![]() |
Cytuj:
@ kiko wez edytuj posty, a nie tak spamujesz ;f. |
Wiesz seq nie mi staje i nie ja krzycze MASSLOG kurwa Mass log HELP HELP
They MAssloged on me gdy 5 min wczesniej all ci mowili ze jest boat trap Liberty na 100% >.< |
Cytuj:
|
22:58 Zalock [7]: emok pamietaj i twoj czas nastanie na odejscie
22:59 Zalock [7]: cwaniakuj dalej o.O? |
Cytuj:
Poprostu próbujesz pojechać po alliance mówiąc o tych p legach a sam tam poleciałeś zalockiem zobaczyć czy coś jeszcze zostało. Widzisz nawet Bolter cie wyśmiał. Galadorm za dużo o czym wiem i pomoc dla jakiej drugiej strony, w jakim sensie ? bo nie rozumiem :P |
no nic egzaminy sie koncza pomalutku, praca czeka zycze wszystkim udanych starc i dziekuje za fajna zabawe moim rywalom :) nie obiecuje ze bede bardzo aktywny przez najblizszy czas ale to chyba zrozumiale , bo w koncu to sa najdluzsze wakacje w zyciu :) 3 majcie sie tam wszyscy
//Pozdrawiam Marcin |
Cytuj:
|
Cytuj:
=) |
co do Zalocka skad wiesz Xirodanku ze on niechcial porobic ssow ja zrobilem jak ot cala ekipa Maurhex itd stali przy statku an gorze a gdy mnie zauwazyli zaczeli biec zeby mnie ubic :< niedobzi jestescie ,a potem nas pokusilo na troche rozrywki i bylo smiesznie :*
Pozdro Wpadlem ostatni ona pomysl ze gdybysmy my mieli tak z 50 lv do pk bysmy mogli sie polaczyc i pk jakis glabow ktorym cos niepasuje :D ale to niewypali zaduzo osob z jednej jak i z 2 strny sie nielubi badz niechce czegos takiego :P |
Cytuj:
Bolterku ponieważ sam napisał, że nawet p legi zajebali czyli jednak pobiegł i otworzył te swoje ciałko nie? |
Cytuj:
|
Ale jednak zajebali p legi ;<
Trudno może kiedyś uzbierasz na nowe :/ |
Pawel wielki 113
Zonovan 113 Wuie 93 Nie moge walczyc to chociaz bede podawal jak sie poziomy ukladaja po obydwu stronach walki |
Poprawka
Wuie 95 XD |
ladnie dzis wuie poszalal :D
|
Hehehe z Galem i Tomym urzadzilismy sobie male pvp Thais :D
|
Cytuj:
|
Juz wojna na Selenie jest ciekawsza niz tu ^^
|
Niezla proba sneaku, moze nastepnym razem sie wam uda :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56. |