![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja bym nie dawał na pewno GG, Skype. Możecie dodać Neostradę. :D |
AVG
Nero IncrediMail Mozilla Skype Ad-aware ACDSee jak se co jeszcze przypomne to napisze . :baby: |
:)
Opera/Firefox
|
gadu-gadu - wiadomo
nod32 - najlepszy antywirus, chroni przed gejlogerami. tibiaauto :] |
No więc:
Teamspeak Skype Gadu-gadu TibiCam UOSU |
Cytuj:
;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\ |
Winamp
Mozilla GG IrfanView @up 20lat, ale za ile będziesz je mial/a? Za 6lat? Widze u Ciebie długą edukacje ;] |
Fajne. Przyda się.
|
Jak daliście FireFox to i Maxthon powinien sie tu znaleźć :-P Jak dla mnie jedna z lepszych przeglądarek. Dużo funkcji wbudowanych, dużo pluginow, intuicyjne sterowanie, szybkie działanie.
|
Cytuj:
@topic Hmmm... programy były wymieniane, ale powtórze, by dać dowód, że mają wiecej użytkowników. B) Opera-przyjemna przeglądareczka, troche waży, ale ma wiele bajerów. Przydatnych bajerów. (Obsługa sieci Torrent, klient pocztowy IRC) Konnekt-komunikator oparty o wtyczki. Każde może go zmodyfikować wg. własnych upodobań. IrfanView-dobry do robienia screenów, nie mówiąc już o jego możliwościach przeglądania i retuszu fotek... bardzo dobry, jak na darmowy program. Tibia-świetny klient Tibii, darmowy, ale zawiera wszytkie najważniejsze opcje potrzebne dla gracza. (takie jak LightHack i AimBot) Hmm, zedytuję jak coś jeszcze wpadnie do głowy. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Opera, GIMP, Photoshop, Gadu-Gady - oto moje propozycje
|
A ja bym dał znak "T" jakiemuś połączeniu internetowemu.
Pomimo, że to nie jest program, ale myśle, że to pomoże w wyborze profesji bo co tu kryć paladynem na słabym łąćzu być nie można. Dodatkowo chętnie sam się dowiem jakie łącze jest najlepsze do tibi:P |
Jestem za dodaniem do listy "T" klienta pocztowego Thunderbird
|
swego czasu byl taki programik jak Tomes of Knowlage. Nie wiem czy jest jeszcze updatowany, ale jest to doskonaly zbior na temat wielu informacji zwiazanych z Tibia dla nowych graczy i jednoczesnie masy przeroznych ciekawostek, ktore moga sie przydac starszym "wyjadaczom".
Skoro znalazl sie FF, to nie zapominajmy o TB, swietnym kliencie pocztowym ktory w porownaniu do M$ Outlook jest poprostu spelnionym snem :) Od siebie jeszcze moge dodac 123 Free Soiltaire (kto trenuje/robi runy wie o co chodzi ;p) @Sea Laczu? Chyba ISP :) Bo jesli idzie o lacze do gry, to wystarczy lekko zaawansowana siec lokalna (posiadajaca wiecej niz 1 public dla routera). No, chyba ze dla Ciebie ping ~70 ms jest zdecydowanie za duzy, to spraw sobie DSL 10/10 mbit :) @Avo Tego typu komunikatory wg. mnie nie powinny dostac zadnego znaku jakosci ;) Istnieje wiele exploitow ktore korzystaja z ich bram, i to bez aplikacji typu "serwer-klient". |
Firefox
Foobar kalkulator (xD wiele razy z niego kozystalem zeby policzyc capa, i ile kasy dostane za loot ;P) Paint Tibicam Skype Ventrilo Teamspeak MSN Messenger (bez niego nie bylo by kontaktow miedzynarodowych poza gra [wg mnie]) Uninstalator Tibii (kto go jeszcze nie probowal :rolleyes: ) The All-Seeing Eye - wyszukiwarka serwerow do wiekszosci gier Multiplayer.. na odwyk od Tibii :P Total Commander Hamachi All-Player Daemon Tools C-O-M-D-O Firewall - dla wszystkich ktorzy maja problem z neo/net24 z Host generic process for win32 I to chyab tyle, jak co to zedytuje |
Znak jakości 'T' przyznałbym takim programom jak:
Opera aQQ TibiCam UOSU jetAudio PowerDVD DoubleDesktop (serio przydatny) Paint Word |
Hmm.. jest program o którym chyba nikt nie wspomniał...
Mianowicie CCleaner -Program do oczyszczania systemu ze zbędnych śmieci oraz wyczyszczania rejestrów. Za pierwszym uruchomieniem usunął mi 300 mb śmiecia... Naprawdę godny znaku T według mnie. No, i to co kiedyś pisałem- Norton Antivirus 2007. |
Tibia.com :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:55. |