Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125607)

Cyrillus 19-04-2007 23:09

niestety... i dojdziemy do 700 stron (pewnie bluzgow) i nam zamknal temat...

Hellraiser 19-04-2007 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borut (Post 1377799)
21:35 Ricton [87]: za co barles bana dostal?
21:35 Ziperus Karste [79]: cze
21:35 Ziperus Karste [79]: za gral 86 h na dobe
21:36 Ricton [87]: kiedy to zrobil ?

HAHAHAHAHHAHAHA

Own3d as hell.

wrogonastawiony 19-04-2007 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo997 (Post 1377837)
nie martw sie skarbie , wrocilem

<3

Naucz sie wreszcie wstawiac przecinki w zdaniu. Nie wypada robic takich bykow kolesiowi, ktory ciagle zwraca komus uwage na ortografie. :D

Elisabett 19-04-2007 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha (Post 1377835)
a co chcesz wylizac? zla wiadomosc dla ciebie nie mam pizdy ;s

btw. chmurzasty? zgadlem :>

Kapucha ignoruj typa po co maja zamknac nastepny temat.
Cos Vision Ostatnio Leje NW.

upki 19-04-2007 23:22

Nom nie karmić trolli plis ;)) a no jadą jadą. czyżby jakiś konflikt ;>8o

Chmurzasty 19-04-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha (Post 1377835)
a co chcesz wylizac? zla wiadomosc dla ciebie nie mam pizdy ;s

btw. chmurzasty? zgadlem :>

to nie ja :P

edit: Chciałbym przeprosić wszystkich udzielającym się w tym temacie za swoje zachowanie i głupie posty w poprzednim temacie. Za te, które pisałem jako Kumulus też przepraszam. Mam nadzieje, że ten TRZECI temat o furorze będzie miał 1000+ stron, a żeby to nam się udało apeluje do ludzi popierdolonych tak bardzo jak ja (m.in. eloelo,sachar,kakaa, etc.) żeby bluzgali się tylko na priv. No i na końcu chciałbym przeprosić Kapuste, Narrowa (tego co mu evul Wirzyn bohy zabrało ;( ) i innych Wrocławiaków za to co pisałem o nich :P

eloelo220 19-04-2007 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chmurzasty (Post 1377886)

edit: Chciałbym przeprosić wszystkich udzielającym się w tym temacie za swoje zachowanie i głupie posty w poprzednim temacie. Za te, które pisałem jako Kumulus też przepraszam. Mam nadzieje, że ten TRZECI temat o furorze będzie miał 1000+ stron, a żeby to nam się udało apeluje do ludzi popierdolonych tak bardzo jak ja (m.in. eloelo,sachar,kakaa, etc.) żeby bluzgali się tylko na priv. No i na końcu chciałbym przeprosić Kapuste, Narrowa (tego co mu evul Wirzyn bohy zabrało ;( ) i innych Wrocławiaków za to co pisałem o nich :P

ej sory plebie ale ja nie uwazam siebie za popierdolonego :<

Suppcio 19-04-2007 23:39

Cytuj:

jaka zmiana... co, w kościele byłeś?

eloelo220 19-04-2007 23:41

@up

nie tylko mama weszla na forum i zobaczyla jak brzydko pisze jej synek i kazala przeprosic wszytkich uzytkownikow :D

Khazul 19-04-2007 23:44

Cytuj:

mcccccccccccccccccccc !!!!!!!!!!!!1111111111

btw ma ktos dragon lance do sprzedania ?;[

http://www.legialive.pl/news.php?id=21824

Kapucha 19-04-2007 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo220 (Post 1377909)
@up

nie tylko mama weszla na forum i zobaczyla jak brzydko pisze jej synek i kazala przeprosic wszytkich uzytkownikow :D

ty nie jestes prawdziwy eloelo!

@chmurzasty ;*
wrocławian tak pozatym ; p

@down
tez mam kicki jakies ale nie 90 razy na 30min ; p (tak wychodzi z twoich obliczen xD)

Neanoneek 19-04-2007 23:47

@eloelo

Forum bez Ciebie to jak Zwidek bez POnczków ^^

Offtop:

Ktoś jeszcze ma Neostrade i rozłancza mu się "Średnio" co 20 sec 20x w 30 minutach X( X( X( ?

Dla eloelo kumatych:

Taif w tym tygodniu był 1h~ online =P

Edit: Tylko dzisiaj miałem takie eloelo kicki >.>

eloelo220 19-04-2007 23:50

@up

moze kupował blessy po ostatnim dedzie :)

@ neostrada

napewno fallathanu i tomo crusade ktorzy dostali kicka akurat jak ich bili ;(

Plebeliusz 19-04-2007 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1377622)
no ale... dziwna sprawa ;p btw jak bedziesz mial 127 lvl (albo wiekszy) to wtedy mozemy pogadac czy Demthes to jest zlodziej czy nie ;)

Jak juz wspomnial ktos tam nie trzeba miec 127 lvl'a zeby stwierdzic ze [CHAR]Demthes[/CHAR] to zlodziej. Nie dowiedzialem sie tego z forum tak jak ty wiekszosci bzdur ktore tutaj piszesz tylko od Jedi'a. Moze i jest naiwny ale naprawde uwazal go za qmpla ktoremu mozna ufac. Mam nadzieje tylko ze juz wie ze polakom nie mozna ufac.. nigdy..

Neanoneek 19-04-2007 23:56

Ludzie z Wrocka,

Zrobiliście wjazd na chate Chmurzastemu że tak przeprasza czy na serio go mama zlała krzesłem <3?

Sohard 20-04-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1377783)
"owalil" naiwaniaka na 2kk (moze nawet wiecej) ; p zreszta jedi jest zakrecony...

@narrow
chodzilo mi o to ze uslyszal cos na forum i gada a nie wiem jak bylo ; p

@2down

3 rundki na jego oczach ; p

"chodzilo mi o to ze uslyszal cos na forum i gada a nie wiem jak bylo"

W tym zdaniu zgadza się jedna rzecz. Nie wiesz jak bylo.
Jedi nie jest Brazylijczykiem, tylko Holendrem.
Wydaje mi się, że ty tu coś "usłyszałeś" i powtarzasz żeby zaistnieć.
Zamilcz?-.-

@down
wklej jeszcze 10x emot, może Cię ktoś wkońcu zauważy...

Neanoneek 20-04-2007 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sohard (Post 1377933)
"chodzilo mi o to ze uslyszal cos na forum i gada a nie wiem jak bylo"

W tym zdaniu zgadza się jedna rzecz. Nie wiesz jak bylo.
Jedi nie jest Brazylijczykiem, tylko Holendrem.
Wydaje mi się, że ty tu coś "usłyszałeś" i powtarzasz żeby zaistnieć.
Zamilcz?-.-

Ty wiesz wszystko najlepieeeeejjj...

Ukłony dla Mr.Wszechwiedzący :cup: :cup: :cup:

Sohard 20-04-2007 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plebeliusz (Post 1377928)
Jak juz wspomnial ktos tam nie trzeba miec 127 lvl'a zeby stwierdzic ze [CHAR]Demthes[/CHAR] to zlodziej. Nie dowiedzialem sie tego z forum tak jak ty wiekszosci bzdur ktore tutaj piszesz tylko od Jedi'a. Moze i jest naiwny ale naprawde uwazal go za qmpla ktoremu mozna ufac. Mam nadzieje tylko ze juz wie ze polakom nie mozna ufac.. nigdy..

No cóż ja pamiętam jak Demthes latał na hero hunty z Jedim, ze mną też był parę razy. Dziwne tylko, że wtedy komunikował się z uzyciem jezyka : angielskiego, szwedzkiego :D...

Neanoneek 20-04-2007 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sohard (Post 1377941)
No cóż ja pamiętam jak Demthes latał na hero hunty z Jedim, ze mną też był parę razy. Dziwne tylko, że wtedy komunikował się z uzyciem jezyka : angielskiego, szwedzkiego :D...

I zrobił was w HUJ4

Pwnt

eloelo220 20-04-2007 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sohard (Post 1377941)

sohrad ktos juz kiedys powiedzial ze jestes psyhicznie chory na leb i sie z tym zgadzam demthes was w huja zrobil bo jestescie niedojebani :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42.