![]() |
@up
i wtedy sie obudziłes Nikt nie wie co będzie zalezy wszyscy od Cs jeśli im sie bedzie chciało ruszyc tylki to addon 3 moze juz niedlugo bedzie jesli nie to nie.. pewnie narazie sie nie zastanawiaja nad tym wolą dorabiac nowe potwory/tereny expowiska.. Frezerk |
Citizen
Ja sądze (co moze okazac sie pozniej faktem - bo jest cos takiego) ze Citizen bedzie mial jako 3 Addon mieczyk cos jak Oriental offit (tylko miecz - rapier nie sabre) bo pewien NPC co sprzedaje manafluidy na libertybay ma owego mieczyka.
Niestety screena nie mam. @up kilka razy Tez moze okazac ze 3 addon moze calkowicie zmieniac offit na zupelnie inny... ale o tej samej podstawie... czyli np. samym beggarem (badz lekko zmienionym) ale dodanymi innymi itemami. Taka jest moja sugestia, poparta malym faktem! |
Mi tam pasuje opcja outfitow gigantów xD
|
Cytuj:
za 100 zwykłych staff 'ów byłby 1 los. Cytuj:
|
Dla noblemana laseczqa pasuje najbardziej
Fajnie by było gdyby wizardowi wychodził "musk" z czachy za 1 orszabal brajn :cup::cup:(błąd zrobiony specjalnie...) Nuvemem |
Mi sie wydaje, że Citizenowi jako 3 addon torcha do łapy dadzą :)
|
Cytuj:
|
3 Addony mogą sie pojawi w tym lub w następnym update :)
A jeśli już będą to na pewno będą trudne do zrobienia |
Wizard- czerwona czaszka :P i naramienniki ^^
female nobleman - parasolka rozłożona ułożona na ramieniu :) hunter - łuk w rękach Druid - nogi niedźwiedzia :) nad resztą nie chce mi sie myslec;p |
ja czekam na 3 addon do summonera =)
|
Połowa z was na 100%nie ma pacca a druga połowa nie ma kasy na nawet 2 addon a rozpisujecie sie jak nie wiem Dla mnie Citzienowi może wyrosnąc huj na czapce poprostu sie tak nie podniecajcie
|
Panowie to sa tylko gdybania ^^ :p nie przejmujcie sie. Kiedys bedzie o tym wzmianka. Wszystko w swoim czasieB)
|
Przeszukalem sprity z nudow i w nowych bylo takie cos
http://img224.imageshack.us/my.php?image=s20475cr9.png To chyba 3 addon tylko nie wiem do ktorego outfitu bo sprity sa wymieszane a takiego czegos nie ma jak na razie, wiec to chyba 3 addon :> To sprite nr 20475 jakby ktos nie skapczyl PS. Na moje oko to jest 3 addon to assasina kiedy gosc stoi tylem, tak mi to wyglada :p |
A może ten addon to będzie do kupienia za rl kase xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10. |