Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wannabe Kamikaze VS Tengu (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129548)

Mispex 20-05-2007 17:50

Mozna powiedziec ze ta gildia Zeptoo nam pomaga wczoraj np. bili knighta Hampisha:)
Poza tym jestem w tej gildii sorcem i spoko typy:P

wrogonastawiony 20-05-2007 18:27

@Yashano

spojrz na swoj komentarz... i ty sie dziwisz ?

Masz u niego pro, to niby twoj "kumpel" czyli oni to rozumieja ze jestes po ich stronie.. a jezeli kupiles od niego pro za kase = placisz im czyli ich wspomagasz i wlasnie za to dostajesz po lapach.. a z twojego komentarza mozna szybko to wywnioskowac. :)

Yashano 20-05-2007 18:35

@up nie płaciłem mu nigdy poprsotu gadałem z nim i powiedział że jestem spoko i dał mi pro przed wojną ono coś znaczyło teraz już nie, ale poprostu niechciało mi sie zmieniac komenta

A pozatym ty chyba kurwa nie wiesz co to znaczy random peking oni wpadają do jaskini i jak masz wyżej niż 50 lvl to cie leją i to wszystko

Dadinz 20-05-2007 18:52

nie chciało ci się zmieniać comment, a teraz lvl ci się chce odrabiać? a i powiedz mi w czym ty pomagałeś? Lizałeś dupy na forum tibia.com, że niby masz kumpli po obu stronach a jak dałeś temat, że niby jesteś retired na forum to cię wszyscy olali i nikt nic nie odpowiedział? to chyba masz w chuj kumpli, zulin miał rację że spoko jesteś

wrogonastawiony 20-05-2007 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yashano (Post 1441407)
@up nie płaciłem mu nigdy poprsotu gadałem z nim i powiedział że jestem spoko i dał mi pro przed wojną ono coś znaczyło teraz już nie, ale poprostu niechciało mi sie zmieniac komenta

A pozatym ty chyba kurwa nie wiesz co to znaczy random peking oni wpadają do jaskini i jak masz wyżej niż 50 lvl to cie leją i to wszystko

No co poradzisz... od dawien dawna tak bylo ze zawsze obie strony robia pa, bija slabszych i to jest oczywiste. Rownie dobrze mogl ci tam ktos z tengu wpasc, przeciez jak chca kogos zajebac to nie pytaja sie komu kibicuje :)

Z drugiej strony.. nie supportujesz ich ani im nie pomagasz, jedynie co mogli pomyslec po komentarzu toze pomagasz tengu ;p Moze im kibicujesz ale wlasnie wiekszosc polakow boi sie o swoje potacie i sie z tym nie ujawnia.. a moze by tak zrobic jakas gildie supporterow i pomagac ? A jezeli juz boicie sie ujawniac to chociaz wysylac jakies drobne ilosci run =]

qatryk 20-05-2007 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1441446)
No co poradzisz... od dawien dawna tak bylo ze zawsze obie strony robia pa, bija slabszych i to jest oczywiste. Rownie dobrze mogl ci tam ktos z tengu wpasc, przeciez jak chca kogos zajebac to nie pytaja sie komu kibicuje :)

Z drugiej strony.. nie supportujesz ich ani im nie pomagasz, jedynie co mogli pomyslec po komentarzu toze pomagasz tengu ;p Moze im kibicujesz ale wlasnie wiekszosc polakow boi sie o swoje potacie i sie z tym nie ujawnia.. a moze by tak zrobic jakas gildie supporterow i pomagac ? A jezeli juz boicie sie ujawniac to chociaz wysylac jakies drobne ilosci run =]

Drogi wrogonastawiony czemu boisz się pokazać chara? Wogule pomogłeś kiedyś wbk? A może trzymasz się z tengu. X(
PS: to nie zarzuty tylko pytania.

abarth 20-05-2007 20:48

Yashano
Niektórzy poprzednicy dobrze mówli że sam sobie zasszkodziłeś swoim komentem na tibi.com z kąd on kurwa miał wiedzieć że to jest stary post itp

PS to jest moja opinia i zaraz mi tu nie kurwuj że jestem zjebany itp:]

qatryk 20-05-2007 22:25

May 20 2007, 20:58:58 CEST Killed at Level 91 by Hampish.
Korun padł:/

wr00n 21-05-2007 02:20

@Yasha~
Ty pierdolony lizy dupie. Masz u mnie hunta. Dobrze pamietam jak lizales dupe mitzumowi na forum i innym kurwom z tengu. Zulin jest spoko, jest rowniez moim kolega ale to, ze wyzbywasz sie honoru piszac na forum, ze mitzum na pewno nie jest winny bo jest spoko bo z nim gadales i w ogole, stawia cie w oplakanej sytuacji. A co do tego na F to huj z tego ze moze gasic szwedow na forum? Ja tez moge i juz zgasilem nie raz. Nie wszyscy mowia po angielsku tak nieudolnie jak ty.

Dypek 21-05-2007 09:11

Nie przeklinajcie bo znowu nam temat zamkna:p. Mispex Powiedz zeby mi inva dali do tej gildi Outstanders.

kruliczek 21-05-2007 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qatryk (Post 1441879)
May 20 2007, 20:58:58 CEST Killed at Level 91 by Hampish.
Korun padł:/

walić to, nie grałem w tibie od niemal roku, a teraz walczę 4fun, i tak mam więcej fragów niż death'ow ;p jak już się raz podpadnie Tengu to nie ma co płacić, mam w tym spore doświadczenie ^^

enderty 21-05-2007 14:59

ej dajcie invite "kinollek" do jakis helpersow i napiszcie nazwe gildii bo mnie z DT wywalili za posty przeciwko tengu

Nevrix 21-05-2007 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez enderty (Post 1442633)
ej dajcie invite "kinollek" do jakis helpersow i napiszcie nazwe gildii bo mnie z DT wywalili za posty przeciwko tengu

Nie ma kamikaze helpers ;<

Yashano 21-05-2007 18:34

Tak kurwa lizanie dupy po pierwsze mozna to i nazwac lizaniem dupy a co ty kurwa nikomu nie lizałes dupy ?? Jak ci blokowałem hydry to jak wpadł Snetripp to mówiłeś takie rzeczy że wszystko wskazywalo że bys mu pałke postawił, tak samo było w depo w ankh oni po tobie jeździli a ty sie uśmiechałes i minki strzelałeś w stylu :) yes lol i to kurwa wszytsko a ja tylko przytaknełem że ktoś tam został zabity bo Mitzum miał powód po pierwsze dlatego że miał ten powód bo Alcas miał wtedy skulla pierwszy a po drugie przytaknełem że mitzum nie mówi nic w stylu thx 4info my bro itd i to kazdy wie kto z nim gadał wiec wal się ja przynajmniej nie dawałem jakiś nowych tematów ze niby mnie hakli i to ten haker bił kolesi mitzuma wiec kto jak kto to tu o lizniu dupy wiesz najwiecej wiec zamknij jebana morde...

@ktoś

Nie pomagałem, mylisz się w Ab mitzuma blokowałem chociaż to a ty co kurwao robiłeś ??

Dadinz 21-05-2007 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yashano (Post 1443075)
Tak kurwa lizanie dupy po pierwsze mozna to i nazwac lizaniem dupy a co ty kurwa nikomu nie lizałes dupy ?? Jak ci blokowałem hydry to jak wpadł Snetripp to mówiłeś takie rzeczy że wszystko wskazywalo że bys mu pałke postawił, tak samo było w depo w ankh oni po tobie jeździli a ty sie uśmiechałes i minki strzelałeś w stylu :) yes lol i to kurwa wszytsko a ja tylko przytaknełem że ktoś tam został zabity bo Mitzum miał powód po pierwsze dlatego że miał ten powód bo Alcas miał wtedy skulla pierwszy a po drugie przytaknełem że mitzum nie mówi nic w stylu thx 4info my bro itd i to kazdy wie kto z nim gadał wiec wal się ja przynajmniej nie dawałem jakiś nowych tematów ze niby mnie hakli i to ten haker bił kolesi mitzuma wiec kto jak kto to tu o lizniu dupy wiesz najwiecej wiec zamknij jebana morde...

@ktoś

Nie pomagałem, mylisz się w Ab mitzuma blokowałem chociaż to a ty co kurwao robiłeś ??

ja robię sd i niekiedy chodzę na akcje noob charami panie Yashano aka Ferorgit

qatryk 21-05-2007 20:10

Oki teraz mnie wkurzyles X( Wogule nie wiesz co sie tam stalo i gadasz? Zobaczyles ssa jak dalem na forum? Nie?? To skad mozesz osadzac?? Bo oczywiscie Mitzum nigdy nie klamie na forum i zawsze ma powody. A po 2 to z tym "oki thx 4 info" to moj kumpel rl tak mi wyslal msg na gg to je wkleilem na forum dopiero 5 dni pozniej zczailem sie ze mnie w ch**a zrobil. RL dostal ostro w piz** a reason dlaczego padlem jest nieznany. Nie skomentuje ze na Screenie bylo widac kto tu mial skulla ale oczywiscie tacy inteligentni ludzie jak Ty wiedzą najlepiej i są albo ślepi albo głupi skoro bylo widać na screenie że Mitzum mial skulla. Poszukam screena i zaraz zedtuje:evul:

http://img227.imageshack.us/img227/7...umchuj2jy3.gif

troszke dlugo się włącza :/

Uci3kini3r 21-05-2007 20:14

Dobra juz spokuj, jak cos jeszcze komus nie pasuje to sobie na gg pogadajcie, bo tu zaraz znowu nam temacik zamknął i tak będzie ciągle, aż nam zabraknie pomysłów na nazwy xD

Aldruhn of Aldora 21-05-2007 20:24

Haha go go go WBK czekamy na was caly czas. Moze open battle?:D
Tengu _/

abarth 21-05-2007 20:34

Wez Marco nOObie wy*******aj z tego forum
Jak chcesz se "pohailować" Tengusów to idz se na jakieś szwedzkie stronki tibijskie ;)

i wogóle żal mi ciebie chłopczyku idz se poliż dupy tengu do gwinta bo cie jeszcze wyjebią z tamtąd i będzie żal :(

Nacpany_Wlodek 21-05-2007 20:37

Sorry za offtop, ale pytanie do Marca - w której koninskiej szkole sie uczysz ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:32.