Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   [Hacked] Wesoly Rookstayer 81lvl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=128311)

H.L 08-05-2007 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiechoss (Post 1419233)
Nie jest lamerem powiadasz?
Ogladalem screeny z forum tego zje*****o keyloggera i to co on ukradl to w pale sie nie miesci ... dla mnie jest poprostu smieciem X(

Dlaczego jest smieciem? pozbywa sie dzieci

vns.rlz 10-05-2007 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eric (Post 1419242)
uP:
poszukaj na photbukecie :eriicc
Jakies tam moje hacki ;)

Vego tak mi się wydaje ze zostawil mu all tylko napisal pozdro od Ownt;)

taa haker sie znalazl jestes h***m a nie hakerem i nie pier***
jakbys byl hakerem to bys go zmainował lol.
Jak jestes taki pro master evil haker to moze slyszales kiedys o grupie "inferna br "

Zal swe

owntibia.exe 10-05-2007 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiechoss (Post 1419233)
Nie jest lamerem powiadasz?
Ogladalem screeny z forum tego zje*****o keyloggera i to co on ukradl to w pale sie nie miesci ... dla mnie jest poprostu smieciem X(

Ej, kolezko uważaj, bo Cię tam HAKNOM!
Cytuj:

Jak jestes taki pro master evil haker to moze slyszales kiedys o grupie "inferna br "

Zal swe
Nazywanie takich osób hakerami jest w mojej opinii nadużyciem.

I ludzie, dajcie spokój z tymi "żalami", bo to juz się żałosne robi.

Była moda na lolki, nooby, teraz każdy miota żalem na lewo i prawo.

Andain 10-05-2007 19:50

Hack?...

Obrazacie tym wszytskich prawdziwych "Hackerow" i "Crackerow" jak byscie wiedzieli ile wiedzy na to potrzeba;]

Wine ma wlasciciel postaci, parenascie k to nic, ciesz sie ze nie masz 81 knighta z 550hp to byl by wstyd.

Co do osoby, ktora zdobyla ta postac to jak to nazywacie "Hack" byl bardzo kulturalny.

Kwadratowe Koło 15-05-2007 19:46

Gorszy by był 81 sorc z 0 many.

Pan Klocek 15-05-2007 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kwadratowe Koło (Post 1433063)
Gorszy by był 81 sorc z 0 many.

Sam jesteś 0 many..... miałby 405

Wiechoss 15-05-2007 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez H.L (Post 1419355)
Dlaczego jest smieciem? pozbywa sie dzieci

To znaczy ze jak ktos jest mlodszy od ciebie to życzysz mu jak najgorzej ?
Jego sprawa ile ma lat i jaki lvl

Cytuj:

Ej, kolezko uważaj, bo Cię tam HAKNOM!
e tam narazi mi to zwisa wchodze na wszystko bo mam bana to na chara sie nie wbijam ,przed koncem bana zrobie se formata i po sprawie

kondom69 15-05-2007 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vns.rlz (Post 1422203)

Zal swe

Wyjdź i nie wracaj. To, że hackuje to jego sprawa a w tym temacie nie mówimy o nim tylko o autorze.........
@Edit
żeby dać się schakować to trzeba być bardzo nie uwaznym. Ten przykład pokazuje, że trzeba odpowiadać za swoje czynny. Tylko i wyłacznie z jego winy stracił swoją postać. Trochę szkoda mi takich ludzi, ale to przezcież Tibia to tylko głupia gra, a więc nie ma co rozpaczac...

Vasth 15-05-2007 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder Nagan (Post 1415759)
ekhm to ze ma lvl 81 to nie znczy ze jest dobrym graczem >.< Jak dla mnie grac na rooku to szczyt noobostwa

'Elder Nagan' - ja rozumiem ze marzy Ci sie pacc i promocja ale nie musisz tak tego okazywac. Kopiowanie avatarow nie powinno sie tolerowac. Takich ludzi ktorzy zostaja na wyspie poczatkujacych musisz najpierw zrozumiec...;S Oni rownie dobrze moga Cie nazwac 'noobem' przez to ze jednak wychodzisz na mainland.

vns.rlz 15-05-2007 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kondom69 (Post 1433227)
Wyjdź i nie wracaj. To, że hackuje to jego sprawa a w tym temacie nie mówimy o nim tylko o autorze.........
@Edit
żeby dać się schakować to trzeba być bardzo nie uwaznym. Ten przykład pokazuje, że trzeba odpowiadać za swoje czynny. Tylko i wyłacznie z jego winy stracił swoją postać. Trochę szkoda mi takich ludzi, ale to przezcież Tibia to tylko głupia gra, a więc nie ma co rozpaczac...

Yhy Ta Hakuje na moje to go zrobil jakis friend z rla albo jakies nielegalne oprogramowanie innej mozliwosci nie ma.
Jakby go zrobil haker to napewno by sie tym nie cieszył na forum to nie w ich stylu :)

Okrutny 16-05-2007 11:06

1. Jeżeli to co mówicie o WR - jest on noobem i nie szkoda mi go.
2. Jeżeli sam wbił ten lv bez botów - szkoda mi go.
3. Są trzy typy "złych":
- hacker
- cracker
- lamer

Ci z np. tibiaown należą raczej do tych ostatnich, pozdro, cze.

vns.rlz 16-05-2007 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Okrutny (Post 1434088)
1. Jeżeli to co mówicie o WR - jest on noobem i nie szkoda mi go.
2. Jeżeli sam wbił ten lv bez botów - szkoda mi go.
3. Są trzy typy "złych":
- hacker
- cracker
- lamer

Ci z np. tibiaown należą raczej do tych ostatnich, pozdro, cze.

Jeden Mądry :)

Hellraiser 16-05-2007 15:09

To nie był porządny hack rookstayera, ponieważ,..

Nie wyszedł nim na maina, lub chociaż nie padł parę razy, a wbijać te około 350k~ na jeden lvl na rooku, to mogło też wkurzyć.

Ale hack, to hack, szkoda,..

Btw, może nie długo dostanie bana, ale to jeszcze nie jest pewne. B)

Ureticon 17-05-2007 16:57

Nie rozumiem ludzi którzy piszą że to wkręt bo Wesołym nie wyszli na maina -.-
Przecież nie każdy jest taki "CHAM" !
Ja np (nie mówie że hakuje) jak bym hakował to bym nikogo nie rookował/majnował :P tylko biore cash + items i pisze liscik do ownera żeby uważał gdzie klika :P

owntibia.exe 17-05-2007 17:05

"hakował" - rotfl.

Z hakowaniem to ma niewiele wspólnego =)

Kyron 19-05-2007 01:08

No niestety ;/
Ale dobrze ze zabrali mu tylko kase, a chara zostawili w spokoju.
Gadalem z nim potem, gra for fun, nie zalamal sie.

Tom The Tanner 19-05-2007 14:00

Odrobinę infa o włamaniu się na konto Wesolego - link. Trzeci nagłówek o nazwie Wesoly Rookstayer... hacked!.

Moim zdaniem temat do zamknięcia, bo niedługo zaczną się pytać jak hakierowaci clientuf... ale to tylko moje zdanie, bo przyklejone ogłoszenie czytałem. ;f

Vial

owntibia.exe 19-05-2007 14:26

Cytuj:

Oznaczało to oczywiście, że stracił niewiele. ;> Wyjaśnił, że przyczyną hacka była OwnTibia, szkodnik niewykrywalny przez żadne zabezpieczeia
Ta, i co jeszcze.

Jakby vego wyszedł nim na main, to ten buc, który nie sprawdza pobranych plików czymś innym niż av, nie byłby taki "wesoły" =)

Manik Rookmaster 19-05-2007 14:51

Jeżeli chcecie znać prawdę o tym "hacku" przeczytajcie posty Sirblaze'a. Na rookgaard.pl prawda została nieco zniekszatałcona.

Alkoholik(Lume) 10-08-2007 06:31

Boże, jak słucham tych brednii wypowiadanych przez większość userów..Owntibia niewykrywalna przez antyviry? A po kiego grzyba wam to oprogramowanie? Hijackthis czy spojrzenie na procesy uruchomione w systemie wystarczą..Osobiście przez 2 lata gry w tibię nie używałem antywirusa, wystarczał firewall i logiczne myślenie. Muszę się nie zgodzić z Panem Klockiem.Gdyż człowiek, który załatwił Wesołego ma duże pojęcie o programowaniu etc..To działało w odwrotną stronę. Wesoły chciał spróbować swoich sił w pseudo hackingu i wyszło mu to na niekorzyść :)..Chyba jedyną osobą sensownie się wypowiadająca w tym temacie jest owntibia*****.. Bye pozdrawiam

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52.