![]() |
Ja powiem tak ;]
Cale ruthless to zajebane nooby Pan SoTdA - Myslalem ze jestes wporzadku ze jestes normalny a tu ostatnio slyszalem ze jestes najgorszy z nich no i duzo ludzi gada ze hackujesz :/ Pan Mdw - Zjeb genetyczny i wogle, kopia hulka, w wywiadach pisze ze odpisuje a jak nie to ze nie ma czasu kolega raz napisal i otrzymal odpowiedz 14:32 Mateusz Dragon Wielki [294]: wy*******aj noobie jebany Pan Herganon, Achon Elaw, i jakis tam loch na Stry~ blokaliscie dritie i tego wam nigdy nie zampomne za co ten blok?? Za to ze lepiej od was expi?? Pan Liromor - Slyszalem ze tez niezle ziulko ze nienawidzisz polakow to czemu sie przylaczyles do ruchaczy??? Poniewaz sa niby najlepsza gildia na Harmoni??? |
Cytuj:
a co do innych mial bym wontpliwosci , a co do mdw to on specjalnie tak robi bo wie ze jak np pogro spodoba sie tam expienie to on juz nie bedzie mogl wbijac 2 mln dziennie bo resp bedzie zajety... wiec robi tak zeby zniechecic ludzi aby tam wogole przychodzili..... A co do pogro to ludzie ja blokoja bo dobrze expi no i to jest czysta zazdrosc , wystarczy wywnioskowac z filmu herganona ze robia to tylko dlatego ze zaczela wbijac 1 mln dziennie + wiec juz jak ktos tyle wbija to trzeba mu all zjebac... i W Tym Jest Moc Ruthless...... A co do Driti to tez jest taka sama sytuacja jak z pogro , ludzie mysla ze ona szaruje... ale to nie jest prawda , poprostu ma czas na gre to gra co nie ? ... kogo to interesuje , a to jest czysta zazdrosc z ich strony.. bo wyprzedza ludzi z lvl. a przecierz tak nie moze byc zeby jakis przecietny gracz mial wiekrzy lvl od Bossa Z Ruthles ..... Gdyby Tylko Pogro Napisala do mnie to zapewne tez bym przylecial i pomogl , tak jak bylo z dritia. Gdybym sie postaral to byl bym tam w 5 min , nawet Abelius lecial tylko pancres go blokowal m walami -.- a pogro wlasnie konczyla hunta , nie miala juz nic mf dlatego tez padla, ma nauczke zeby nosic ze soba sd :] |
@ do piesków mdw spuszczonych ze smyczy :)
Dziecinada :baby:
Gratuluje pomysłu lol. Zobaczymy komu sie znudzi. Wam zakładanie 1 lvlowych charów na Guardii, czy mi dawanie ignorów ;) |
Cytuj:
|
Czasami mam wrazenie ze niektore 200+ z Harmoni to takie same nooby co 8lvlve fri itanz tyle ze umieja expic ....
Zlodzieje, lurerzy itd........ |
@Stolar
"expi szybciej od niektorych ludzi z Ruthless" Powiez mi jak np taki Herganon ma expic szybciej od Elder Druida tanio i szybko????????? Pomyslales o tym? nie wiec zamknij morde i sie nie wypowiadaj bo g*wno wiesz na temat driti/pogro chyba jakby wiedzieli ze gra solo to by jej nie atakowali???? maja dowody na to i robia to i udaje sie im to zawsze. Od sharingu Driti wiedza juz od 2 lat a pogro od poczatku Wand update. Wiec jak niewiesz to prosze cie wyjdz pogadaj szczerze z pogro/dritia i popytaj sie ich dlaczego tak Ruthless ich nie widza na Harmoni. cyaj hail Epicranio |
Cytuj:
Chore sytuacje tam sie dzieja. |
"Pan Herganon, Achon Elaw, i jakis tam loch na Stry~ blokaliscie dritie i tego wam nigdy nie zampomne za co ten blok??~"
Chodzi mi o "wam nigdy nie zapomne" <- na pewno dużo ludzi przejmie się tym że Ty tego nie zapomnisz xDDD Btw. Co Cie typie obchodzą sprawy, które Ciebie nie dotyczą ? Patriota widze sie znalazł, i obrońca praw tibijczyka :D! |
Ten pierwszy film troche lepszy bo dłuższy.
Mateusz Powodzenia [1]: Siema --- jak to zobaczyłem to jebłem z krzesła :D |
Weźcie dajcie spokój w ogóle to miał być temat z filmem a nie kłótnia na temat świata na którym gra MDW.
Wygraj Nokie N70 |
ale ludzie do niego pisali omg
|
Jak się gra na pvp to trzeba sobie życie umilać bo niemożna ani peczyć ani zrobić jakiegoś PA to trzeba lurować na ludzi których się nei lubi, proste jak drut :) Nie wiem nic o pogro~czy sharuje czy nie, ale szczerze mówiąc to takie filmy MDW to na serio coś ciekawego, czekam tylko ąż ustawi na tkaim filmie change outfit, on ma chyba najwięcej outfitów jakie można mieć :D
|
Widac ze ma juz wszystko obcykane co gdzie i jak;]
|
Taki nudny ten filmik :> Biega na dole i wchodzi na góre, zabija tak 3 demony, i idzie na gore zabija DL i 2 demony i tak w kółko...nudne XD
|
Cytuj:
@down Ta, wpadam dzisiaj do autobusu (zaliczenia miałem dzisiaj ^^), a tu jakieś dzieci, które jechały do gimnazjum nawijały o tibiii (nie o mdw, ale o tym drugim: taifun coś tam). |
Cytuj:
@down jest coś takiego jak ignorowanie osob nie bedących na liscie VIPów(: |
To musi być nudne... idziesz demon sdsdsdsd nie ma,lot,blesed wooden stake i tak w kolko :(
jezsce dostajesz 15 wiadomości typu "Goldan lags pliz to krazodoon" |
zbluzgacie mnie za to co powiem na 100% :baby: ale musze to powiedzieć jak widze takich ludzi to jedno słowo na usta sie cisnie "żal !" i nic pozatym to jest wlasnie przyklad typowego pg koles wbil sobie lvl i juz nic poza nim sie nieliczy przeciez on w ogóle nie szanuje innych graczy :P nie zdziwil bym sie gdyby to byl jaks Swe, Br, etc... ale zeby Polak Polakowi przeszkadzał w huncie to poprostu typowy "nab" i nic wiecej :baby: :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
polak polakowi... lmfao. takie rzeczy mnie nisza. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:00. |