![]() |
Nie liczy sie shielding tylko atak ;]
|
Cytuj:
|
pod koniec bylo 230k/h
|
hmmm norf ma kiepski shielding? http://erig.net/xphist.php?player=Sendi+the+Knight 8o
|
Cytuj:
żal mi takich jak ty... |
Norf gratulacje dla ciebie pamietam jak latalismy razem na tescie ja 78lvl ty swierzo po anihu.
mi np. filmik sie przyda thx. |
Umieram ze śmiechu.
-==||| 84 SHIELd na 128 lvl EK |||==- N/C ... |
Cytuj:
Cytuj:
Pozdro Norf myślę, że doczekam się "Mintu" ;p:cup: |
@up
Chodzi o to, że rozpoczął on grę na Candii bardzo wcześnie i kiedy awansował na 1 mlv był w highscores, erig to zapamiętał, ale później druidzi i magowie wbili większe poziomy, więc już w tych highscores nie był. Filmik niczego sobie, podoba mi się. |
Cytuj:
|
Cytuj:
ciota i co ze ma 84 shielding ? ale ma 128 lvl matole ty nawet nie miales pewnie 30 lvla PS: Avatar zr0biles starej? |
Filmik
Filmik bardzo fajny polecam :)
|
exp 50k/h :) na b***e sprawdzalem xd
|
Cytuj:
pokaż swoje sztywniaczku :baby: |
Cytuj:
@Topic:Filmik spoko.Nie gram knightem,ale popatrzeć zawsze można;p. |
Cytuj:
2. Wyobraź sobie, że wbiłem też 55 lvl [CHAR]kintimus kerinor[/CHAR] (aktualnie hack i ban :/ afff 3. Wyobraź sobie, że w przeciwieństwie do ciebie ja starej zdjęć nie robię, ponadto nie uprawiam z nią seksu oralno-analnego i nie wygryzam jej orzeszków z du*y tak jak ty to robisz. Jesteś do tego straszny noob, obrażasz moją matkę i myślisz, że jesteś mastah ? Tutaj się właśnie koleżko bardzo mylisz, bo robiąc tak dla większości forumowiczów stajesz się typowym noobem (jednym z wielu), dzieciaczkiem, który dopadł się do komputera i musi się wyżyć - przynajmniej do czasu aż przyjdzie tato/mamo i każe wyłączyć komputer i pójść spać. |
Cytuj:
A dobrze ? Chłopcze co Ty wiesz o Tibii, zrób coś dla niej i kup se kredki. :) |
Norf twoje filmiki są najlepsze ;p
Gratz nie poddania sie po hacku nakrec przy okazji jakiegos innego hunta np poi dl ;p jesli masz pacc'a :] Ja widzialem 140ek Brazyla ktory mial 79shielda i 86 sworda i co?? Jesli Norf mial hacka tzn ze skile mu spadly matoly A teraz mu zalezy tylko na lvlu I dobrze bo po update skile shielda nie beda mu az tak potrzebne Norf pozdro dla ciebie |
Cytuj:
JA MIALEM HACKA TYLKO 2 RAZY JAK ZACZYNALEM GRAC W TIBIE NA 20LVLU Nie wypowiadaj sie cfaniaku... |
@neSSonka
Kradziej commenta ;):D;( Filmik spoko, ale że jestem pallem to niestety nie poexpie tak jak on ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |