Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   08.04.2007 Furora War (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=124197)

Klawy69 09-04-2007 20:34

@ Bota to masz w cipce.

Hail Vision _/_/

Pepitto 09-04-2007 22:00

Jakby nie było bota w hotkeyach to Vision mało by zrobił, a myśle nawet, że Taifuna team by wygrał wojne :]

~Hail Taifun Devilry and hes Team~

Klawy69 09-04-2007 22:52

Ci i Ci maja bota, wiec jaki problem?

Zgranie + taktyka _/_/_/

Vasali 09-04-2007 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepitto (Post 1361240)
Jakby nie było bota w hotkeyach to Vision mało by zrobił, a myśle nawet, że Taifuna team by wygrał wojne :]

Tak tylko że wtedy zamiast Cipbota był by jakiś inny bot...

LaRrYxX 09-04-2007 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepitto (Post 1360715)
moim zdaniem na wojnie nie powinno sie robić większego poziomu niż się zaczynało walke... Zobaczcie na postać [ Zwidek ] koleś sobie robi lvl, jakby nie był w wojnie, a gildia Taifuna pozwala mu na to X(
Na niektórych serwerach co najwiekszy lvl jest 120 i ten 120 lvl ma hunt to ludzie wbijaja na jego resp i roz*******aja go, nie ?
i gildia Taifuna i reszty powinna wbić na Warlocki lub Dragi/Dle i jebnąć mu w Dynnie :p :p

Zwidek Expi Na Hydrach a Masslogi Duskiness to Own3d dla mnie jest ;<

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakaa (Post 1360938)
Moja mama powiedziała, że Zwidek lubi sobie dobrze pojeść a Taifun lubi sobie dobrze zaorać twarzą ziemie :-)

NIE BYŁEM DZIŚ PO MLEKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

btw, LaRrYxX niech Kazu właczy juz pvp-e furora war! :)

Skad Wiesz ze To Ten Sam Larryx ? XD
zreszta ja tam wole skulle bo rs jest sexy :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Djkwaku (Post 1360986)
omg wqrwia mnie ten bot VISION na combo już -.-

Powiem Tak
My Mamy i Oni Mają Proste ? ;< mowa o Cip bocie xd

Vasali 09-04-2007 23:56

no teraz to każdy ma CipkeBotka a kiedyś trzeba było dobrze przeszukać neta aby aimbota znaleźć :P (później TBI to miało xP)

Swica 10-04-2007 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1361470)
Zwidek Expi Na Hydrach a Masslogi Duskiness to Own3d dla mnie jest ;<

Skad Wiesz ze To Ten Sam Larryx ? XD
zreszta ja tam wole skulle bo rs jest sexy :P

Powiem Tak
My Mamy i Oni Mają Proste ? ;< mowa o Cip bocie xd

Ale widzisz im nie przetlumaczysz... tu nie chodzi tylko o cip boty czy cos innego tu chodzi o zgranie a jak duskiness nie ma zgrania kto to wygra?? oczywiscie ze vision bo vision bedzie rzadzic na furorze i tyle ;)
Hail Vision
Hail Anthraxa

MagField 10-04-2007 00:57

Wojne już wygrało vision.Dusski tylko sie ośmieszają wychodząc na kolejne battle...Mają nadzieje że wygrają i żę tym razem sie uda lecz rzeczywistość jest inna :)
Hail Vision

LaRrYxX 10-04-2007 02:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Swica (Post 1361580)
Ale widzisz im nie przetlumaczysz... tu nie chodzi tylko o cip boty czy cos innego tu chodzi o zgranie a jak duskiness nie ma zgrania kto to wygra?? oczywiscie ze vision bo vision bedzie rzadzic na furorze i tyle ;)
Hail Vision
Hail Anthraxa

JA JUZ 100x MOWILEM ZE MAMY LEPSZE ZGRANIE I NIE BeDE SIE POWTARZAL , A WOJNE WYGRALISMY JUZ ;-)

Guivain 10-04-2007 10:55

@up

Zgadzam sie :x

Inz 10-04-2007 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DaNiO149 (Post 1359221)

a na Qel pewnie Ged siedział

Mnie sie zdaje ze Qelem biegał Larryxx ;]

@topic
No i kolejna piekna akcja Vision..zawsze najlepsi ;]

Hail

Swica 10-04-2007 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1361739)
JA JUZ 100x MOWILEM ZE MAMY LEPSZE ZGRANIE I NIE BeDE SIE POWTARZAL , A WOJNE WYGRALISMY JUZ ;-)

i Big Gratz ;) za wojne byla fajna :D:D mam all filmiki :D

Alus 10-04-2007 12:27

Rozumiem że większość z Was jest za Vision, ale dużo osób na tym forum podlizuje się pisząc "Vision the Best" , "Vision to jak chce to po ciemku zabijają" , "Vision ma red skulla!"(to tak jakby addon -.-'?) , "Szał, kosmos...".
Ja tam uważam, że Duskom nie idzie, no nie mają koncepcji na bitwe :D, ale wygrają wojnę, zobaczycie :)

Spodobał mi się komentarz "Hupe" <- Chłop ma racje :)
Magfield <- no ty żeś chyba myślał długo zanim to napisałeś :P.

Jak coś to podbitujcie do mnie na gygy ja Wam powiem jak ich pokonać ^^.(czyt. z ironią)

Ema all :)

@down
ee ty 70 elicie to że mam wpisane 30 ed to znaczy ze nie mialem/mam innych charó :DDD?
Na twojej Nubsidi grałem i nie raz Cie widziałem ty elitarny rycerzu :)
Slayer of the moon hir :)

Nirvy 10-04-2007 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alus (Post 1362165)
Rozumiem że większość z Was jest za Vision, ale dużo osób na tym forum podlizuje się pisząc "Vision the Best" , "Vision to jak chce to po ciemku zabijają" , "Vision ma red skulla!"(to tak jakby addon -.-'?) , "Szał, kosmos...".
Ja tam uważam, że Duskom nie idzie, no nie mają koncepcji na bitwe :D, ale wygrają wojnę, zobaczycie :)

Spodobał mi się komentarz "Hupe" <- Chłop ma racje :)
Magfield <- no ty żeś chyba myślał długo zanim to napisałeś :P.

Jak coś to podbitujcie do mnie na gygy ja Wam powiem jak ich pokonać ^^.

Ema all :)

EJJJJ 30 ELDEZE WYJAW NAM TECHNIKE POKONANIA DUSKINESUFFFFFFFF!!oneoneoneone BO MY JESTESMY TACY CIENCY BLAGAM CIE 30 ELDERZE POWIEDZ NAM JAK ICH POKONAC!!!

Vasali 10-04-2007 13:06

up. Gościu że ktoś wbił 30 lvl to nie znaczy że nic nie wie... Może to jest jego aktualna postać a wbił większy od Ciebie?? Nie pomyślała o tym Twoja główka?? I jeszcze Twój tekst:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirvy
EJJJJ 30 ELDEZE WYJAW NAM TECHNIKI POKONANIA DUSKINESUFFFFFFFF!!oneoneoneone BO MY JESTESMY TACY CIENCY

jak przecież Duski jak narzazie przegrywają... chyba że chciałeś napisać "Wyjaw nam technikę pokonania Vision" i moim zdaniem technika jest jedna- w grupie siła a nie pojedynczo Duski uciekają jak stado bawołów...

Nirvy 10-04-2007 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasali (Post 1362262)
up. Gościu że ktoś wbił 30 lvl to nie znaczy że nic nie wie... Może to jest jego aktualna postać a wbił większy od Ciebie?? Nie pomyślała o tym Twoja główka?? I jeszcze Twój tekst: jak przecież Duski jak narzazie przegrywają... chyba że chciałeś napisać "Wyjaw nam technikę pokonania Vision" i moim zdaniem technika jest jedna- w grupie siła a nie pojedynczo Duski uciekają jak stado bawołów...

Chciałem pokazać jak duski taka pomoc przyjmą oczywiście napisałem z ironią;)

Alus 10-04-2007 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirvy (Post 1362277)
Chciałem pokazać jak duski taka pomoc przyjmą oczywiście napisałem z ironią;)

|

Wcale nie muszą tego tak przyjąc :) Na ostatnim battle tam na mostku wiem co można bylo by zrobic, hehe to tylko takie moje przemyślenia ;) Bo jak padł Bapster toć on mega power pk :D?

Skalar - W te noc.mp3 <-- Cool XD

Cepsik 10-04-2007 13:33

Vision Wygrywa tylko dlatego ze hakuje konta :/ Np : Magrami,tryku,PAvodi,Caltus,Moczykij ten ostatni odzyskal hara xD TO WSZYSTKO VISION!!!!!!!!!

Nirvy 10-04-2007 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cepsik (Post 1362319)
Vision Wygrywa tylko dlatego ze hakuje konta :/ Np : Magrami,tryku,PAvodi,Caltus,Moczykij ten ostatni odzyskal hara xD TO WSZYSTKO VISION!!!!!!!!!

NIE! MAMO! POWIEDZ ,ŻE TO NIE PRAWDA!!!

Vasali 10-04-2007 13:55

Przepraszam to ja ich zhackowałem i proszę nie wyrzucajcie mnie PLAX FORGIFE MI!! ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21.