![]() |
Dzis jak wszyscy wiemy jest swieto odzyskania konstytucji przez Polskę. Duski uczcili ten dzien jak nalezy. 0 pracy czyli 0 fragow. za to jutro zapewne bedzie ciekawie:) :) :)
|
@up
HAHAHAHAHAHA z Historią to u Ciebie nie najlepiej co? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do wojny, to wszystko sie odwrocilo, vision expia, a duss sneaki robia... czas pokaze:) |
Totalnie zamula gra jak narazie na Furorce, ale jestem ciekaw jak sie to alles zakończy, jeśli w ogole się to zakończy,..
Btw, Taifun zabiłeś Laqpata, ale i też ładnie wjechałeś w tego 12 levelka. Wiem, wiem to było lekkie podniecenie ponieważ znowu wbijasz fragi, fraga to pobudza znowu "Hardcore Adrenaline" ? I jakoś przed tym nie pomyślałeś, że jeszcze natrafisz tego "mejta" |
Yiubh Do'Urden:
May 02 2007, 03:54:39 CEST Killed at Level 110 by Taifun Devilry |
Yiubh Do'Urden
May 02 2007, 03:54:39 CEST Killed at Level 110 by Taifun Devilry B) |
Cytuj:
nie chwal dnia przed zachodem slonca. Co prawda zachod byl slonca ,ale za to nie koniec pracy duskow. Congratz :) Yhhhyyy chyba Duski :) |
Cytuj:
Koniec Swieta Pracy BTW. Yiubh dzieki za 2 sd'ki :) |
Najlepszym wyjściem dla wszystkich byłby pokój. Wydarzenia w tej wojnie często się zmieniają jak w kalejdoskopie,a nikomu to nie służy ;/
|
lol, kal draverik pleas
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Może film?, ss?, coś tego tamtego ;> |
Niestety nie ma filmu z tego fraga bo bylo troche na sponta taif pobiegl i go stukna na 2x ue xd
Btw. Podobaly wam sie moje filmy o tarinie i laqpatku ?:evul: |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie żebym miał coś przeciwko Tajfunowi ale... Czy to jakaś wielka rzecz zsolować 110 lvl? Na 276? I do tego MS? Akcja porównywalna do zabicia tamtego 8 lvlowca co podobno został spingowany ;) ;) ;) :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
co do td, wcale mu sie nie dziwie, ze teraz tak wszystkich gania, juz nie ma nic do stracenia ;d zawsze za nim bylem a to z powodu pomocy z jego strony ;D moze jak imargam padnie pare razy to przestanie sie kozaczyc, tak jak to bylo na banucie ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12. |