![]() |
Polaczki, brazyle i szwedzi zniszczyli te gre
|
chyba Cip'y i inne pipy zniszczyły te gre
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak to było... "Znajdź winnego, znajdzie się paragaf" :p Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wspomniana była owa strata klimatu.... A dlaczego straciła klimat? Przez napływ dzieci z polski ;pp
A teraz tak powaznie : Nie uwazam tego czasu za stracony poniewaz co moglem robic w tym czasie kiedy gralem? Ogladac modę na sukces na tvp1? a może kolejną powtorkę jakiegos dennego serialu? Jak się nudziłem to sobie pograłem |
Cytuj:
|
@up
popieram, to był najpiękniejszy rok w tej grze |
Lepiej jest "tracić czas" grając w tibie niż siedzieć pod klatką wiecznie pijanym więcej niż godzinę dziennie - to jest dopiero strata czasu(jedynym tego plusem jest to, że jesteś na świeżym powietrzu;) )... aż szkoda mi tych ludzi. Takie jest moje zdanie.:confused:
|
Twoje rozumowanie nie jest w 100% dobre.Są ludzie ktorzy wiedzą kiedy przestać.Poprostu wiedzą ile siedzieć,żeby się nie zmaniaczyć,tak samo jak z alkoholem/alkocholem,są ludzie,którzy wiedzą kiedy przestać,a są ludzie którzy nie mają umiaru.Tak samo jest z Tibią.Ja bardzo dobrze umiem rozplanować sobie czas i mam czasu na nauke/kolegów/gre i na inne przyjemności.
|
Nie wiem ja gram dla przyjemności nie ważne jak tibia wygląda jak się zmieniła choć są to diametralne zmiany na przełomie kilki lat...
a wiecie że to nie jest do końca wina cip softu?to jest nasza wina a przynajmniej tych którzy kupują teraz ten premium account...nie kupujcie niech zaczną bankrutować zobaczycie jak szybko tibia odzyska klimat... taa pewnie zaraz wyskoczy kilka osób z pastami naciskającymi na słowo<idiota> ale zastanówcie się nad ich systemem myślenia jak oni zarabiają... |
.
Jeśli jesteś rekinem, to możesz na tibii nieźle zarobić.
I to był mój cel który zrealizowałem/ realizuje i przez to widze sens grać. Ahoj |
Jezeli tibia jest dla Ciebie niczym, to zastanawiam sie dlaczego zalozyles ten temat.Jezeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia zwiazanego z tibia to dlaczego piszesz na forum?Masz problem idz do mamy lub taty:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00. |