałem się nabrać :P Przyznaje się xD
|
Nie dałem się nabrać na giełdę, ale dałem na Vila.
|
Coś mi się wydaje, że wymyślaliście ten żart na ostatnią chwilę. Nabrałbym się, gdybyście byli szybsi od tibia.org :D Na następny raz radzę dać newsa wcześniej.
|
No fakt.. nabrałem się
Cytuj:
|
w zeszłym roku był lepszy kawał (który sie sprawdził) xD
|
Ładnie to tak robić ludzi w bambuko?
|
A ja wczoraj napisałem w tamtym poście że to kawał prima aprilisowy i go odrazu usunęliście... żal po prostu, napisałem tak bo to samo było rok temu... tylko że rok temu napisaliście o staminie do gry i cipsoft musiał to przeczytać i to zrobić xd oby przez was nie zrobili tibi 3D xD ale i tak żal...
|
wszyscy piszą ze sie nie nabrali, a nabralo sie 95% osob w tym ja :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:52. |