![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
edit: Obejrzalem "partI" i sie kompletnie nie zgadzam ze to pierwsza czesc filmiku -.- Pierwsza czesc zawiera piosenki takie jak "Disturbed-Down with the sickness" i "Manowra-Wariors of the world" i jeszcze jakas, nie pamietam... |
Temat, na 3 stronie, ale ściągnałem to odświeżę i skomentuję. Po pierwsze minusy:
-ogólny lag na filmie [pewnie zgrywane SnagIt'em, następnym razem wyłącz całe niepotrzebne ścierwo obciążające procesor, wraz z explorerem i svchostami, a także zmniejsze sam obszar gry do połowy klienta [jak zgrywam na 600 x 400 i filmy są bardzo wyraźne, bez laga]], -nie wiem jakich kodeków użyłeś, ale to pierwszy z kilku giga filmów, który mi winampa zawiesił i odpalił się w WMP dopiero za 3 razem, -Liberation![Choir], zostało użyte w Endless Shine i dokonałeś świętokradztwa ;p, -w pewnym momencie przesadziłeś z efektami i zgubiłem sens tego co oglądam. A teraz plusy: -dobrze wykorzystana większość efektów, szczególnie na finiszu z podkładem Snoop Doga [run.. run..], -muzyka ogolnie niezła, -lekko patetyczny początek [w moim ostatnim wmv też taki był i też mi to wypomniali ;p], który dobrze się wpisał w linię filmu, -dobry stosunek wagi filmu do czasu trwania. Ogólnie film mi się podobał, warto było poczekać na 99 mb i nie oglądać na YouTube, nawet mimo problemów z odtworzeniem. Oceniłbym na 7+/10. |
Moglby ktos rehostnac pierwsza piosenke co idzie w intro bo jest swietna a nie moge jej nigdzie sciagnac;(
|
@up
Mowisz masz http://rapidshare.com/files/27381773...terna.mp3.html Sam chcialem ja uzyc kiedys w filmie ale znalazlem lepsza ; p |
Filmik przepro ! :D
"Ak-47"(cs 1,6 plz rox ! :D) proszę zrehostnij piosenke IMMEDIATE MUSIC - Birth of nation, albo ktos inny z gory dziekuje. Szukalem w googlach i na bearshare i nie wyszukalo mi :( do tego na priv jak by ktos mogl :P jeszcze wyslac IMMEDIATE MUSIC - LIBERATION! :p:p Vision _/ |
Cytuj:
Miales swietny pomysl kalach ale spierdoliles go przez efekty |
|
@sorry ze odswiezam, ale nikt nie wyslal tej muzyki :( na pewno ktos musi to miec :> ak47 plx00r :D;( look 3 replaye up
|
Najlepsze Filmy Jakie Kiedykolwiek Widzialem!
|
@up
jestes taki pojebany czy tylko sie tak zachowujesz? |
ahahahahhhhah, masz cos do tego miotajacego filmu ? ;o
|
@up
sprawdź mój, (movie III) ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up ale ile mozna wytrzymac jak co chwile jakis temat to jest z przed kilku miechow/lat |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:23. |