![]() |
Avenger lepszy według mnie...
|
Avenger. Tańszy, mocniej bije. Do blokowania można mieć MMS i BS chociażby.
|
@up
niewiesz nie gadaj..Bo jakoś większość z Sova mocniej wali ;] @topic z Sova wchodzą mi większe hity niewiem czemu więc zagłosowałem na niego ;] |
Ja używam axe więc mi to rybka co jest lepsze :P .. SCA rox, nic dodaj, nic ująć. Co do Avengera, jestem pewien, że jego obrona nie jest lepsza niż obrona SoVa + MMSa. Miałem przyjemność leczenia, swoim druidem, kolegi na DLach - PoI spawn. Wiadomo, luruje się kupe DLi a później wyciąga pojedynczo i bije. Gdy robił to z samym Avengerem to obrażenia jakie dostawał były znacznie większe niż gdy robił to z SoVem i tarczą. Gdy jest mało przeciwników, to może nie będzie widać wielkiej różnicy, ale gdy tych przeciwników wiele, wtedy dopiero wychodzi prawdziwa obrona jaką posiadamy.
|
Magic Sword
|
Cytuj:
moja teoria sword - sov+mms ogolnie w calej grze - nadal sca rzadzi teoria wiekszy def sie liczy sword - avenger ogolnie - avenger ;) |
dla mnie lepszy jest sov :)
|
zgoda
zgadzam sie z komandosem.
To chyba jasne ze 2-reczną bronią słabiej sie obronimy niz mieczem i tarczą.... Mimo to zagłosowalem na Avv, jestem typem berserkera.:evul: Sca rządzi, att taki jak Avv i jednoręczna:cup: |
Cytuj:
Cytuj:
@Wszyscy od sca: Moze i sie wydawac, ze jest lepsza od ave, ale... wezcie w kij w lape i uderzcie kolege, a potem w 2 lapy- kiedy go mocniej zaboli, albo kijek sie zlamie ]:-> |
lol
Lol, to po co by zrobili tarcze? zeby ich nie uzywac? gadacie bez sensu wdg was lepiej sie obronisz sama bronia niz bronia i tarcza, to jest bez sera. SOV wygrywa poniewaz mozesz uzywac tarczy.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31. |