![]() |
Cytuj:
|
@Wszystkich z MTA
Według mnie zachowujecie się jak dzieci zamiast pomóc koledze ,potraficie jedynie go poniżyć ewentualine pojechać. Eh... tacy jak wy nie powinni należeć do mta. W końcu dla artysty najważniejsze jest podejście a nie umiejętności! @Lemukew Tworzysz dokument 380x60 (niewiem ile tam bierzecie na userbary). Wklejasz obrazek. Ctrl+shift+n ,używasz elipse toola pod rectangle tool. Wypełniasz białą farbą i w layer-layer style zmieniasz z Normal na Soft Light. Następnie bierzesz T i wypisujesz jakiś text. Layer-Layer style - soft light nastęnie w tym samym drop shadow 1/1 ustawiasz w drugim i trzecim pasku. Następnie Ctrl+shift+n , Ctrl+a i prawy przycisk myszy. Wybierasz stroke i 1px. Powinno lepiej wyglądać. O ile używasz photoshopa bo to mi wygląda na painta :P. |
~
Dla tych wszystkich co pragneli elipsy ...
http://img518.imageshack.us/img518/148/kurwaasdzf7.png I wszystkie efekty ktore udalo mi sie zrobic... http://img149.imageshack.us/img149/9598/fajnekl4.png Niewidze tutaj nic ładnego a wy -.-? |
Nie elipsy tylko efekt szkła ;), powinno być białe i krycie mieć na ok 40% w zależności od wymagań. ;)
|
Wytłumacz mi, dlaczego zielone? I dlaczego masz pretensje do (nas) ludzi, którzy cię krytykują? Jak już ktoś powiedział, jeżeli nie chcesz krytyki to nie wystawiaj swoich prac.
|
Eee.. ty jesteś durniem ? Chyba napisałem jednożnacznie że białą farbą ! I bez bevel and emboss -.-.
Gacus na twoim miejscu bym se darował i poszukał innej dziedziny w której byś się sprawdził. |
@up
HAHA co ja ma sie ciebie słuchac ?? Biała farba szkoda ze nie fioletowa -.- Kto ja jestem ze ma sie ciebie słuchać... Wy*******aj mi z tad smutasie.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
On pierwszy mnie wyzwal niech on sobie za duzo niepozwala...
Jak bys niezauwazyl nazwal mnie durniem... Niema podstaw ani prawa zeby mnie tak nazywac. |
Cytuj:
|
To ty tak nas najpierw tak nazwałaś, tylko, że zedytowałaś posta ...
|
To było pytanie.
Dalej nie mam zamiaru polemizować. W końcu nie będę się zniżać do twego poziomu... |
Po 1 twoje us mnie nie zachwyciły us powinien wyglądać tak
http://img266.imageshack.us/img266/307/asdfld1.png Po 2 200 gp -.- nie opala cie ponieważ w dziale grafika jest temat Avatary, Sygnatury & Company i tam na pewno jak ładnie zrobią ci us Po 3 wszystkie pozytywne komentarze na temat twoich us to są twoi kumple Po 4 Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Wkońcu jakis porzadny koment tylko niezgadzam sie z : pkt 2 poniewaz jak bys czytal wczesniej to robie to poto aby cos zarobic po hacku wlasnie przez te userbary uzbieralem potrzebne mi 3 k na f axe pkt 3 wez sobie na tibia.com jakis nick z userbara i zobacz czy w friendach tam bede -.- Pozdro... @edit do wszystkich ktorzy mowia o efekcie szkła pytalem sie ludzi ktorym robilem userbary czy ma byc jakis efekt nikt niechcial to nie robilem<<< mysle ze juz niebedzie komentazu w stylu "gdzie efekt szkła gdzie costam i blablabla" Juz pisalem podobny koment ale widac ze nieczytacie. |
Cytuj:
eh zal ogolem jak sie myli ksztalt z efektem... no ale zycie.... |
Cytuj:
"ale na kompuetrze masz Worda" haha sam byś mogl przepuścic przez tego swojego pirackiego Worda... Jak mi zwracasz uwage na temat ortografii to chociaz sam nie popełniaj błędów... @Jackz Sorki ale Cie nie rozumiem... czemu ty do mnie piszesz... Musiałeś nicki chyba pomylić, bo to nie ja robie te UB... PozdrO :) |
Cytuj:
No to koniec rozmowy A co do ortografii to ma rację lepiej dawaj litery takie jak ż , ś , ć , itp sorki za offtopa |
Dobry sposób na kase ;) Ale trochu za drogo.. Dobrze że sam potrafie robić takie a nawet lepsze userki ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06. |