![]() |
ja nosze dobre eq (menera no pvp) rh b robe c legi bohy medusa rod i p ammy i szkoda mi wydawac kasy na aola, wole sobie kupic jakies runki lub manaski, zreszta to swiat no pvp wiec nikt mnie nie ubije ;p
|
...
ktos juz to powiedzial ale ja wole to skorygowac... ktos napisal ze aola nosi sie jak sie ma bp wart 50k+ ...wg mnie jak bp jest wart 20k + to juz warto nosic aola :)
|
aol
opłaca sie kupic palladynowi aola na 40 lvl ?
|
JASNE ! uwazaj bo stracisz "plejt armor". Napisz wiecej szczegolow
|
aol oplaca sie nosic dopiero gdy wartosc plecaka przekroczy 50k
kthxbye. @zalozyciel tematu nastepnym razem zamiast forum uzyj, kurwa, mozgu |
Widze ze Ty go nie uzywasz. Plecak powyzej 50k ? Buehahahaha.Masa osob nosi gdy jedna rzecz z eq przekracza 100k.A forum jest od tego zeby sie zapytac.Mam nosic gdy bede mial na sobie 20bp uh? funny...
kkthxbye. |
kup lepiej teraz aola bo automatycznie bedziesz mogl nosic wiecej run i innych rzeczy w plecaku i bedzie on warty wiecej niz aol, no i tez jak kupisz teraz eq to pozniej pewnie nie bedzie ci sie chcialo kasy wydawac na aola ;)
|
zal mi ciebie dziecko :(
|
A co mnie to obchodzi gdzie grasz? :> Czytaj ze zrozumieniem ( "widze ze ty go nie uzywasz" chodzilo o mozg lolq).Stwierdzasz ze jest cos nie tak z moja glowa? Po jednym zdaniu? Smieszny jestes... chyba dostales wycisk dzisiaj w szkole i musisz odragowac na forum. Ok, spadaj trollu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |