![]() |
Cytuj:
przeciez to normalni ludzie tacy jak kazdy ... luia napewno pobazowac etc ... =) tylko nierozumiem dlaczego jak czasem 100+ sie bazuje to zaraz sie mowi ze noob -.- ze maja wecej czasu ,checi i cierpliwosci do tej gry to wbili wieksze lvl tym sie tylko roznia ... ;d ( mowie o lvl bo jest wiele przygladow h-lvl ze zeby wbic lvl za specialnie dobrze nietrzeba umiec grac =) ) |
ostro zaczeli siepac taifunka ;] ciekawe czy taifun bedzie w stanie odpowiedziec na to bo jak narazie to calkowicie ich zdominowali... imargam i spółka robią co chcą podoba mi sie taki jeden z ekipy imargama ma bodajże 110 lvl a robi więcej niż niejeden 150+ :D
|
Gratz Fragow :]
Najlepszy motyw byl z m wallami xD |
Cytuj:
|
.
Own3d
Hail. |
Cytuj:
No co "matekk fst bolt" moze gra na takim ots co nie ma exhusa :P Wszyscy tacy cwani jakby doszlo co do czego nawet stone skin amuleta bycie nie zdazyli zalozyc xD Łatwo sie mówi trudniej wykonac :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Od wave nikt sie nie obroni. Walnie pare osob na raz, a jak bylo widac na innym filmie wali 600-~900 w ludzi :> 110 RP pada na 2 wave. Wszyscy mieli skulle, wiec i tam by nie nalapal duzo unjust, a moglby miec PRZYNAJMNIEJ 1 fraga, a nie pasc jak ciota po raz trzeci. :> 1 dead, bo myslal, ze jest "za fajny" (nikt go nie zabije) 2 dead, bo myslal, ze jest "za sprytny" (nikt sie nie kapnie, ze gra o 2 w nocy) 3 dead, bo nie myslal -.- (kto ma 278 MS chowa sie w tombie? mogl biegac do server save z iloscia manasow jaka taki master powinien miec na wojnie [25-30BP MF]) @do tego co mowil, ze by "xxx" nie zalozyl SSA Nie zalozyl stone skin? Taifun mial (kiedys) bocika, wiec sie nie martw.. widziales jego anni~? Might ringi, stone skinny i sd lecialy w tempie kosmicznym. Moze wtedy mial takie pvp albo innego ownera? Teraz juz tak nie umie.. nawet 10% z tego co w anni robil.. bot lub jakis bóg tibii gral (wanyn?, vateriel?), teraz gra jak noob, a bocik w nowej tibii pewnie juz nie dziala... Ja solo zabilem DLa na 33 lvl ED blokujac/walac SD/leczac sie (maja full 310 hp, a leczenie po 150-300 ;) - bez mana shield i skakania gora-dol jak noobki ktore to robily na 40+ z mana shield skaczac gora dol i to ich jaralo o0), wiec o moich zdolnosciach sie nie wypowiadaj. |
Heh, suuuper fragi tylko początek nudny :( bieganie po pustyni :)
|
Gesior :"Ja solo zabilem DLa na 33 lvl ED blokujac/walac SD/leczac sie (maja full 310 hp, a leczenie po 150-300 - bez mana shield i skakania gora-dol jak noobki ktore to robily na 40+ z mana shield skaczac gora dol i to ich jaralo o0), wiec o moich zdolnosciach sie nie wypowiadaj."
Urzekła mnie twoja historia. O ile wiem mamy komentowac filmik a nie przechwalac sie ^^ Myslisz ze kogos to interesuje w temacie zwiazanym o wojnie na Furorze? "@do tego co mowil, ze by "xxx" nie zalozyl SSA Nie zalozyl stone skin? Taifun mial (kiedys) bocika,(...)" (Jezeli chodzi o mnie) nie chodzilo mi o Taifuna tylko o tych kolesi co daja bezsensowne komentarze Przeczytaj jeszcze raz to co wczesniej napisalem ;) |
A mnie dobil ten 50 sorc;d Troszke sie na hotkeyu powyrzywal... Tylko poco se na nim fraga robic? Chlopaks ie nameczyl wbil ten mln expa czy tamn 2 a wy mu to zabieracie a przyszedl wam tlyko pokibicowac;/
|
stracony serw tyle
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@2x up
Wtf? ja siciągałem i do teraz mam swojego scale armora :P Po za tym jak można coś wsadzić do *.rec?? Było troche tematów o tym... Filmik super :D Gratz fragów, dusski już się raczej nie pozbierają ;) Hail Vision! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakby mieli TS/Ventrilo i potrafili sobie cokolwiek wytlumaczyc, a nie tylko expic i TS uzywac chyba dla jaj, bo glownie to chyba gadaja o tym gdzie uciekac oraz gdzie czeka na nich najblizszy demon :D On by pobiegal z godzine po pustyni. Wypil troche manasow, a koledzy z Dusk~ powinni mu zrobic trapa takiego, ze on wbiega, a droge blokuje 50 noob charow gosci z Dusk~ i ich kolegow. Vision nie zabije 50 noob charow w 2 minuty. Wali exit nawet i go nie ma po chwili jesli nikogo nie bil, a jak bil to po 2 minutach. Zanim Vision sie kapnie co jest grane i rozstawi sie po calej pustyni pojedynczo.. zreszta jak Taifun by dorwal kogos ze skullem kto stoi sam to by go zdjal w 5-10 sekund z Wave :> Oczywiscie ich TAJNY plan ucieczki do tomba sie nie powiodl. Glownie chyba dlatego, ze z tomba nie bylo drugiego wyjscia :) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ładnie :)
btw. więcej tych m walli nie mieliście ;s ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51. |