Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Makaveli Thug - Youtube (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126382)

Makaveli of Chaos 26-04-2007 12:14

[quote==Pekin=;1389553]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli of Chaos (Post 1389368)
Tak my kochamy nasze piksele
a Ty tez tak kochasz Mansona? ze wycieles sobie zebra tak jak on ? zeby moc sobie samemu laske targac?
Wiesz tez Ci zazdroszcze, taki wypas :]QUOTE]

Ta mozesz sobie sluchac techna czy innych debilskich piosenek, lecz Manson nagral 15 plyt~ a wyciecie zebra byl to tylko chwyt na rozgłos, jak widzisz musisz miec pojecie podstawowe o czym zeby o tym gadac :P
Chociaz trudno interesowac sie muzyką i innymi sprawami grajac przy kompie 7h dzinnie :( I do tego robiac lvl na non pvp nie wiadomo po co XD

Stary w tym sek ze ja interesuje sie muzyka z 15 lat, jak nie dluzej, w Tibie gram 3 lata + i Tibia nie przeszkadza mi w sluchaniu muzyki , a z tym technem to trafiles zupelnie zle, nigdy nie bylem nie jestem i nie bede fanem techna :]
Nie podniecaj sie tak ze manson nagral 15 plyt, bo to jest naprawde nie wiele, biorac pod uwage "glupie show" jakie odpierdziela, sam osobiscie znam wiele zespolow ktore wydaly duzo wiecej plyt od niego i napewno lepszych plyt.
Sam slucham hiphop ale mam duze pojecie na temat "dobrej" muzyki.
Masz podpis , ze Manson itp to dobra muzyka, a sluszales Dire Straits? Pink Floid?, czy chociaz nasz Polski Dżem?
Nie chce sie klocic o muzyce bo to sprawa gustu, ale jesli chodzi o to co jest lepsze pod wzgledem nagrania, wokalu itp to jestem pewien ze Dire Straits bije twojego Mansona na leb, na szyje...

@Pramus
Te dwa kawalki sa nieoficjalnymi remixami
Pierwszy to Akon, Notorious and Pac - "Ghetto", slyszalem pare roznych takich remixow, akona z pac'iem,
Drugi kawalek pochodzi z tej "nieoficjalnej plyty - Pac's Life"
2pac - untouchable swizz beatz remix ft._bone_thugs-n-harmony
Jesli do nastepnego filmiku bede wzucal cos z Pac'a to bedzie raczej to cos z nieoficjala, poniewaz te kawalki sa lepsze do video, nie chce zanudzac kogos, California, Hit'em up, czy czyms bardziej znanym.
Jednak na kompie mam niewiele miuzy, sam osobiscie slyszalem ok 40 plyt Pacca (same nieoficjalne) plus ok 20 oficjalnych, zreszta jest czesc plyt ktora niebyla wydana u nas w Polsce i zadne Sony, czy inne wytwornie o nich nie wiedza.

MydlanaBanka 26-04-2007 17:14

hahahah
widze ze niezabardzo umeisz sie poslugiwac Windows Movie Maker.Chocby na pocztaku ta gazetka bez zdjecia tlyko neiebiskie tlo....
ale wieze ze wezneisz te slwoa do serca i sie podszkolsiz,ale itak nice
Gz

Korboch 26-04-2007 18:04

Filmik nawet niezły. Nuta wpada w ucho i jest przyjemna 9/10.
@ci co mówią, że to nudne
a czego wyście chcieli? /durny joke mode on jak wbija bana przez puszczenie ue przed dp carlin? /durny joke off.

Pramus 27-04-2007 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli of Chaos (Post 1389674)
@Pramus
Te dwa kawalki sa nieoficjalnymi remixami
Pierwszy to Akon, Notorious and Pac - "Ghetto", slyszalem pare roznych takich remixow, akona z pac'iem,
Drugi kawalek pochodzi z tej "nieoficjalnej plyty - Pac's Life"
2pac - untouchable swizz beatz remix ft._bone_thugs-n-harmony
Jesli do nastepnego filmiku bede wzucal cos z Pac'a to bedzie raczej to cos z nieoficjala, poniewaz te kawalki sa lepsze do video, nie chce zanudzac kogos, California, Hit'em up, czy czyms bardziej znanym.
Jednak na kompie mam niewiele miuzy, sam osobiscie slyszalem ok 40 plyt Pacca (same nieoficjalne) plus ok 20 oficjalnych, zreszta jest czesc plyt ktora niebyla wydana u nas w Polsce i zadne Sony, czy inne wytwornie o nich nie wiedza.

aah racja, cos pomylilem. Twoj pomysl z wrzucaniem nieoficjalnych kawalkow jest bardzo dobry i pomoze zachecic m.in. sluchaczy "gangsta popu" 50 Centa, tworczoscia Paca.
Osobiscie polecilbym remix "My Life" z Outlaws oraz pare kawalkow ze zfake'owanej plyty rozpowszechnianej jako "Pac's Life".

Magson 27-04-2007 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MydlanaBanka (Post 1390001)
hahahah
widze ze niezabardzo umeisz sie poslugiwac Windows Movie Maker.Chocby na pocztaku ta gazetka bez zdjecia tlyko neiebiskie tlo....
ale wieze ze wezneisz te slwoa do serca i sie podszkolsiz,ale itak nice
Gz

A ja wieże, że weźmiesz moje słowa do serca i pójdziesz kupić słownik ortograficzny, plz.

kinaj 27-04-2007 19:23

Film podobał mi się. Mimo wszystko, muzyka stworzyła odpowiedni klimat. Mimo iż jestem zwolennikiem muzyki raczej ostrej, tj. system of a down~, podobała mi się.

I skoro już o muzyce, można prosić nazwę nuty? :]

Bez~ 27-04-2007 20:01

Nudny filmik:P ,spoko muza;]

SkateElement 27-04-2007 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neSSonka (Post 1387745)
y0,
Wielkie Gratki Dla Ciebie :) zaj...sty Filmik ;)

Nie wiedzę w nim nic "zajebistego". Nudny... :(, może gdybyś zrobił z samych questów/advów itp...

Makaveli of Chaos 28-04-2007 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SkateElement (Post 1391990)
Nie wiedzę w nim nic "zajebistego". Nudny... :(, może gdybyś zrobił z samych questów/advów itp...

Slyszales takie powiedzenie? Kazdemu nie dogodzisz

niestety tak to juz jest :] zeby trafic konkretnie w publike, to musialbymbyc chyba rezyserem Mody na Sukces... xD

pzdr

RooDi 29-04-2007 15:58

Powiem tyle .. że jakbym był ślepy i słuchał bym tylko filmiku.. to by już było 10/10 ;D

"Only god can jugge me"

MichaelIzzor 30-04-2007 10:48

;]

Filmik ładny, ale nudny;] ,a moge zapytać całkiem z innej beczki... dlaczego przestałeś grać na pandorii?

SkateElement 30-04-2007 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli of Chaos (Post 1392682)
Slyszales takie powiedzenie? Kazdemu nie dogodzisz

niestety tak to juz jest :] zeby trafic konkretnie w publike, to musialbymbyc chyba rezyserem Mody na Sukces... xD

pzdr

To jest twój pierwszy film, ja zapewne nie zrobiłbym lepszego ;x
Może następny będzie lepszy ^^

btw. wg mnie 2. post był taki pozytywny ze względu na "twój lvl", tak to już jest :)

pzdr

Xirkol 30-04-2007 13:20

Fajny filmik i muzyka mila dla ucha ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:11.