![]() |
Xudat, Secura, usunięty rok temu prawdopodobnie za abusing of game weakness, no i nie da się ukryć, account sharing, ukradł łącznie 51 milionów gp...
|
Eh... po co krasc 0 radochy :p
|
Na Pacerze niezapomniany Caban Nadbaltycki :** Spoko ziom i chyba jedyny zlodziej którego toleruje :). A to jego część commenta z tibia.com:
CABAN IS THE CHAMPION CABAN HAS 1800K [all servers 12M+] Oprócz tego półtora miecha temu prawdopodobnie ten sam hacker orypał z 5 osób z mojego miasta i 1 kumpla z Tibii na jakies 10-11 kk (ja osobiście straciłem 1,5kk) |
MAYOR BADGER!! Najwiekszy je**ny zlodziej na neranie!
|
żal.pl xD żal.pl żal.pl =] temat mało ciekawey a ktoś się bawi moim kontem <zły>
|
Ale jestes fajny, moge cie doktnąć ? 8o
|
Ten koleś nieźle się obłowił http://youtube.com/watch?v=ijALcNyfP3k.
|
Cytuj:
Shadow Dragon Mage -cos kolo 15-20kk+ wycofwal wplaty za pacca:>ludzie z hiberny bardzo dobrze go znaja;p |
Cytuj:
0 radochy, ale jak się to sprzeda na allegro. to całkiem nizła sumka się zbierze :) |
Po co odswiezacie taki temat!?X(
|
No cóż, chyba nikt nie wspominiał o tym, co wydarzyło się na Arcanii... ;)
Jeden z czołowych graczy, należący do 3 największych lvli servera i będący członkiem najlepszej (wtedy jeszcze w całości) gildii zorganizował POI. Około 65 osób zapłaciło po 350k. W dzień, kiedy miał się odbyć quest, tuż - tuż przed powiedział, że musi lecieć do szpitala, bo jego dziewczyna czy tez żona rodzi. I uciekł :) Warto sobie policzyć... 65 x 350 000 = 22 750 000 mln. O konsekwencjach jego czynu nie będę się rozpisywać ani w ogóle tego oceniać, bo cała Arcania wie, kto to, a reszta może sobie tylko pomysleć, czy to nie był jeden z największych złodziei na Tibii :) |
najwiekszy to był Alex...
|
He-sniper, Alex
|
Xeno Elman, świat: Pacera.
Nie jedno krotnie okradł swojego Tate, Brata. Hmm, myślę, że po wszystkich akcjach uzbierał ok. 1,6kk |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |