Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Znak jakosci T (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125694)

Bastash 20-04-2007 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yebro (Post 1378521)
Torent

Po pierwsze Torrent a nie Torent. Po drugie Torrent to nie program. Po trzecie nie jest to legalne z tego co wiem.

matiiii 20-04-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1378800)
Po pierwsze Torrent a nie Torent. Po drugie Torrent to nie program. Po trzecie nie jest to legalne z tego co wiem.

Dobrze wiesz.

Ja bym nie dawał na pewno GG, Skype.

Możecie dodać Neostradę. :D

Coach 20-04-2007 21:07

AVG
Nero
IncrediMail
Mozilla
ACDSee

jak se co jeszcze przypomne to napisze . :baby:

PitiMaur 20-04-2007 21:31

:)

Opera/Firefox

Imm0rtal 20-04-2007 21:33

gadu-gadu - wiadomo
nod32 - najlepszy antywirus, chroni przed gejlogerami.
tibiaauto :]

Zummer 20-04-2007 21:46

No więc:
Teamspeak
TibiCam
UOSU

RozP 20-04-2007 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imm0rtal (Post 1379044)
gadu-gadu - wiadomo

Tak, odrazu czit list 2000, co nie?

;[ Och, ach!
|\_;[ Spyerdalay?
)) \\

Misterio 21-04-2007 00:46

Winamp
Mozilla
GG
IrfanView

@up
20lat, ale za ile będziesz je mial/a? Za 6lat? Widze u Ciebie długą edukacje ;]

Xefrus 21-04-2007 09:13

Fajne. Przyda się.

pawel The Magician 21-04-2007 09:38

Jak daliście FireFox to i Maxthon powinien sie tu znaleźć :-P Jak dla mnie jedna z lepszych przeglądarek. Dużo funkcji wbudowanych, dużo pluginow, intuicyjne sterowanie, szybkie działanie.

zoliax 21-04-2007 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matiiii (Post 1378843)
Dobrze wiesz.

Taa... jak masz zamiar sciągać same nielegalne pliki to oczywiście... będzie to nielegalne, tak jak eMule, Kazaa, a nawet zasysanie plików z FTP albo HTTP... Nie raz można się spotkać z możliwością pobrania pliku(często instalatora jakiego MMORPG) przez Torrent... będzie to bardziej nielegalne od sciągniecia go w "tradycyjny" sposób?

@topic
Hmmm... programy były wymieniane, ale powtórze, by dać dowód, że mają wiecej użytkowników. B)
Opera-przyjemna przeglądareczka, troche waży, ale ma wiele bajerów. Przydatnych bajerów. (Obsługa sieci Torrent, klient pocztowy IRC)
Konnekt-komunikator oparty o wtyczki. Każde może go zmodyfikować wg. własnych upodobań.
IrfanView-dobry do robienia screenów, nie mówiąc już o jego możliwościach przeglądania i retuszu fotek... bardzo dobry, jak na darmowy program.
Tibia-świetny klient Tibii, darmowy, ale zawiera wszytkie najważniejsze opcje potrzebne dla gracza. (takie jak LightHack i AimBot)

Hmm, zedytuję jak coś jeszcze wpadnie do głowy.

OnlyShadow 21-04-2007 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imm0rtal (Post 1379044)
gadu-gadu - wiadomo

GG jest dość niebezpieczne. Można bez problemu przechwycić adres IP.
Cytuj:

Już jest, po co do cholery ciągle piszecie? To samo się tyczy firefoxa.
Cytuj:

Śmieszny chciałeś być?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosal (Post 1378607)
masz racje, ale przeciez zawsze za darmowe 30 dniowe wersje :)

No w sumie można by dodać, ale w takim razie powinien znaleźć się tu też GIMP. Jest w pełnie darmowy, ma możliwości porównywalne z PS a dzięki licencji GNU (taką również ma Linux) dość szybko się rozwija. Działa o wiele szybciej niż PS który może być masakrą dla starych komputerów. Jest wersja GIMPshop przeznaczona dla użytkowników PS. To spore zalety w porównaniu z PS, który jest bardzo komercyjny.

Avo 21-04-2007 14:35

Opera, GIMP, Photoshop, Gadu-Gady - oto moje propozycje

Sea 21-04-2007 15:42

A ja bym dał znak "T" jakiemuś połączeniu internetowemu.
Pomimo, że to nie jest program, ale myśle, że to pomoże w wyborze profesji bo co tu kryć paladynem na słabym łąćzu być nie można.
Dodatkowo chętnie sam się dowiem jakie łącze jest najlepsze do tibi:P

Delete 21-04-2007 16:21

Jestem za dodaniem do listy "T" klienta pocztowego Thunderbird

Wyzzer 21-04-2007 21:26

swego czasu byl taki programik jak Tomes of Knowlage. Nie wiem czy jest jeszcze updatowany, ale jest to doskonaly zbior na temat wielu informacji zwiazanych z Tibia dla nowych graczy i jednoczesnie masy przeroznych ciekawostek, ktore moga sie przydac starszym "wyjadaczom".
Skoro znalazl sie FF, to nie zapominajmy o TB, swietnym kliencie pocztowym ktory w porownaniu do M$ Outlook jest poprostu spelnionym snem :) Od siebie jeszcze moge dodac 123 Free Soiltaire (kto trenuje/robi runy wie o co chodzi ;p)

@Sea

Laczu? Chyba ISP :) Bo jesli idzie o lacze do gry, to wystarczy lekko zaawansowana siec lokalna (posiadajaca wiecej niz 1 public dla routera). No, chyba ze dla Ciebie ping ~70 ms jest zdecydowanie za duzy, to spraw sobie DSL 10/10 mbit :)

@Avo

Tego typu komunikatory wg. mnie nie powinny dostac zadnego znaku jakosci ;) Istnieje wiele exploitow ktore korzystaja z ich bram, i to bez aplikacji typu "serwer-klient".

Onionhawk 21-04-2007 23:33

Firefox
Foobar
kalkulator (xD wiele razy z niego kozystalem zeby policzyc capa, i ile kasy dostane za loot ;P)
Paint
Tibicam
Teamspeak
MSN Messenger (bez niego nie bylo by kontaktow miedzynarodowych poza gra [wg mnie])
Uninstalator Tibii (kto go jeszcze nie probowal :rolleyes: )
The All-Seeing Eye - wyszukiwarka serwerow do wiekszosci gier Multiplayer.. na odwyk od Tibii :P
Total Commander
Hamachi
All-Player
Daemon Tools
C-O-M-D-O Firewall - dla wszystkich ktorzy maja problem z neo/net24 z Host generic process for win32

I to chyab tyle, jak co to zedytuje

Pszemek LP 22-04-2007 00:54

Znak jakości 'T' przyznałbym takim programom jak:

Opera
aQQ
TibiCam
UOSU
jetAudio
PowerDVD
DoubleDesktop (serio przydatny)
Paint
Word

Virusmaxi 22-04-2007 08:24

Hmm.. jest program o którym chyba nikt nie wspomniał...
Mianowicie
CCleaner -Program do oczyszczania systemu ze zbędnych śmieci oraz wyczyszczania rejestrów. Za pierwszym uruchomieniem usunął mi 300 mb śmiecia... Naprawdę godny znaku T według mnie.
No, i to co kiedyś pisałem- Norton Antivirus 2007.

Excalibug 22-04-2007 18:24

Tibia.com :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:55.