![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
taa haker sie znalazl jestes h***m a nie hakerem i nie pier*** jakbys byl hakerem to bys go zmainował lol. Jak jestes taki pro master evil haker to moze slyszales kiedys o grupie "inferna br " Zal swe |
Cytuj:
Cytuj:
I ludzie, dajcie spokój z tymi "żalami", bo to juz się żałosne robi. Była moda na lolki, nooby, teraz każdy miota żalem na lewo i prawo. |
Hack?...
Obrazacie tym wszytskich prawdziwych "Hackerow" i "Crackerow" jak byscie wiedzieli ile wiedzy na to potrzeba;]
Wine ma wlasciciel postaci, parenascie k to nic, ciesz sie ze nie masz 81 knighta z 550hp to byl by wstyd. Co do osoby, ktora zdobyla ta postac to jak to nazywacie "Hack" byl bardzo kulturalny. |
Gorszy by był 81 sorc z 0 many.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jego sprawa ile ma lat i jaki lvl Cytuj:
|
Cytuj:
@Edit żeby dać się schakować to trzeba być bardzo nie uwaznym. Ten przykład pokazuje, że trzeba odpowiadać za swoje czynny. Tylko i wyłacznie z jego winy stracił swoją postać. Trochę szkoda mi takich ludzi, ale to przezcież Tibia to tylko głupia gra, a więc nie ma co rozpaczac... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Yhy Ta Hakuje na moje to go zrobil jakis friend z rla albo jakies nielegalne oprogramowanie innej mozliwosci nie ma. Jakby go zrobil haker to napewno by sie tym nie cieszył na forum to nie w ich stylu :) |
1. Jeżeli to co mówicie o WR - jest on noobem i nie szkoda mi go.
2. Jeżeli sam wbił ten lv bez botów - szkoda mi go. 3. Są trzy typy "złych": - hacker - cracker - lamer Ci z np. tibiaown należą raczej do tych ostatnich, pozdro, cze. |
Cytuj:
Jeden Mądry :) |
To nie był porządny hack rookstayera, ponieważ,..
Nie wyszedł nim na maina, lub chociaż nie padł parę razy, a wbijać te około 350k~ na jeden lvl na rooku, to mogło też wkurzyć. Ale hack, to hack, szkoda,.. Btw, może nie długo dostanie bana, ale to jeszcze nie jest pewne. B) |
Nie rozumiem ludzi którzy piszą że to wkręt bo Wesołym nie wyszli na maina -.-
Przecież nie każdy jest taki "CHAM" ! Ja np (nie mówie że hakuje) jak bym hakował to bym nikogo nie rookował/majnował :P tylko biore cash + items i pisze liscik do ownera żeby uważał gdzie klika :P |
"hakował" - rotfl.
Z hakowaniem to ma niewiele wspólnego =) |
No niestety ;/
Ale dobrze ze zabrali mu tylko kase, a chara zostawili w spokoju. Gadalem z nim potem, gra for fun, nie zalamal sie. |
Odrobinę infa o włamaniu się na konto Wesolego - link. Trzeci nagłówek o nazwie Wesoly Rookstayer... hacked!.
Moim zdaniem temat do zamknięcia, bo niedługo zaczną się pytać jak hakierowaci clientuf... ale to tylko moje zdanie, bo przyklejone ogłoszenie czytałem. ;f Vial |
Cytuj:
_____________ 4 expa później... ____________edit Jakby vego wyszedł nim na main, to ten buc, który nie sprawdza pobranych plików czymś innym niż av, nie byłby taki "wesoły" =) |
Jeżeli chcecie znać prawdę o tym "hacku" przeczytajcie posty Sirblaze'a. Na rookgaard.pl prawda została nieco zniekszatałcona.
|
Boże, jak słucham tych brednii wypowiadanych przez większość userów..Owntibia niewykrywalna przez antyviry? A po kiego grzyba wam to oprogramowanie? Hijackthis czy spojrzenie na procesy uruchomione w systemie wystarczą..Osobiście przez 2 lata gry w tibię nie używałem antywirusa, wystarczał firewall i logiczne myślenie. Muszę się nie zgodzić z Panem Klockiem.Gdyż człowiek, który załatwił Wesołego ma duże pojęcie o programowaniu etc..To działało w odwrotną stronę. Wesoły chciał spróbować swoich sił w pseudo hackingu i wyszło mu to na niekorzyść :)..Chyba jedyną osobą sensownie się wypowiadająca w tym temacie jest owntibia*****.. Bye pozdrawiam
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52. |