Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Tibia - DNO... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=124234)

H.L 11-04-2007 14:56

Polaczki, brazyle i szwedzi zniszczyli te gre

Fatevux 11-04-2007 15:01

chyba Cip'y i inne pipy zniszczyły te gre

H.L 11-04-2007 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fatevux (Post 1364153)

Bo zaczeli grać polacy, szwedzi, brazyle (średnia wieku 13~) i cipsoft zauważył że może zarobić a że wiekszość tych graczy jest tępa to trzeba dodać nowe addony outfity dać lepszą grafike i dać cipbota bo nie umieją trafić

Asthan 11-04-2007 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez H.L (Post 1364172)
Bo zaczeli grać polacy, szwedzi, brazyle (średnia wieku 13~) i cipsoft zauważył że może zarobić a że wiekszość tych graczy jest tępa to trzeba dodać nowe addony outfity dać lepszą grafike i dać cipbota bo nie umieją trafić

No tak po za cipbotem to wszystko inne co wymieniłeś było raczej dobre, co ty widzisz złego w outfitach i lepszej grafice?

Zrywna_Szkapa 12-04-2007 09:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Asthan (Post 1364181)
No tak po za cipbotem to wszystko inne co wymieniłeś było raczej dobre, co ty widzisz złego w outfitach i lepszej grafice?

Jak ktoś się chce do czegoś przyczepić to sie przyczepi
Jak to było... "Znajdź winnego, znajdzie się paragaf" :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fatevux (Post 1364153)

Bez Cipów to by tej gry nie było cwaniaku

H.L 12-04-2007 11:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Asthan (Post 1364181)

Kiedyś ta gra była niepowtarzalna, miała swój klimat ale poszła do przodu jak wszystkie inne straciła swoją wartość

Piotrek Marycha 12-04-2007 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Belizariusz (Post 1359118)
Tibia, MMORPG które wygląda jakby była grą na pegazusa. Teoretycznie liczy się klimat, ale ta gra już dawno go utraciła. Jedyne co ona daje to.....hmmm.... ona nic nie daje tylko zabiera czas

Kazda gra zabiera czas, wiecej, kazda rozrywka zabiera czas ! omigosh wszystko zabiera czas!!

Cytuj:

Dojście do wniosków, że prez owa grę straciłem w życiu wiele casu, zajęło mi 1.5 roku, czyli tyle ile w nia gram. Grałem prawie codziennie, ogólnie można uznać że jakoś godzinke dziennie, co przz caly czas mojego grania daje jakies ponad 500 godzin.... tyle życia zmarnowane.
Ty... jak juz zbiera ci sie na zwierzenia to szczerze... bo ta "godzina dziennie" to az smieszna jest... ja wiecej czasu te forum przeglądam o_O

Cytuj:

A możę moderatorzy usuną ten temat, chociarz pisałm go tak aby nie łamał regulaminu, kto to wie...
Przeczytaj jeszcze raz akapit pt. "Spam"
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Belizariusz (Post 1359278)
Jak ktoś to lubi to niech gra, ale Ci, których znam i graja w tibie odbieraja to w taki sposób- "Jutro muszę wbić 80 lvl, inaczej zmarnuje tyle czasu i ktos mnie wyprzedzi w lvl". Taka jest przykra prawda.

A kogo to wina ze sie z zadajesz z jakimis maniakami?

Cenarius 12-04-2007 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Belizariusz (Post 1359118)
Tibia, MMORPG które wygląda jakby była grą na pegazusa. Teoretycznie liczy się klimat, ale ta gra już dawno go utraciła. Jedyne co ona daje to.....hmmm.... ona nic nie daje tylko zabiera czas, a maniaki siedzą przed nią godzinami a najwyższą wartościa jest dla nich jest właśnie tibia. Dojście do wniosków, że prez owa grę straciłem w życiu wiele casu, zajęło mi 1.5 roku, czyli tyle ile w nia gram. Grałem prawie codziennie, ogólnie można uznać że jakoś godzinke dziennie, co przz caly czas mojego grania daje jakies ponad 500 godzin.... tyle życia zmarnowane. Teraz tylko poczekam, aż wszyscy uzależnieni poślą na mnie kanonade bluzg, bez sensownego udowodnienia. Ale tak zazwyczaj wygląda dyskusja z tibijczykiem. A możę moderatorzy usuną ten temat, chociarz pisałm go tak aby nie łamał regulaminu, kto to wie...

Ojej...tylko się nie rozpłacz ja osobiście też "już" nie gram ale nie uważam gry za czas stracony mam wielu spoko kumpli i wpomnienia/filmiki z wspólnych huntów poza tym nie licz tak czasu bo to jest troche do kitu przecież możesz się w tym czasie np umyć albo zrobić jakąś rzecz "bardziej przydatną" ale to już twój wybór.

Andrealfus 13-04-2007 08:40

wspomniana była owa strata klimatu.... A dlaczego straciła klimat? Przez napływ dzieci z polski ;pp

A teraz tak powaznie :

Nie uwazam tego czasu za stracony poniewaz co moglem robic w tym czasie kiedy gralem? Ogladac modę na sukces na tvp1? a może kolejną powtorkę jakiegos dennego serialu? Jak się nudziłem to sobie pograłem

Elder Nagan 13-04-2007 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez H.L (Post 1365515)
Kiedyś ta gra była niepowtarzalna, miała swój klimat ale poszła do przodu jak wszystkie inne straciła swoją wartość

niestety masz racje gra w 2004 roku jeszcze byla ladna (bylo malo polakow) ale z czasem zaczela smierdziec coraz bardziej komercha..teraz to tylko stawiam na bocie a nei gram w nia

Andrealfus 13-04-2007 15:10

@up
popieram, to był najpiękniejszy rok w tej grze

Arverious 14-04-2007 01:09

Lepiej jest "tracić czas" grając w tibie niż siedzieć pod klatką wiecznie pijanym więcej niż godzinę dziennie - to jest dopiero strata czasu(jedynym tego plusem jest to, że jesteś na świeżym powietrzu;) )... aż szkoda mi tych ludzi. Takie jest moje zdanie.:confused:

Smoly 14-04-2007 15:20

Twoje rozumowanie nie jest w 100% dobre.Są ludzie ktorzy wiedzą kiedy przestać.Poprostu wiedzą ile siedzieć,żeby się nie zmaniaczyć,tak samo jak z alkoholem/alkocholem,są ludzie,którzy wiedzą kiedy przestać,a są ludzie którzy nie mają umiaru.Tak samo jest z Tibią.Ja bardzo dobrze umiem rozplanować sobie czas i mam czasu na nauke/kolegów/gre i na inne przyjemności.

Kellerman 14-04-2007 16:43

Nie wiem ja gram dla przyjemności nie ważne jak tibia wygląda jak się zmieniła choć są to diametralne zmiany na przełomie kilki lat...
a wiecie że to nie jest do końca wina cip softu?to jest nasza wina a przynajmniej tych którzy kupują teraz ten premium account...nie kupujcie niech zaczną bankrutować zobaczycie jak szybko tibia odzyska klimat...
taa pewnie zaraz wyskoczy kilka osób z pastami naciskającymi na słowo<idiota> ale zastanówcie się nad ich systemem myślenia jak oni zarabiają...

CichyRumak 15-04-2007 00:00

.

Jeśli jesteś rekinem, to możesz na tibii nieźle zarobić.
I to był mój cel który zrealizowałem/ realizuje i przez to widze sens grać.
Ahoj

Liper 15-04-2007 00:18

Jezeli tibia jest dla Ciebie niczym, to zastanawiam sie dlaczego zalozyles ten temat.Jezeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia zwiazanego z tibia to dlaczego piszesz na forum?Masz problem idz do mamy lub taty:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00.