Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   147 paladin owned - polacy na USA server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126318)

Ajron 88 25-04-2007 21:16

@Adii coś tam.

A kogo obchodzi że pół Xantery ma bota? Tak ciężko sciągnąc 147 rp na combo ? niewiem jakie tam mieliścię Sd power, ale jestem 100 % pewien ze padłbym w 1 turze. A co do twojego kolesia co padł , to mało nie spadłem z krzesła jak to zobaczyłem.

To jest książkowy przykład idiotów , nie dość że muszą cheatować żeby coś zrobić , to do tego nie potrafią cheatować "jak należy".. Polak potrafi ?

Adii Getes 25-04-2007 22:06

Up

Idiotów to ty masz w domu.. Dad plz. Dobra, więcej nie comentuje tutaj bo szkoda czasu na noobów co robią z tej strony noob strone.

Raditz Saiya-jin 25-04-2007 22:16

No noobsko że wasz padl, ale takie zycie ;]

Co do tych wszystkich noobków co mowia ze mogli go lac 1 na 1 - chyba nigdy na serwerze pvp nie graliscie, nie mowiac o udziale w wojnie.

Acha, zabic 140+rp na combo nie jest rzecza prosta, naprawde...;]

Raymort 25-04-2007 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adii Getes (Post 1389129)
Up

Idiotów to ty masz w domu.. Dad plz. Dobra, więcej nie comentuje tutaj bo szkoda czasu na noobów co robią z tej strony noob strone.

Noobem to jest nasz Adii botter, co tylko rodziców wyzywać potrafi. Pływasz w płytszym dołku intelektualnym niż większość userów tego forum, przykro mi.

To dla Ciebie:

http://img484.imageshack.us/img484/8429/emomf3.jpg

Rozqu 26-04-2007 01:20

Men wyluzuj troche :)? jakie opini sie spodziewales ? chwalicie sie ze zabijacie botem bezsensu tak chciales mojej akcji dalem ci to nawet nie skomentowales cuz :) i sie uspokoj bo z takim nastawieniem na zycie to dlugo nie pozyjesz:) btw malo mnie obchodzi kto uzywa bota tylko ze inni nie pokazuja tego na forum :>

Ganci. 26-04-2007 07:58

Cytuj:

Up

Nazywasz wszystkich noobami a jestes najwiekszym z nich ;p
Jezeli wstawiasz filmik (zwlaszcza taki gdzie sami zabijacie swojego) to chociaz uprzedz zeby "zostawic to bez komentarza" i komentowac combo
Poza tym nastaw sie na krytyke i ocene.

Ale masz racje spooro postów temu. Cip-bot zniszczyl wszystko, zwlaszcza moje pvp które uwierz mi trenowalem duuuzo wiecej od ciebie. Mnóstwo waste dueli z kumplami i noob charów do pekowania. To byly czasy gdy 30 druidem z summonami zabijalo sie 100 + mastera albo nawet knighta.
Wystarczy ze mu sie reka zawahala i juz sie nie uhnie = dead.

Rozqu 26-04-2007 11:22

Jesli sadzisz ze nauczyles sie pvp 40lvem summonem to sie mylisz:> powiem szczerze ze ja tylko tak pekuje w rl tibi poniewaz nigdy nie mialem jakiegos 100ms a glownie pvp to na otsch pvp e sie nauczylem uwierz mi :)

Luppy 26-04-2007 14:46

Adii mogłeś zrobić ss'y i wklecić bo teraz zaczyna sie gadka "aaaa botters ban him 111!1!" Gratuluje akcji jak juz to wyzej zrobilem ale sprawia ci frajde jak program zrobi cos za ciebie?

Siggurdius 26-04-2007 15:07

heheh, mozna to nazwac "instant death", szkoda ze to ewidentny bot

palek sie uhnal za 1 razem, za drugim razem juz niestety nie dal ;)

pozdrawiam

Donas 26-04-2007 15:15

Cytuj:

Up

Naucz się w końcu przyjmować krytykę. Przyjmij do wiadomości, że wielu ludzi gardzi takim ścierwem jak ten bot, w dodatku ten zgon waszego kumpla też był po prostu żałosny. Co z tego, że błąd? 147 palek przy takiej ilości osób jest osobą śmiesznie prostą do trapnięcia i zdjęcia w 1 rundę.

A propos... jak do tej pory, to ty i parę osób z tego tematu robicie noob stronę z tego forum. Kiedy wrzucasz film, to przyjmij to wiadomości, że wielu ludzi może mieć odmienne zdanie, niż ty.

Zivie 27-04-2007 16:52

WYLACZCIE COMBO LEADER! WYLACZCIE COMBO LEADER!

sroll

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:00.