![]() |
@up
Chyba tylko z wersją ,,premium'' @down Da się przyspieszyć strzałką w prawo. |
Ten cały TibiaCam TV ma jedną wade. Nie da się przyspieszyć, przewinąć, zatrzymać, jedynie pokazuje czas. Ale mam nadzieję, że niedługo to poprawią i TibiaCam TV będzie lepsza, a może i z czasem popularniejsza od TibiCam.
@Film Ładne SD wpadały, demon dla MDW jak dwarf guard dla 30 lvl. |
Cytuj:
|
przewijanie to strzalki w bok czy do gory, nie pamietam. Mozna nawet wolniej niz normalnie ustawic^^
|
jak sie cofa przyspiesza i zatrzymuje?
|
Może by sie poczytało controls?
[Key Commands] Left Arrow: Slower playback speed Right Arrow: Faster playback speed Up Arrow: Maximum playback speed Down Arrow: Normal playback speed Pause/Break: Toggles pausing of playback Backspace: Rewinds playback by 30 seconds [Typed Commands] "ffsd" - Fast forward until SD is shot. "ffr" - Fast forward until rune/wand shot. "ffp" - Fast forward until projectile is shot. "fft hh:mm" - Fast forward until time equals hours:minutes. (example: "fft 00:20" or "fft 1:12") Hmm 09:51 Using one of 1110 spell runes... Nie no to tylko 55,5 BP SD... |
Cytuj:
|
Tez nie umiem tego odpalic. Robie tak, jak radzicie i wyskakuje Incorrect Tibia Version. Mysle, ze trzeba go umiescic w odpowiednim miejscu, poniewaz probuje odczytac inna wersje tibii (tak mi sie wydaje, chociaz nie wiem co zrobic, zeby odczytywalo w 7.92). Jakby ktos mogl napisac dokladnie jak to odtworzyc - z gory dziekuje.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pOzdro Happy Luk |
Ale idioci z coniektórych =)
No nie mogłem się powstzymać ^^ |
Użytkowników czytających ten temat: 46 (zarejestrowanych: 24, gości: 22)
No to ładnie ... |
ma duzo capa bo uzywa key ringow
|
Cytuj:
|
fajny filmik ;s musieli mu cos dac za to bo nigdy filmikow nie robil
|
Jak można nagrywac filmiki w tym?
Trzeba miec wersje premium?:confused: |
swoja droga lepsze to niz normalny tibicam i (chyba) bedzie mniej zasyfione :P mam taka nadzieje przynajmniej
|
czyli uzywa NG bota, tak jak ja :D:D:D
jak ktos chce to pisac na pw ;) |
pewnie LoW zaplacil MDW, za nakrecenie tego filmu
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:26. |