Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125567)

RL_Tegax 24-04-2007 08:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qual (Post 1385216)
OMG co to za temat wogole... boz... zamknijcie to bo az zal sciska jak cie czyta te wypociny gowniarzy ... ;p

Pozdro old Tegaxizinho ;)))

Pozdro Mexonothcie Straszny ! Jak tam leci?

Marihuans 24-04-2007 13:24

Mexe:
To po co przychodzisz i piszesz skoro dla gowniarzy :D

Reloop 24-04-2007 13:51

Pozdro z Tychów Bartek of demon(Kuba of Rat) i dla ludzi z Bełchatowa. @ Gamm~ Dj fajna sprawa :p życzę powodzenia w graniu.

Najlepsza Azura była wtedy gdy grali Szwedzi.

Tosik Tepek 24-04-2007 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marihuans (Post 1384828)
Tosik. z iloma ty osobami sie umawiales to ja komentowal nie bede....
raz tegax , potem ktos tam znowu , teraz corsik ehhh ehhh ;]

To Tegax miał do mnie wpaść ;] I nadal pamiętam. Co do Corsa, to cały czas bywam na przyjaźni, grając w piłkę czy to siedząc z kumplami, a on grzeje dupe w chacie bo na osiedlu nikt go nie lubi z tego co wiem. A co do Ciebie Fate~ już pisałem, spotkamy się kiedyś napewno, nie musze jeździć ;]

Gammbler 24-04-2007 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 1385721)
Pozdro z Tychów Bartek of demon(Kuba of Rat) i dla ludzi z Bełchatowa. @ Gamm~ Dj fajna sprawa :p życzę powodzenia w graniu.

mi granie to chyba na nerwach najlepiej wychodzi:D

Reloop 24-04-2007 14:59

Od czegoś trzeba zacząć :p

Drox 24-04-2007 15:31

Cytuj:

Dzięki dzięki i również pozdrawiam :)

Qba =] 24-04-2007 15:41

Who the hell is Bartek of Demon ? 0.o Pozdro również Tychy ;)

W ostatni weekend, przy okazji meczu wpadł do nas 'pan Zordan' i 'pan Poll', a jak opowiadali o tych kawiarenkowych przygodach, to mało co zębów nie połknąłem ze śmiechu ^^. Ale o sikach Tępaka nie wspominał nikt...

Peace.

Kullka 24-04-2007 16:36

Ekhm Pozdro dla Bełchatowa... Qba:*"Świnka skarbonka _/" Oki 4ever :* i Krystian:* 3mcie sie tam,mam cichą nadzieję kiedyś sie "styknąć" ;)Pzdr^^

Ps.Gammbler nie mam zamiaru sie tu kłócić ani Ci ubliżać więc daruj już sobie ;] Mr. "DJ" :baby:

Ise~ 24-04-2007 18:24

Cytuj:

A o mnie jak zwykle wszyscy zapominają. ;(

Gammbler ...
Hej Hej DJ ! Łapiesz z nami fazę !
Hej Hej DJ ! Za chwilę głośno wszyscy razem !
Hej Hej DJ ! Czego chcieć dziś więcej ?
Nie ma na co czekać w górę wszystkie ręce !
Na na na na, dobry DJ tutaj gra !
(tutaj gra DJ Gammbler!)

chr chr chr :D

Pozdrawiam ...

Gammbler 24-04-2007 19:18

@kullus ja Ci nie ublizam ale czy nie wyszlo na moje?

Kullka 24-04-2007 21:59

Tzn w jakim sensie :>?

Tosik Tepek 25-04-2007 09:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1384280)
Najlepsze ze ja ta cala ekipe Tosików Tepków pamietam jak w cafe pracowalem jak podbijali do mnie i Kana i per "panie Zordanie, panie Corsie- 1 komputer na godzine" i siedzieli w 4 przy kompie i euforia bo nowy monster - dwarf guard, potem sobie po 10 min przekazywali zeby itemy jakies przehandlowac.

a teraz kurcze świecenie kasa w rl, i 10000 sposobów jak to mozna mi / innym wpierdzielic. - ps. Tosik jak sie do mnie zwracasz na forum to trzymaj nadal forme "per pan Cors" jakos tak mi sie spodobala

Tak wogle to ja nigdy nie powiedzialem do ciebie przez Pan :P lol jesli juz to moze chudy szczawiu zrobiony w.... !! i nie pier*** glupot,bo naprawde zbiera ci sie grrr, jestem ciekaw co powiesz jak juz sie spotkamy ku**, juz nie bedzie "Mamo,prosze ratuj....." do kana nigdy nie powiedzialem przez pan tylko Kanik a z reszta huj cie to obchodzi !!! :)
aha i jeszcze jedno ty pracowales w kaffe? hahahahah chyba ja zrobiles raz kompa to dali ci posiedziec z 2h i taki byl tego final lol hahahahh :)
Zawsze byles gnebiony tam, jak widziales polla to bylo " ja tam nie wejde ja sie boje, robie w majtki"
wiec co masz do powiedzenia ?
Pozdro Dla Pana cORSA <- ops chyba z malej :/

Marihuans 25-04-2007 11:56

KEY LOGER GUYS :D
myslales up ze scan zly zadziala ?? lol

rozszerzenie ***** ;]

Dandrag 25-04-2007 16:10

Kurcze dawno mnie tu nie było ale widze że nic nie straciłem. Nadal ten sam żałosny poziom wypowiedzi, banda rozpieszczonych dzieciaków których nie kontolują rodzice, wypowiada sie o Tibii łącząc ją z życiem prywatnym. Połowa z was jest tak mocna w gębie że mogłaby góry przenosić B) Zobaczymy kto się będzie śmiał po maturze albo testach gimnazjalnych, tam możecie pokazać jakie to z was "kozaki", bo że tak powiem każdy ma równe szanse, wszystko sie odbywa na tych samych zasadach. Poza tym poprzez Tibie nie zarobicie na "chleb". Swojego czasu też w nią grałem ale nie odbiła sie tak negatywnie na moim zachowaniu jak u niektórych z was. Zreszta ktoś musi tu napisać coś konstruktywnego :p Można by tu cały esej napisać ale nie chce mi sie, mam ciekawsze rzeczy do roboty. Tak więc wszystkim piszącym jakieś egzaminy życze powodzenia a później sie przekonamy komu ta gra zaszkodziła a komu nie.

Pozdrawiam,
Dan~ ;)

Pavvulonik 25-04-2007 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WizOz (Post 1388107)
Domyślny Uwaznie posluchac!!!!!!Niedac sie hakerom!!!
Jestem Z Forum Tibi Org Prosze Uwazac Na Virusy Typu Owntibia!!!!!!!
Niedajcie Sie Z Czasem Probojemy To Zwalczyci Ale Okazuje Ze To Powazny Problem Wiec Sluchajcie Probowalem Dzisiaj Sciagnac Filmik Sciagam I Co AntiVir Mi Oszalał Patrze a Tu Trojan Wiec Jak Narazie Jedyna Metada jest AntiVirus
Kaspersky Anti-Virus Jak Narazie To On Wykrywa Te Paskudne Zarazki.
Opis Programu:Wielokrotnie nagradzany program antywirusowy, należący do czołówki najlepszych produktów w swojej grupie. Narzędzie umożliwia identyfikację oraz usuwanie wirusów z plików, baz poczty elektronicznej (formaty MS Outlook, MS Outlook Express, MS Exchange, Eudora, MS Mail, Pegasus Mail, Netscape Mail, JSMail, elementy MIME i SMTP/POP3, obiekty OLE i treść wiadomości), programów, boot-sektorów i z pamięci głównej.plikacja znakomicie współpracuje z klientami poczty elektronicznej sprawdzając pocztę przychodzącą i wychodzącą w czasie rzeczywistym (współpracuje z dowolnym klientem pocztowym wykorzystującym protokoły POP3 i SMTP). Wykrywa i eliminuje znane i większość nowych (algorytm heurystyczny) wirusów komputerowych, włącznie z wirusami polimorficznymi i samoczynnie szyfrującymi się, wirusami skryptowymi, wirusami stealth i phantom, trojanami, wirusami HTML, makrowirusami (takimi jak te infekujące pliki Word'a, Excel'a i Access'a). Program wykrywa także wirusy w plikach skompresowanych (ZIP, ARJ, LHA, RAR, itp.) i usuwa zarażone pliki (ARJ, CAB i RAR).
licencja/cena Trial (30 DNIOWA ZA DARMO)
producent / dystrybutor Kaspersky Lab
rozmiar pliku 11.93 MB
Mozna Go Sciagnac Nizej Podalem Link

Download:http://www.speedyshare.com/125881578.html

Pamietajcie Niedajcie Sie Nabraci Ani Niedajcie Odebrac Tego Co Naprocowaliscie!!!!!!!!!!!!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~Pozdorwienia Od Tibi.org.pl~~~~~~~~~~~~~

AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA A TY CO NIBY DALES W TYM LINKU 8o

Pavvulonik 25-04-2007 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek (Post 1387487)
Tak wogle to ja nigdy nie powiedzialem do ciebie przez Pan :P lol jesli juz to moze chudy szczawiu zrobiony w.... !! i nie pier*** glupot,bo naprawde zbiera ci sie grrr, jestem ciekaw co powiesz jak juz sie spotkamy ku**, juz nie bedzie "Mamo,prosze ratuj....." do kana nigdy nie powiedzialem przez pan tylko Kanik a z reszta huj cie to obchodzi !!! :)
aha i jeszcze jedno ty pracowales w kaffe? hahahahah chyba ja zrobiles raz kompa to dali ci posiedziec z 2h i taki byl tego final lol hahahahh :)
Zawsze byles gnebiony tam, jak widziales polla to bylo " ja tam nie wejde ja sie boje, robie w majtki"
wiec co masz do powiedzenia ?
Pozdro Dla Pana cORSA <- ops chyba z malej :/

Troszke mi ciebie zal poco straszysz ich na rl da ci to cos ?

Ise~ 25-04-2007 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1388421)
Troszke mi ciebie zal poco straszysz ich na rl da ci to cos ?

TAK ! Da mu satysfakcje, bo będzie myślał, że ktoś się go boi. 8o

Qba =] 27-04-2007 11:33

Nie matura, lecz chęć szczera, Dan ;)
Jak nie teraz... To za rok B]

Saxe 27-04-2007 17:46

@Tegax
;*

@Napletek
Wow, co za kozak! Taki z ciebie szczur że aż żal trutkę wystawiać, raz z miotły pizgnąć w pysk i nima :D Ja byłem w caffe te kilka razy i za każdym razem Cors siedział i kompa grzał za free więc nie rozumiem dlaczego miał by się bać Polla. Czasem nawet był sam i kafeji pilnował więc te bajki o złym smoku Corsem zwanym to ci chyba mamunia na dobranoc opowiada.

@Danrag
Thx, za tydzień maturka :D Ledwo niemca na 2 wyciagnąłem :p

@Cors
Gratulacje zostania absolwentem ZSK ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00.