![]() |
Cytuj:
|
@ MarcinStw
a jak Wasz Team ???
Coś chyba śpicie, bo ostatnio pod dp w Thais wieczorem straszne rzeczy się dzieją. Jakieś 20 lvl-e wykrzykujac "avis forever" pekują kogo się da...8o |
ojojoj tenshi double offensive statement =)
|
Cytuj:
7 GilDii ahahahahahahahhaha, tym mnie zabiłeś... RIP... |
Widze ze na tym forum nie stworzone historie wymyslacie =p
|
Ty orzechowcu
1. Duski 2. Vision 3. Wizja 4. In Flames 5. Viva La Revolution 6. Na Wspolnej - ale ona się rozpadla jakiś czas temu :P 7. Aberratio - nie którzy ja liczą lepiej idź dłubać orzechy a nie mi tu głowe zawracasz nieużytku mózgowy. Na tibi.com z tego co pamiętam też post w którymś z tematów właśnie o tym że jest ich aż siedem (7). |
Zabi
Siema!!
Słuchaj zabi: Kto robi PA to robi........ NIe ja latalem za 50 lvl na kopy i pisalem : Ujebales mi kumpla -.- Pewnie zle ci po twoim dedzie;/ affff przykro mi rl. co do wara: to jest, ale tak jakby jej nie było. NIe dziwie się RN, że się boją wyjść z pz:P:P DALOLO :*:* Hawan |
Szkoda;/
No nie ziomek szkoda mi twoich rodziców.....
Nie chce mi się ciebie obrażać, bo po co..... Co do tego "że się boje" -.-. Żal.pl i nie pie*******l jak nie wiesz jka jest :D:D Ps Zkonc targac morda.... a Dalolo juz pokazal na D land na co go stac :*:*\ wez sobie idz do skzoly naabku a nie w tibie grasz BUahhahahaha Hawan~ |
Lepiej Hawan popatrz jak ty piszesz:)
|
Cytuj:
Vision vs Duskiness & Wizja To mi tu nie imputuj -.- Moze i gildie jakie wymieniles "kiedys" walczyły o furore ale gildie sie wciaz rozpadaja a membersi przechodza do innych gildii i powstaje nowa gildia, proste... "Nup"... :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Sorry za offtopa ale mnie denderwuje jak jakiś "nup" wbija na 4um, rzuca miesem a pipke wie... |
-.-
Cytuj:
P.S. W tym temacie mamy pisać o wojnie, a nie obrażać się wzajemnie..... Hawan~ |
@up Switek
tajna kryjówka :D myslalem, ze sie wszyscy nie zmieszczą:D szkoda, ze się nie udalo ...;( |
Nudy.....
Siema!!
Jak widzę wojna stoi w martwym punkcie, Avis expia RN? Cieszy mnie jeden fakt. Mianowicie powrócił BENI!!!! :) Co tam u Ciebie zabi~? Czy nie siedzisz na kompie, bo musisz zaliczać szkołe, aby przejść:P? Hawan~ |
Cytuj:
|
Ha Ha HA -.-
Cytuj:
Hmmmm.. w Podstawówce mówisz, że masz zaliczać? Ja ci napewno nie pomoge:) I BARDZO CIĘ PROSZE O JEDNO: skończ te "śmieszne:baby: " żarty po ze śmiechu padne........;( Pozdro HAwan~ |
Knobik :(
Jakoś nikt nie zauwarzył, ale padł jeden z moich "kumpli";( :D:D:D:D
May 21 2007, 00:10:36 CEST Killed at Level 113 by Vildingen and by Sliccery ;( ;( ;( <brafo> Przykro mi......;( Hawan~ |
@ Dwimenor
Co to za usuwanie wypowiedzi!!! X( na dodatek bez podania przyczyny.Czyżbyś faworyzował przeciwnika??? Należysz do avis??? 8o Wez sie chłopie lepiej za posty pełne wulgaryzmów, a nie wykasowujesz sedno tematu. LOL |
Cytuj:
2) Dalolo ci nie pomoże... Chociaż Dorlik wrócił do Avis, co mnie martwi ,bo miałem nadzieje ,że też tu nie pogra... ;) 3) Chyba powinneś wkońcu zaliczyć tą szkołe, a w szczególności polski... |
Cytuj:
|
#dzisiejsza "open battle"
AHAHAHHAHAHAHAHHXHXHHXDHXDXDXAHDHAHDHAHAHAHAHHAHAH A Żal, RN.. :baby: :baby: :baby: :D :D :D 8o 8o 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |