Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Vision Next Frags 10:0 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=123334)

dimi 03-04-2007 08:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Onkad (Post 1348038)
@Vision

Nawet nie umiecie zachować się jak na wysokopoziomowych graczy
przystało tylko od razu po zabiciu kogoś cieszycie się jak dzieci typowym "Haahahah".

Duskiness się nie podda i z pewnością jeszcze nie raz znajdziecie się w temple,
Furora do was nie należy i nigdy nie będzie należeć.

No to tyle co mam do powiedzenia teraz.

taa ? a jak maja sie zachowywac wyskopoziomowi gracze ? ;>
przeciez to normalni ludzie tacy jak kazdy ... luia napewno pobazowac etc ... =)
tylko nierozumiem dlaczego jak czasem 100+ sie bazuje to zaraz sie mowi ze noob -.- ze maja wecej czasu ,checi i cierpliwosci do tej gry to wbili wieksze lvl tym sie tylko roznia ... ;d ( mowie o lvl bo jest wiele przygladow h-lvl ze zeby wbic lvl za specialnie dobrze nietrzeba umiec grac =) )

Wielki Mancyz 03-04-2007 09:44

ostro zaczeli siepac taifunka ;] ciekawe czy taifun bedzie w stanie odpowiedziec na to bo jak narazie to calkowicie ich zdominowali... imargam i spółka robią co chcą podoba mi sie taki jeden z ekipy imargama ma bodajże 110 lvl a robi więcej niż niejeden 150+ :D

Native16 03-04-2007 09:51

Gratz Fragow :]

Najlepszy motyw byl z m wallami xD

Mat_Tadzik 03-04-2007 09:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palek Demon (Post 1347978)
@up i bana by mial, ale idiota z Ciebie, nie wypowiadaj sie jak nie znasz podstaw:D

duks maja przegrane...taif placi albo odchodzi...: ) mysleli ze maja lvle wieksze to kazdego zabija...eh..zal

Bana.. hmm.. oglądając filmik 2 raz po twoim poście obliczyłem że jakby padli all co by dostali ue od niego jak stał na tej kratce co padł to by zaliczył 1 unj~~ na noobku a reszta miała albo skule white albo red więc frajerku jak sie nie znasz się nie wypowiadaj

MarjeM 03-04-2007 10:18

.

Own3d

Hail.

Mar3iN 03-04-2007 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seleons (Post 1348281)
Hhahahha kojarzysz slowo utamo vita i stone skin amulet?Jakby on jebnal z ~2 ue juz by nie mial many,mial exhusa i padl by szybciej ;)
Tak wiec nie wypowiadaj sie jak nie wiesz...

No co "matekk fst bolt" moze gra na takim ots co nie ma exhusa :P Wszyscy tacy cwani jakby doszlo co do czego nawet stone skin amuleta bycie nie zdazyli zalozyc xD Łatwo sie mówi trudniej wykonac :baby:

Palek Demon 03-04-2007 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mat_Tadzik (Post 1348361)
Bana.. hmm.. oglądając filmik 2 raz po twoim poście obliczyłem że jakby padli all co by dostali ue od niego jak stał na tej kratce co padł to by zaliczył 1 unj~~ na noobku a reszta miała albo skule white albo red więc frajerku jak sie nie znasz się nie wypowiadaj

Frajer to jestes Ty.

Gesior 03-04-2007 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seleons (Post 1348281)
Hhahahha kojarzysz slowo utamo vita i stone skin amulet?Jakby on jebnal z ~2 ue juz by nie mial many,mial exhusa i padl by szybciej ;)
Tak wiec nie wypowiadaj sie jak nie wiesz...

Hmm.. UE? A slyszales o wave? 250 many, krotki exhaust. Jak stoi na mana shield to co mu exhaust szkodzi? Nie uhnie sie? pomysl zanim cos powiesz..
Od wave nikt sie nie obroni. Walnie pare osob na raz, a jak bylo widac na innym filmie wali 600-~900 w ludzi :> 110 RP pada na 2 wave. Wszyscy mieli skulle, wiec i tam by nie nalapal duzo unjust, a moglby miec PRZYNAJMNIEJ 1 fraga, a nie pasc jak ciota po raz trzeci. :>
1 dead, bo myslal, ze jest "za fajny" (nikt go nie zabije)
2 dead, bo myslal, ze jest "za sprytny" (nikt sie nie kapnie, ze gra o 2 w nocy)
3 dead, bo nie myslal -.- (kto ma 278 MS chowa sie w tombie? mogl biegac do server save z iloscia manasow jaka taki master powinien miec na wojnie [25-30BP MF])
@do tego co mowil, ze by "xxx" nie zalozyl SSA
Nie zalozyl stone skin? Taifun mial (kiedys) bocika, wiec sie nie martw.. widziales jego anni~? Might ringi, stone skinny i sd lecialy w tempie kosmicznym. Moze wtedy mial takie pvp albo innego ownera? Teraz juz tak nie umie.. nawet 10% z tego co w anni robil.. bot lub jakis bóg tibii gral (wanyn?, vateriel?), teraz gra jak noob, a bocik w nowej tibii pewnie juz nie dziala...
Ja solo zabilem DLa na 33 lvl ED blokujac/walac SD/leczac sie (maja full 310 hp, a leczenie po 150-300 ;) - bez mana shield i skakania gora-dol jak noobki ktore to robily na 40+ z mana shield skaczac gora dol i to ich jaralo o0), wiec o moich zdolnosciach sie nie wypowiadaj.

KorinaS 03-04-2007 12:08

Heh, suuuper fragi tylko początek nudny :( bieganie po pustyni :)

Mar3iN 03-04-2007 12:28

Gesior :"Ja solo zabilem DLa na 33 lvl ED blokujac/walac SD/leczac sie (maja full 310 hp, a leczenie po 150-300 - bez mana shield i skakania gora-dol jak noobki ktore to robily na 40+ z mana shield skaczac gora dol i to ich jaralo o0), wiec o moich zdolnosciach sie nie wypowiadaj."

Urzekła mnie twoja historia. O ile wiem mamy komentowac filmik a nie przechwalac sie ^^ Myslisz ze kogos to interesuje w temacie zwiazanym o wojnie na Furorze?

"@do tego co mowil, ze by "xxx" nie zalozyl SSA
Nie zalozyl stone skin? Taifun mial (kiedys) bocika,(...)"

(Jezeli chodzi o mnie) nie chodzilo mi o Taifuna tylko o tych kolesi co daja bezsensowne komentarze
Przeczytaj jeszcze raz to co wczesniej napisalem ;)

Slimamoneko 03-04-2007 13:54

A mnie dobil ten 50 sorc;d Troszke sie na hotkeyu powyrzywal... Tylko poco se na nim fraga robic? Chlopaks ie nameczyl wbil ten mln expa czy tamn 2 a wy mu to zabieracie a przyszedl wam tlyko pokibicowac;/

matekk fst bolt 03-04-2007 14:05

stracony serw tyle

Fivapo 03-04-2007 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1347711)
Rehost
http://www.**************/file/ks1yud

Bierzcie i śmiejcie z tego wszyscy.

Ode mnie dodam, że wolałbym, aby uzywali sd zamiast magic wall : P

Dobra taktyka okazała sie runa paraliżu :)

Hmm nieradze ściagać z tego linki ponieważ załapałem trojana tam:s więnc radze uważać !!

dudek_lfc 03-04-2007 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gesior (Post 1348466)
(kto ma 278 MS chowa sie w tombie? mogl biegac do server save z iloscia manasow jaka taki master powinien miec na wojnie [25-30BP MF])

HAHAHAHHAAHAHHAH leze i kwicze! on padl o 19:45 wiec mial biegac do rana?

Milu Arhangel 03-04-2007 15:45

@2x up
Wtf? ja siciągałem i do teraz mam swojego scale armora :P Po za tym jak można coś wsadzić do *.rec?? Było troche tematów o tym... Filmik super :D Gratz fragów, dusski już się raczej nie pozbierają ;)

Hail Vision!

Zdjecia_rar 03-04-2007 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dudek_lfc (Post 1348654)

bardziej chodzilo to ze, ze tajfun ze swoja szybkoscia i poziomem moze spokojnie uciec kazdemu, niewazne czy goni go dwadziescia osob z wrogiej gildii, ktora chce ukrecic mu leb.

Vuxiu 03-04-2007 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1347692)
Mysle ze na nastepnym battle bedzie odwrotnie;)

a co, taifun tez wam da chara? mieliscie polowe charow duskow i i tak chuja zrobiliscie ;)

Gesior 03-04-2007 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dudek_lfc (Post 1348654)

Zalezy od wytrwalosci :)
Jakby mieli TS/Ventrilo i potrafili sobie cokolwiek wytlumaczyc, a nie tylko expic i TS uzywac chyba dla jaj, bo glownie to chyba gadaja o tym gdzie uciekac oraz gdzie czeka na nich najblizszy demon :D
On by pobiegal z godzine po pustyni. Wypil troche manasow, a koledzy z Dusk~ powinni mu zrobic trapa takiego, ze on wbiega, a droge blokuje 50 noob charow gosci z Dusk~ i ich kolegow. Vision nie zabije 50 noob charow w 2 minuty. Wali exit nawet i go nie ma po chwili jesli nikogo nie bil, a jak bil to po 2 minutach. Zanim Vision sie kapnie co jest grane i rozstawi sie po calej pustyni pojedynczo.. zreszta jak Taifun by dorwal kogos ze skullem kto stoi sam to by go zdjal w 5-10 sekund z Wave :>
Oczywiscie ich TAJNY plan ucieczki do tomba sie nie powiodl. Glownie chyba dlatego, ze z tomba nie bylo drugiego wyjscia :)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1348837)
a co, taifun tez wam da chara? mieliscie polowe charow duskow i i tak chuja zrobiliscie ;)

O co chodzi z tymi charami duskow gosciowi /\ ?

Seleons 03-04-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gesior (Post 1348466)
Hmm.. UE? A slyszales o wave? 250 many, krotki exhaust. Jak stoi na mana shield to co mu exhaust szkodzi? Nie uhnie sie? pomysl zanim cos powiesz..
Od wave nikt sie nie obroni. Walnie pare osob na raz, a jak bylo widac na innym filmie wali 600-~900 w ludzi :> 110 RP pada na 2 wave. Wszyscy mieli skulle, wiec i tam by nie nalapal duzo unjust, a moglby miec PRZYNAJMNIEJ 1 fraga, a nie pasc jak ciota po raz trzeci. :>
1 dead, bo myslal, ze jest "za fajny" (nikt go nie zabije)
2 dead, bo myslal, ze jest "za sprytny" (nikt sie nie kapnie, ze gra o 2 w nocy)
3 dead, bo nie myslal -.- (kto ma 278 MS chowa sie w tombie? mogl biegac do server save z iloscia manasow jaka taki master powinien miec na wojnie [25-30BP MF])
@do tego co mowil, ze by "xxx" nie zalozyl SSA
Nie zalozyl stone skin? Taifun mial (kiedys) bocika, wiec sie nie martw.. widziales jego anni~? Might ringi, stone skinny i sd lecialy w tempie kosmicznym. Moze wtedy mial takie pvp albo innego ownera? Teraz juz tak nie umie.. nawet 10% z tego co w anni robil.. bot lub jakis bóg tibii gral (wanyn?, vateriel?), teraz gra jak noob, a bocik w nowej tibii pewnie juz nie dziala...
Ja solo zabilem DLa na 33 lvl ED blokujac/walac SD/leczac sie (maja full 310 hp, a leczenie po 150-300 ;) - bez mana shield i skakania gora-dol jak noobki ktore to robily na 40+ z mana shield skaczac gora dol i to ich jaralo o0), wiec o moich zdolnosciach sie nie wypowiadaj.

Hola,hola tutaj byla mowa o ue ;) Ach no i w filmiku gdzie w trapie stoi (pierwszy dead) tez mu te geb za duzo nie daly ;s

Zummer 03-04-2007 18:05

Ładnie :)
btw. więcej tych m walli nie mieliście ;s ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51.