![]() |
To jest całkowicie niemożliwe aby można było budować domki .
Jest tyle serwerów bo te serwery są takie same to tak jakby codziennie było update . Dajmy na to żę na np. Guardii buduje sobie domek 8 osób i co twedy nie można było by grać bo w grach takich jak tibia takie coś jest niemożliwe |
Jak dla mnie pomysł do bani,za bardzo zajeżdża simsami ... 8o
|
Moim zdaniem pomysł troche nie w stylu RPG (buhahaha co w Tibi przypomina RPG?), ale gdyby mieli to wprowadzić widziałbym to jako osobne miasto - wyspe na którą żeby się dostać trzeba zrobić jakiś trudny (albo średnio trudny) quest. Miasto jak każde inne ma depo NPC od wszystkich pierółek tylko zamiast domków są odpowiednie działki które można licytować jak domki tylko za odpowiednio mniejszą cene. Żeby rozbudować domek trzeba robić specjalne questy jak np chcesz domek-piramide ala ankh to idziesz do specjalnego NPC w Ankh który coś Ci tam zleca. (tak wiem że lekki bezsens no ale :p)
|
Pomysł może i dobry, i w sumie pasujący do klimatu rpg, ale o budowaniu domków możemy tylko pomarzyć:P
|
Jak chcecie sobie domki pobudować to polecam The sims 1 (prawie podobne do tibi) :D:D
|
- czyścimy.
|
lub można i kupować itemki potrzebne do domku tak jak pacca piszesz co i ile i cip soft to patrzy przesyła ci a ty im płacisz kase realną.To by sie im opłacało
|
Cytuj:
|
Pomysł taki sobie, raczej nie wypali...
|
o.o
Ta jasne;| budowanie domkow... moze jeszcze zrobmy z tibii 3d zwiekszmy exp o 10x..... albo jeszcze lepiej... niech exp rosnie sam co minute ;|
pomysl jest do bani... ;| |
O lol...mi sie pomysł nie podoba ;l
Zresztą i tak wątpie ze by przeszedł, za duża fantazja, zreszta po co budować jak mozna kupic gotowy...? :P |
Cytuj:
PRECZ DZIECIOM NEO! |
Cytuj:
|
kiepsko wymyśliłeś z kierownikiem budowy.....
jeśli chodzi o rozmieszczenie no to dobra... jeden tdrógi tu trzeci tu a cała reszta na wyspie działek ale wiadomo takiej gigantycznej :] |
to jest temat z poprzedniego upa -.-
gz 1 |
Ohh Hell Yes!!! Jestem za! Super pomysl :D
|
Przyznaję nie czytałem całego postu ,ale wg. mnie po prostu podłoga ,ściany ,schody ,ściany z oknami ,drzwi itp. powinny być w paczkach jak meble. A do budowania pięter musiałbyś postawić podłogę i ściany ,a następnie zakupić coś podtrzymującego powiedzmy na czas do ss podłogę by się nie rozwaliła ,a potem stawiasz drabinkę z paczki "prawie jak ikea". I masz. Tak samo ściany z oknami. Zamiast wstawiać okno po prostu stawiasz ścianę z oknem. A żeby mieć piwnicę wynajmujesz npc do kopania ziemi lub kopiesz ziemię łopatą ;P powiedzmy 100 kliknięć na wykopanie dziury ;P ,a poziom -2 kopało by się kilofem i tyle w dół. I powiedzmy żeby zrobić +2 musiałbyś wynająć npc. Wg mnie tak by to działało ;P ,a wg mnie na pohu jedynymi sensownymi miejscami były by: spawn skorpów (odrazu z "piwnicą" jakby) a wejście na tym jedno kratkowym przejściu oraz dachy jaskiń cyklopów. Do takiego domu wchodziło by się po drabince ,ale działała by ona tylko gdy miałbyś inva o.0.
|
Dobry Pomysł ale?
Dobry pomysł fajnie budowac swój dom ale pomyślcie ja trzeba by bylo dużo miejca na działki bo pełno ludzi chcialo by sobie wybudowac domek gdyby świat tibi był więkrzy to jes ok ale jak narazie to nie za dobry pomysł :confused::confused::confused:
|
Hmm
Pomysl good ...
ale tibia to nie jest RPG ,ani jakas nedzna gierka typu Simcity. Ale z 2 strony moze i by bylo :D |
Weź odejdź twórca tematu i jego przydupasy skoro nie znacie struktury Tibii. Ciężko zrozumieć że wszystkie serwery składają się z tych samych plików dotyczących wyglądu tibi?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |