![]() |
@ Bota to masz w cipce.
Hail Vision _/_/ |
Jakby nie było bota w hotkeyach to Vision mało by zrobił, a myśle nawet, że Taifuna team by wygrał wojne :]
~Hail Taifun Devilry and hes Team~ |
Ci i Ci maja bota, wiec jaki problem?
Zgranie + taktyka _/_/_/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
zreszta ja tam wole skulle bo rs jest sexy :P Cytuj:
My Mamy i Oni Mają Proste ? ;< mowa o Cip bocie xd |
no teraz to każdy ma CipkeBotka a kiedyś trzeba było dobrze przeszukać neta aby aimbota znaleźć :P (później TBI to miało xP)
|
Cytuj:
Hail Vision Hail Anthraxa |
Wojne już wygrało vision.Dusski tylko sie ośmieszają wychodząc na kolejne battle...Mają nadzieje że wygrają i żę tym razem sie uda lecz rzeczywistość jest inna :)
Hail Vision |
Cytuj:
|
@up
Zgadzam sie :x |
Cytuj:
Mnie sie zdaje ze Qelem biegał Larryxx ;] @topic No i kolejna piekna akcja Vision..zawsze najlepsi ;] Hail |
Cytuj:
|
Rozumiem że większość z Was jest za Vision, ale dużo osób na tym forum podlizuje się pisząc "Vision the Best" , "Vision to jak chce to po ciemku zabijają" , "Vision ma red skulla!"(to tak jakby addon -.-'?) , "Szał, kosmos...".
Ja tam uważam, że Duskom nie idzie, no nie mają koncepcji na bitwe :D, ale wygrają wojnę, zobaczycie :) Spodobał mi się komentarz "Hupe" <- Chłop ma racje :) Magfield <- no ty żeś chyba myślał długo zanim to napisałeś :P. Jak coś to podbitujcie do mnie na gygy ja Wam powiem jak ich pokonać ^^.(czyt. z ironią) Ema all :) @down ee ty 70 elicie to że mam wpisane 30 ed to znaczy ze nie mialem/mam innych charó :DDD? Na twojej Nubsidi grałem i nie raz Cie widziałem ty elitarny rycerzu :) Slayer of the moon hir :) |
Cytuj:
EJJJJ 30 ELDEZE WYJAW NAM TECHNIKE POKONANIA DUSKINESUFFFFFFFF!!oneoneoneone BO MY JESTESMY TACY CIENCY BLAGAM CIE 30 ELDERZE POWIEDZ NAM JAK ICH POKONAC!!! |
up. Gościu że ktoś wbił 30 lvl to nie znaczy że nic nie wie... Może to jest jego aktualna postać a wbił większy od Ciebie?? Nie pomyślała o tym Twoja główka?? I jeszcze Twój tekst:
Cytuj:
|
Cytuj:
Chciałem pokazać jak duski taka pomoc przyjmą oczywiście napisałem z ironią;) |
Cytuj:
Wcale nie muszą tego tak przyjąc :) Na ostatnim battle tam na mostku wiem co można bylo by zrobic, hehe to tylko takie moje przemyślenia ;) Bo jak padł Bapster toć on mega power pk :D? Skalar - W te noc.mp3 <-- Cool XD |
Vision Wygrywa tylko dlatego ze hakuje konta :/ Np : Magrami,tryku,PAvodi,Caltus,Moczykij ten ostatni odzyskal hara xD TO WSZYSTKO VISION!!!!!!!!!
|
Cytuj:
NIE! MAMO! POWIEDZ ,ŻE TO NIE PRAWDA!!! |
Przepraszam to ja ich zhackowałem i proszę nie wyrzucajcie mnie PLAX FORGIFE MI!! ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21. |