![]() |
Eurowizja od paru lat jest poprostu zalosna.
|
@upup : Zagryze. Zagryze cie bo przekreciles moj nick!!!
@topic : Eurowizja... taaa... kolejny bezwartosciowy program w telewizjii polskiej. I tak zawsze jakis chinczyk ktory mieszka w japonii i urodzil sie w tajwanie wygra chociaz nie jest z europy. |
Eurowizja od kilku lat staje sie komercyjnym badziewiem, akurat malo kogo obchodzi ze polacy sie dostali (nawet dobrze)
|
Łasuch, nie wlepienie do mojego posta dalszej części układanki to efekt tylko silnej woli. :>
Na czyją wygraną liczycie*/stawiacie? *dziwnie powiedziane. |
Cytuj:
Mua - ha - ha - ha. Na dole strony "Korektor" z piękną krechą : * Zabawny widok. |
Cytuj:
Cytuj:
Jasno rzecz ujmujac - moim zdaniem, jakiekolwiek porownania miedzy zespolami odmiennych gatunkow (np metal/rock z popem, techno z Hip-hopem, hip hop z metalem) jest lekko bez sensu. To jak porownywac cukier i chili - jedno slodkie, drugie ostre, choc i jedno i drugie ma swoich zwolennikow. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Jasno rzecz ujmujac - moim zdaniem, jakiekolwiek porownania miedzy zespolami odmiennych gatunkow (np metal/rock z popem, techno z Hip-hopem, hip hop z metalem) jest lekko bez sensu. To jak porownywac cukier i chili - jedno slodkie, drugie ostre, choc i jedno i drugie ma swoich zwolennikow. Cytuj:
Ja, gdy mam zamiar odpocząć, również chcę posłuchać czegoś łatwego(i właśnie w tej części się zgadzam), ale dla mnie to może być równie dobrze rock, jakieś fajne utwory, których gatunku nawet nie potrafię określić, czy chociażby jazz. Btw, ładnie posprzątane. @edit I jeszcze link do tematu: http://www.deviantart.com/deviation/...+age_scale%3A5 |
Bump, bump
No i po Eurowizji. Polska w półfinale zajęła 14 miejsce. 1 miejsce, dość nieciekawa (acz ładnie wykonana) piosenka Serbii, druga Ukrainy. @edit Przypomniałem sobie o zajefajnym pokazie i wykonaniu piosenki przez zespół <bodajże, bylem dosyć senny i mogę nie pamiętać nazwy> Apocalypto. @down Dokładnie. |
@UP:
A może Apocalyptica ;]? @Topic: Moimi faworytami byli: Turcja, Słowenia, Łotwa i ew. Gruzja. Nie znam całego rankingu, ale pewnie byli nisko ;p |
Apocalyptica rox! Do tego gość, który połykał świetlówkę... To było najciekawsze w całej transmisji. Dość fajnie wyglądał też "latający" rower. Było tylko kilka wykonawców "na poziomie"... Ogólnie kiepsko :S
;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\ |
;|
Miala wygrac Andora ;p ale nie przeszli ;]
a Portugalka byla bardzo nice ^.^ nice nogi ;] |
A wiecie, że zwycięzca to kobieta? Patrzyłem tylko na zdjęcia a dzisiaj przeczytałem artykuł o.O
|
A mnie się podobała jedna piosenka, a mianowicie:
Natalia Barbu - Fight Całkiem przyjemna. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:28. |