![]() |
Ja mialem fuksa bo statnio bylem sobie 6 lvlem kolo poision spiderow a tu bum nie ma grania a wlasnie paccom dali 1 dzie gratis a faccom tez powinni dac 1 dzien facca nie wiem kiedy moze po tym jak to wszystko sie skonczy :) ;) :p B) :] :D 8o a jakby cofka byla to bym mial 2 lvl :(
|
No xtra! Wylaczyli dwa swiaty i ciekawe co zrobia z tymi ludzmi co maja pacc'a. Mogli by wylaczyc wszystkie z powodu bezpieczenstwa. Przez te ataki sam niegram a mam pacc'a. Tibia sie sypie, mam nadzieje ze do konca tygodnia sie z tym uporaja. ;(
|
nie tylko
Ztego co widze to nie tylko hackerzy zaatakowali te 2 servy ale rowniez inne...po ktorych to jest odczuwalne jak 120+ pada na 50.....A po 2 co wy mowicie ze cofki nie powinno byc jak i tak malo ludzi przez kicki/lagi malo expilo..wienc co za roznica?:baby: ;(
|
Cytuj:
skillować trenić mlvl kupić/sprzedać coś i są też tacy co nabili lvl. A dlaczego przez nie rozsądnek innych (epxienie podczas kickow) reszta (rozważna :P) ma cierpieć? :P |
Edit/ btw: 15:32 You advanced in axe fighting. :D
double post? -.^ srry... |
Pan up/\ ma racje.
Jak widzieliście ze są lagi i kicki to poco się pchacie na exp? Skillujcie, róbcie mlvl. Expijcie na rotach. Tylko narzekacie. Wszystko ok-do dupy. Wszystko źle-do dupy. Odpierdolcie sie od cipów bo to są tylko ludzie. |
Rany boskie, najlepiej to cały świat wysadzić w powietrze, bo ktos wam serwery tibijskie powyłączał.
|
yeaaaaaaaaaah dostane 1 dzień pacca za free, szkoda że na aldorze kicki i lagi panowały od 4 maja czyli pięć dni --.--
|
:) 1 dzień pacc'a Gz.
Mam nadzieje że zamkną tych gości co zaatakowali te servy |
Ja sie ciesze :) W koncu doczekali sie swojego za to ze nic nie robili dobrego z ta gra :) Mam nadzieje ze ataki teraz sie zmasuja jeszcze bardziej :) Cipsoft nic nie moze zrobic w walce z takimi ludzmi, sa poprostu za dobrzy dla nich, a Cip niema pojecia o walce z Krakerami :) Moze sie calkowicie ta gra rozpadnie :) Mam nadzieje
|
big lol ;]
Paccą dadzą 1 dzień a co dadzą faccą???
I czy to juz koniec mass kick-ów??? niech opublikuja na fomu na jakie serwey sie włamali!!! |
hehehe smieszne wlamali sie nawet na serwer AUREA tam gdzie ja gram;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
okrzesik zatrzymałeś się w czasie widze... tekst "żal" już długo jest cienki :|
a co do kicków itp. to nie jest aż tak źle :P nie expiłem przez kilka dni i żyję (szkoła ważniejsza), wczoraj Crus Helm Questa zrobiłem z 56ms, jakoś żadnego z nas nie wywaliło ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Dla graczy facc też by mogli dac 1 dzien pacc :P
musi być równouprawnienie |
no cóż... pieknego dnia wybrałem sie na tomby -> kick -> ankrahmun temple -.-
cofka nie jest zbyt dobrym pomyslem, ale 1 dzien pacca -.- to jets smieszne... niech dadza tyle pacca ile dni kickow.... cóż, mam nadzieje, że jutro już bedzie ok.. właśnie mam kicka na Menerze ... |
popadaliscie popadaliscie nie pasuje wam ten jeden dziuen + pacca , nie grajcie w tibie i juz .. jaki problem .. Opylcie postac na allegro bedzie na ladna zabawe i sie zajmijcie czyms pozytecznym a nie plakanie ojej padlem bla bla stracilem lvl bla bla .. Odpalcie Pasjans i sie zrelaksujcie ;o
ktos tam tez napisal "niech sie ciesza ze wogole moga w Tibie grac" .. a bo jez sie tez z czego cieszyc .. gra jak gra .. jakby nie chodzila znalazloby sie wiele inych ciekawych tytulow .. nie tylko tibia jest na tym swiecie ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:48. |