![]() |
Cytuj:
|
To sie nazywaja stereotypy :P
|
Ja myśle i mam nadzieję że Milan
PS: Ja rotfla miałem po tekstach w moim podpisie |
Ja Jestem za Liverpoolem
|
wole Liverpool :) i wygra LM :)
|
Ja obstawiam milan bo poprostu nie lubie angielskiej pilki;)
|
Liverpool, jakos nie przepadam za wloskimi druzynami ;D
|
Heh wynik 23 Maja ;D
Zobaczymy jaki będzie wynik w ankiecie :) |
Oczywiście,że Milan.Żenaldinio rozpierdoli ich wszystkich hahaha.
|
Liverpool bo nienawidze Milanu ;D
|
szkoda ze brak zadnej argumentacji od paru postow... Ja sadze iz to Milan wygra gdyz jego zawodnicy prezentuja wyzsza forme i potrafia zdominowac srodek pola dzieki Kace,Seedorfowi,Gatusso i fenomenlanym (moim zdaniem najlepszym) rozgrywajacym swiata - Pirlo.Takze indywidualnosci przewazaja na korzysc Milanu,ale wiadomo Liverpool to Liverpool,moga pol sezonu grac slabo,ale potrafia sie zmotywowac na "ten" jeden mecz aby zagrac mecz sezonu(jak podczas ostatniego meczu Milan-The Reds).Mimo to moim faworytem wciaz pozostaje Milan.
|
Odświeżam temat z przed dwóch tygodni, ale nie znalazłem nic nowszego o dzisiejszym finale :P Ja obstawiam 2:2
Pippo i Pirlo dla Milanu Gerard i Crouch (który wejdzie :P) dla Liverpoolu w dogrywce 3:2 dla Liverpoolu bramke strzeli Penant :P albo Zenden |
Powinna być 3 opcja, - Nie obchodzi mnie tegoroczny finał LM.
|
...
Liverpool _/
|
:D 1:0 dla milanu!
Fakt, faktem. Milan gra slabo, Milan nie gra swojej piłki, ale jedna akcja, jeden strzał i gol! |
AHAHAHAHAHA!!!!!!!!!
FORZA MILAN =) To sie nazywa: Owned! |
Fart panowie, fart. Milan gra do bani i gdyby nie ten rykoszet to hmm...
|
Moze to Milan gra do bani, ale to nie Milan przegrywa 1:0 : D
|
Najpierw wydawało mi się, że to Pirlo tak podkręcił xD.
|
Parys- Szczęście sprzyja lepszym.
Mam nadzieje, że druga połowa będzie lepsza w wykonaniu rossonerich. Podczas gola śmiałem się jak głupi do sera, głupi mecz, który właściwie mnie nie dotyczy (zapomniałem nawet kase postawić) a ile radości ; D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:06. |