![]() |
Cytuj:
|
Mexe:
To po co przychodzisz i piszesz skoro dla gowniarzy :D |
Pozdro z Tychów Bartek of demon(Kuba of Rat) i dla ludzi z Bełchatowa. @ Gamm~ Dj fajna sprawa :p życzę powodzenia w graniu.
__________ Najlepsza Azura była wtedy gdy grali Szwedzi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Od czegoś trzeba zacząć :p
|
Cytuj:
|
Who the hell is Bartek of Demon ? 0.o Pozdro również Tychy ;)
W ostatni weekend, przy okazji meczu wpadł do nas 'pan Zordan' i 'pan Poll', a jak opowiadali o tych kawiarenkowych przygodach, to mało co zębów nie połknąłem ze śmiechu ^^. Ale o sikach Tępaka nie wspominał nikt... Peace. |
Ekhm Pozdro dla Bełchatowa... Qba:*"Świnka skarbonka _/" Oki 4ever :* i Krystian:* 3mcie sie tam,mam cichą nadzieję kiedyś sie "styknąć" ;)Pzdr^^
Ps.Gammbler nie mam zamiaru sie tu kłócić ani Ci ubliżać więc daruj już sobie ;] Mr. "DJ" :baby: |
Cytuj:
Gammbler ... Hej Hej DJ ! Łapiesz z nami fazę ! Hej Hej DJ ! Za chwilę głośno wszyscy razem ! Hej Hej DJ ! Czego chcieć dziś więcej ? Nie ma na co czekać w górę wszystkie ręce ! Na na na na, dobry DJ tutaj gra ! (tutaj gra DJ Gammbler!) chr chr chr :D Pozdrawiam ... |
@kullus ja Ci nie ublizam ale czy nie wyszlo na moje?
|
Tzn w jakim sensie :>?
|
Cytuj:
Tak wogle to ja nigdy nie powiedzialem do ciebie przez Pan :P lol jesli juz to moze chudy szczawiu zrobiony w.... !! i nie pier*** glupot,bo naprawde zbiera ci sie grrr, jestem ciekaw co powiesz jak juz sie spotkamy ku**, juz nie bedzie "Mamo,prosze ratuj....." do kana nigdy nie powiedzialem przez pan tylko Kanik a z reszta huj cie to obchodzi !!! :) aha i jeszcze jedno ty pracowales w kaffe? hahahahah chyba ja zrobiles raz kompa to dali ci posiedziec z 2h i taki byl tego final lol hahahahh :) Zawsze byles gnebiony tam, jak widziales polla to bylo " ja tam nie wejde ja sie boje, robie w majtki" wiec co masz do powiedzenia ? Pozdro Dla Pana cORSA <- ops chyba z malej :/ |
KEY LOGER GUYS :D
myslales up ze scan zly zadziala ?? lol rozszerzenie ***** ;] |
Kurcze dawno mnie tu nie było ale widze że nic nie straciłem. Nadal ten sam żałosny poziom wypowiedzi, banda rozpieszczonych dzieciaków których nie kontolują rodzice, wypowiada sie o Tibii łącząc ją z życiem prywatnym. Połowa z was jest tak mocna w gębie że mogłaby góry przenosić B) Zobaczymy kto się będzie śmiał po maturze albo testach gimnazjalnych, tam możecie pokazać jakie to z was "kozaki", bo że tak powiem każdy ma równe szanse, wszystko sie odbywa na tych samych zasadach. Poza tym poprzez Tibie nie zarobicie na "chleb". Swojego czasu też w nią grałem ale nie odbiła sie tak negatywnie na moim zachowaniu jak u niektórych z was. Zreszta ktoś musi tu napisać coś konstruktywnego :p Można by tu cały esej napisać ale nie chce mi sie, mam ciekawsze rzeczy do roboty. Tak więc wszystkim piszącym jakieś egzaminy życze powodzenia a później sie przekonamy komu ta gra zaszkodziła a komu nie.
Pozdrawiam, Dan~ ;) |
Cytuj:
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA A TY CO NIBY DALES W TYM LINKU 8o |
Cytuj:
Troszke mi ciebie zal poco straszysz ich na rl da ci to cos ? |
Cytuj:
|
Nie matura, lecz chęć szczera, Dan ;)
Jak nie teraz... To za rok B] |
@Tegax
;* @Napletek Wow, co za kozak! Taki z ciebie szczur że aż żal trutkę wystawiać, raz z miotły pizgnąć w pysk i nima :D Ja byłem w caffe te kilka razy i za każdym razem Cors siedział i kompa grzał za free więc nie rozumiem dlaczego miał by się bać Polla. Czasem nawet był sam i kafeji pilnował więc te bajki o złym smoku Corsem zwanym to ci chyba mamunia na dobranoc opowiada. @Danrag Thx, za tydzień maturka :D Ledwo niemca na 2 wyciagnąłem :p @Cors Gratulacje zostania absolwentem ZSK ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |