![]() |
@up
A co Ty wogóle masz w podpisie? :confused: |
@Hamer
swoim ostatnim postem pokazales jak szanujesz polskich graczy ale nie tylko... zazdrosc r0x? bywa. |
@up
Może jako 2% z tego forum wiem co to jest hexedit i do czego służy i to, że avast nie jest dobrym AV ^^ |
ASHASAHSHAHSHAHS - z kolesia który napisał że hamerpl to czesiu czy zenus of secura
|
Cytuj:
|
Sorry, że się wtrącam w dyskusję, ale może pomóc Wam fakt, że Frisbi (Barpel) ma bana na 'konkurencyjnym' forum za hostnięcie gry z dołączoną owntibią (chociaż śmiem twierdzić, że jego forumowe konto zostało shackowane, lecz pewności nie mam).
signed, az |
Wypad na org.pl :d
Nie miał hacknietego konta, sam dał. |
Frisbi ssie... Trzeba się za niego wziąć na Candii.
|
Cytuj:
Czekam aż mi gdzieś wpadniesz na respa :D Szczerze, to myślałem, że nie jesteś aż takim noobem pokroju Drinio, Myszon i takie teksty to nie w twoim stylu. @down Jakbyś nie zauważył, to Baku chce mnie "shunćić", a nie ja go. Czytanie ze zrozumieniem. Btw. Gram sobie jak chce i nic ci do tego. Ale inteligentni ludzie tu piszą ; < |
Jak ty Frisbi pizda jesteś co ty mu zrobisz zlurujesz mu coś?
Każdy wie że jesteś nobeq i tak zostanie nikt niema do ciebie szacunku ani do twojego braciszka "Fejkowca" oglądam topic candi od dawna i ciągle widze jak cie jeżdżą ja jakąś ścierą po podłodze idz lepiej pohuncic LArvy albo vivki na 1 respie. Nie masz za grosz Ambicji ! zapamiętaj to sobie ..I.. Frisbi's best recorded day: 02 Jan 2007 +107,115 197 59 Jesteś zakałom Druidów ! |
Cytuj:
W jeżdżeniu po Frisbim przeduje ja i drinio xD Nie wierzcie frisbiemu!!!:P Bo to noob... |
Cytuj:
bez jaj jak na 2 ownerów to jesteście kozaki _/ |
11:24 Blizzart on Pacera [8]: Plx items I am hacker
Nie mówcie ze takie coś was hakuje... ;l |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |