![]() |
Powiem Wam tak :
Scaraby da się wykopać na pustyni koło Ankh~ na PACC. Na terenie dla FACC też się da, ale nie na Jankauf Desert, tylko w niedostępnej części Greenshore. @topic Wydaje mi się, że poza Scarabami, Scarab coinami i kilkoma gp NIC nie da się wykopać. POZDRO FOR ALL ;) |
Buuuuuahahhahahahahahahahahahahahahaha
Light shovel mam od momentu kiedy tylko weszły na rynek. I od tego czasu używam tylko light shovel. Po pustyniach łażę dużo. I jakoś nigdy nie udalo mi się wykopać nic innego poza scarabami i scarab coinsami.
Żadnych gp a już nie mówiąc o innych rzeczach!!! Fajna zabawa w nabieranie ludzi :D :D :cup: Spodobalo mi się. :D Może wypróbuję to gdzieś w dp.:D I przy okazji opchnę kilka bp tego za wyższą cenę :D:D:D ktoś chętny? :D Przy ilościach hurtowych zniżki! :D |
MOŻLIWE, kumpel stell helmeta wykopał ale kopał 8o pare tygodni...:kilof:
|
hahahahahahaahah bardzo śmieszne kopałem 1 godzinę i wykopałem ze 10 scrabów.
Ale light shovel jest dobry dla sorca i druta najbardziej i chyba jakoś szybciej kopie niż zwykła.;) ;) ;) |
Cytuj:
|
=o?
Cytuj:
Czemu tylko dla sorca i druta? =o |
Hehe nie wiedzialem ze mozna wykopywac skarby moze pujde i wykopie se Dragon Scale Legs?? xD
|
A próbował ktoś z Was tutaj?
http://img408.imageshack.us/img408/9686/72613449sy2.jpg To wyspa skarbów więc częstotliwośc "wykopywania" przedmiotów powinna być wyższa. |
Można wykopać potwora ?
(Scaraba) |
@Up
5 stron- 5 stron marudzenia że shovel jest tylko do wykopania scarabów. :) tak, można potworka wykopac. Tylko scaraba. |
Ale mi sie z was smiac chce....
|
Cytuj:
|
to chyba po tej dla facc... oczywiscie ze zwykla lopata takze da sie wykopac scaraba oraz scarab coina
|
Cytuj:
|
archeolodzy ?br?
|
hahah czlowieku masz troche nie tak...
Light showel porstu mniej wazy nie piles nigdy "pepsi light" ? |
no kurwa jak mniej wazy, mozna nim wykopac jakies rzeczy, mi sie udalo scaraba, scarab coinsa i pare gp, mozliwe ze jakies itemy tez mozna, zal mi sie robi jak gadacie ze nie mozna, to chyba kopaliscie na tej dla facc..
|
Cytuj:
@up To samo możesz zrobić z normalnym shovelem -.- Ludzie, jak nie wiecie- nie odzywajcie się. |
żal pl.
Nieda sie wykopac nic innego prucz scaraba i scarab coinsa :) Jak by mozna bylo to juz kazdy by na pustyni tylko siedzial i kopal. Moze razem pokopiemy i poszukamy MPA albo DSL ? :p |
fajna bajka... móglbys nie wkrecac ludzi
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33. |