![]() |
niestety... i dojdziemy do 700 stron (pewnie bluzgow) i nam zamknal temat...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cos Vision Ostatnio Leje NW. |
Nom nie karmić trolli plis ;)) a no jadą jadą. czyżby jakiś konflikt ;>8o
|
Cytuj:
edit: Chciałbym przeprosić wszystkich udzielającym się w tym temacie za swoje zachowanie i głupie posty w poprzednim temacie. Za te, które pisałem jako Kumulus też przepraszam. Mam nadzieje, że ten TRZECI temat o furorze będzie miał 1000+ stron, a żeby to nam się udało apeluje do ludzi popierdolonych tak bardzo jak ja (m.in. eloelo,sachar,kakaa, etc.) żeby bluzgali się tylko na priv. No i na końcu chciałbym przeprosić Kapuste, Narrowa (tego co mu evul Wirzyn bohy zabrało ;( ) i innych Wrocławiaków za to co pisałem o nich :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
nie tylko mama weszla na forum i zobaczyla jak brzydko pisze jej synek i kazala przeprosic wszytkich uzytkownikow :D |
Cytuj:
btw ma ktos dragon lance do sprzedania ?;[ http://www.legialive.pl/news.php?id=21824 |
Cytuj:
@chmurzasty ;* wrocławian tak pozatym ; p @down tez mam kicki jakies ale nie 90 razy na 30min ; p (tak wychodzi z twoich obliczen xD) |
@eloelo
Forum bez Ciebie to jak Zwidek bez POnczków ^^ Offtop: Ktoś jeszcze ma Neostrade i rozłancza mu się "Średnio" co 20 sec 20x w 30 minutach X( X( X( ? Dla eloelo kumatych: Taif w tym tygodniu był 1h~ online =P Edit: Tylko dzisiaj miałem takie eloelo kicki >.> |
@up
moze kupował blessy po ostatnim dedzie :) @ neostrada napewno fallathanu i tomo crusade ktorzy dostali kicka akurat jak ich bili ;( |
Cytuj:
|
Ludzie z Wrocka,
Zrobiliście wjazd na chate Chmurzastemu że tak przeprasza czy na serio go mama zlała krzesłem <3? |
Cytuj:
"chodzilo mi o to ze uslyszal cos na forum i gada a nie wiem jak bylo" W tym zdaniu zgadza się jedna rzecz. Nie wiesz jak bylo. Jedi nie jest Brazylijczykiem, tylko Holendrem. Wydaje mi się, że ty tu coś "usłyszałeś" i powtarzasz żeby zaistnieć. Zamilcz?-.- @down wklej jeszcze 10x emot, może Cię ktoś wkońcu zauważy... |
Cytuj:
Ukłony dla Mr.Wszechwiedzący :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
No cóż ja pamiętam jak Demthes latał na hero hunty z Jedim, ze mną też był parę razy. Dziwne tylko, że wtedy komunikował się z uzyciem jezyka : angielskiego, szwedzkiego :D... |
Cytuj:
I zrobił was w HUJ4 Pwnt |
Cytuj:
sohrad ktos juz kiedys powiedzial ze jestes psyhicznie chory na leb i sie z tym zgadzam demthes was w huja zrobil bo jestescie niedojebani :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |