![]() |
Niee ta ostatnia praca ci nie wyszła :/
|
Cytuj:
ziomek wyluzuj, to że to jest twój temat, to nie można wstawiać tu zdjęć? to ty robisz samochody na 'odwal' 0 wykończeń, aż mi się rzygać chcę. 1. moja sprawa czy pokoloruję czy nie. 2. mam założyć nowy temat żeby pokazać mój vt? :kat:dziecko neo -.-:kat: |
@up
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Mi się podobają wszystkie prace,są oczywiście jakieś nie dociągnięcia ale nic nie jest perfekt :).Niektórzy tu są trochę wredni piszą złe nie podoba mi sie a sami nie dają prac.Ja bym dał ale szczerze mówię że ze wszystkim co związane grafiką komputerową jestem beznadziejny.
|
Mi się żadna z tych prac nie podoba... Jest tutaj kupa niedociągnięć i jeszcze większa sterta lenistwa... facet, jak coś robisz to się do tego przykładaj a nie wrzucasz tutaj coś co nazywasz VT gdzie prześwituje 1/3 niedomalowanych "odłamków"... -.-" tragedia...
Druga sprawa to dbanie o cieniowanie, jak już całkowicie "wymieniasz lakier" to chodziarz zachowaj cieniowanie poprawne by nie gryzło się z oświetleniem otoczenia... i przejdź na wyższy poziom, zacznij eksperymentować z barwami, z teksturami, materiałami, bo od tych zdjęć wręcz bije fotoszopem na kilometr... |
spixelowało ci się 2 zdjęcie... bez tego czarnego byłoby MiOdEk zioom (sorka <<)
a tak wogóle to bardzo ładnie :) |
Cytuj:
|
Te prace są okropne! Wszystkie te auta targają teraz podwoziem po ziemi. Można obniżyć oczywiście, ale nie, żeby między ziemią a podwoziem było kilka mm. Coś ty zrobił z tą biedną skodą? 8o Kolory jaskrawe, wszystko kanciaste.
|
Spoko
Super! Fajnie go przerobileś bardzo lubię tuning!
|
O Kurwa <przepraszam za przekleństwo> Władco Sedesu Wszedłem na to Forum dałem totalne gluty i zoabczylem ze wystkie prace jakie tam są , są lepsze od twoich :] Wiec przykro mi 1/10
|
Cytuj:
|
@Wladca sedesu
W maluchu nawet spoko tylko ta maska... ;/ Dalej znowu powtorzyles blad malujac maske na czarno ;/ Nastepne auto moze byc tylko swiatlo sie odbija zbytnio. Pozatym felgi wygladaja tak troche nienaturalnie. Neony niepotrzebne. Tu moj ulubiony obrazek. Bardzo mi sie podoba, tylko te neony sa troche niestaranne i niepasuja. Pozatym ladne. ;) Tutaj porazka ;/ Ten przedni zderzak wyglada jakbys go w paincie zrobil :p Progi nienaturalnie wielkie i obnizone. Jedyne co ladne to te felgi :p Spoiler nawet nawet ;) Eclipse to totalne dno. Wyglada jakbys wycial zdjecie z jakies gry ;/ Ogolnie wloz wiecej serca w swoje prace i nie poddawaj sie :) Cwicz cwicz i jeszcze raz cwicz :) @up Bardzo chetnie zobacze twoja galerie bo to auto co pokazales bardzo mi sie podobalo bo nie przesadziles z bajerami. Wyglada schludnie i niepoznalbym ze to vt vez orginalnego zdjecia ;) Czekam na galerie ;] |
Cytuj:
|
Co powiecie na Moją CORSE ???
PRZED: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...affdedf99.html PO: http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...e27e352bce3f74 :) |
Pattern na masce rox. B)
|
Dziecko NFS'a plx?
Żałosne ;s Edit: Ofc chodzi o Władce sedesu |
Sorry, ale żadna mi się nie podoba. Seryjne najlepsze i chuy!
|
o lol wszystkie to syfy tylko pokolorowane na kolory nfs'a kurwa jaskrawo rozowy i czerwony zal.pl -.-' 8o:D:baby:
plax plax plax nie rob juz tego ;( A jak juz chcesz to robic to przynajmniej nie upieraj sie na te czarne maski bo wygladaja jak kupa mojej babci pra (czyli brzydko 8o) |
Program
a ja nie mam tego programu jak on sie nazywa ?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:42. |